Ben hic hamile kalmadim.laporpskpbi oldim.2kere denedik olmadi.bu ay 3.cukez dene.e asamasindayiz.kismet.ben hic asilamaolmadim
1laporoslpbo 2hsg pldum.ozelde dusunuyorumtup bebego hazdaki adetle.kosmet tabi hayorlosiyla Rabbim tup den evvel saglikli hayorli bi evlat nasop eder ins ALLAH suan oncir filan yapiyorum.bos durmayom ded haza kadat.hayorlisiyla olut ins ALLAH..
Evleneli iki yil olcak.yas 27 olcak bi ay sonra.incir sanir kaliteli yumurtlamayi sagloyor ama prolaktonide yukseltiyor.benimm gecem ay progesteton 4, 5 du nuay nerdeysr14, 5gibi coksukur hayırlısı napalım nos durmaktan iyidir.hafo hayirli haber alıp verme dileğiyle.
ben varım cnm.istanbula tüp bebek için gidecemiz ayy gebe kaldım.çok dua ettim allahım nolurrrr ist gitmedne kalayım die çünkü eşimin ailesi çokk geri kafalılar o ay gebe kaldım ama maalesef kalbi durdu.kürtaj oldum.ama şimdi en azından kimse bana tüp yap demio bi kere oldu yine olur diolar
Selam kızlar.umarım herkes iyidir.iğde ağacının çiçekleri açtı.onu koklamak hormonlar düzenleyip doğurganlığı artırıyormuş.2yıl önce köylü kadınlardan söylemiş ti çok üstüne düşmedim ama geçen yıl kuzenim öyle gebe kaldı.ne masrafı var ne içmek gibi eziyeti toplayıp çiçekli iğde dallarını yatak odanıza koyacaksınız.zaten odayı mis gibi kokutıyor.sakinleştinizi hissederseniz.bilmeyenler googleye iğde ağacı yazsın baksın çiçekli olacak minik minik çiçekleri var.iğde zamanı çabuk bitiyor elinizi çabuk tutun.
Arada mucizeler çıkıyor ama tabi çok nadirinsanın içinde hep bir umut oluyor, bu ay belki kendiliğinden hamile kalırım felan diye düşünüyorsun... Bende her doktora gittiğimde, ne işim var benim burda, belki kendiğinden olacak diye düşünüyorum ama sonuç sıfır işte Tedavin hayırlı olsun canım. İnşallah güzel haberlerini alırız
tatlım cok yakın tarıhte ablamın gorumcesı tup bebek yaptırdı ve tutmadı onca ılaca sadece bı yumurta dollendı transfer edıldı ıster ıstemez yıkıldı tabı
ama bı dahakı ay yenden denemeye karar verdıler adetını beklıyolardı ve adwetı ıkı gun gecıktı
merger gebeymıs hemde dogal yolla hıc bı ek bısey kullanmadan su an 8 10 haftalık gebe
o yuzden umudunu kesme cnm hem sen dogal da gebe kalmıs bırısın
o 4 senede kımyasal gebelık bıle yasamadı erken menopoza gırıyor yumurta rezervlerı tukenmek uzere
o ay 4444 tefrıccıye duası okumuslardı
allah umdadigin kapılar acarak güldürsün senii..inan mesajin beni çok mutlu etti....inşaşalhh bende hamile kalırım....öyle stere girdimkii sana anlatamam.....birde ben çalışlıyorum.....transferden sonra işe nasıll döncemm bebege bişii olurmuu çalışabilirmiyim diye kaygılar sardii benii...çokk kafam karısıkk
aynen öylee sankii konduramıyorum tedaviyi kendimee.....olcakkkk biraz dahaa bekle deyipp duruyor içim..amaa aslında gerçeklerden kaçıyorum....inşaşalhh hepimiz mutlu sona ulaşırız....sen daha çok taze evlisin amaa bu günlerini tdoktor doktor gezerek harcamaaa
ben yaşamadım ama benimde umudum öyle tüp bebek öncesi dogal yolla hamile kalabilmek bi iki arkadaşım var ama böylee süpriz yaşadılar tüp bebek için gidiyorlar bakıyo doktor hamilesin dio bu mutlulugu yasamak herkese nasip olur inşallah
Ben geç evlnedim canım, ikimizinde ilk evliliği ama işte yaş sorunu var bizdede. (36)Aslında tahliller felan güzel çıktı, yumurtluyorumda çok şükür ama tam bir nedeni bulunmadı. Bir doktor eşimden kaynaklı olduğunu söyledi. Başkasıda normal sonuçlar dedi. Şimdi devlet hastanesine gidiyorum, özellere güvenemedim açıkcası. Daha yeni başladım tedaviye, bakalım orada ne çıkacak, bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?