hımm benim ablamdaa 35 yaşında evlendii henüzz 2 yıılıkk evliiii.....:)yumurtlamann çk güzelll.....polikistikk falan degilsen daha da güzel.....esinin degerlerii az bişii sorunluca kecii boynuzuu çinko falanla düzeltebilirsin......bu tedavii sürecii malesef yıpraticiii ben 4 senedirr çeikiyorum...amaa dilerimm bian önce kavusuruzsun bebekinee....cünküü yaşlarimizz ilerii bende 30 :) calışıyomusun
Demek ablanda benden mişonun çocuğu varmı peki?
Çok şükür bende bir sorun yok gibi canım, eşimde varmı, yokmu bir emin olamadım. Biri yok bir sorunu dedi, diğeri imkansız bu hızla normal yolla olması dedi:44: bakalım şimdiki ne diyecek?
Eşim yeni yeni sesini çıkarmıyor, keçiboynuzunu içiyorinşallah faydası olur.
Çalışmıyorum canım, bekarken hep çalışma hayatım olmuştu, eşim istemedi evlenince çalışmamı, koca parası yiyorum
Sen çalışıyormusun? Allah yardımcımız olsun canım
yokk onunda cocuguu....inşaşalhh hepimizin olur...merakk etmee eşler ilk baştaa dikleniyor sonra mecburrr yiyiiyolar içiyolar...en güzeliii calışmaa ohh sefan olsun....bende 2 yıldır calışıyorum.evlendigimde 2 sene sefa sürdüm.....yeniii ev aldıkk bizdee onun içinn acuk esime yardim ediyorum...ben tüpp yaptıracagimm bu adetimlee... bakaklım neler bizi bekliyoo
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah güzel haberler alırız senden. Mümkün mertebe rahat olmaya çalış. Stres ve sıkıntıdan uzak kalmaya
diyolarkiii tüp bebek tedavisinde çok stressiz olmak lazımmıss...inanakii ben simdidien elim ayagima dolanıyoo nasıll olcekk diyee...buarada ben sogan suyuna başladim 2 gündür...tüpten önce içim temizlensin diyee
Soğan suyunu bende klomen kullandığım zaman içmiştim. Haklısın, insan pek rahat olamıyor, ben hastaneye gittiğimde bile kalbim pır pır atıyoreşimle her konuştuğumuzda, ne olcak felan dediğimizde böyle midem bulanıyor. Belliki yaşadığım kaygılardan kaynaklı bir fizyolojik bir şeyler yaşıyorum. Her defasında kendimi yatıştırmaya gayret ediyorum. Hep kötüsünü düşünüyorum. Böylece rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Sende bir şekilde kendini sakinleştir canım [/QU
herşeyyy bian da olsun bitsin istiyorum...bu belirsizlikk öyle zorkii anlatamam...bakk bişi daha diycemm kötüyüü fazlaa düsünme inankiii hemen geliyoo çok geregi var gibiiben hamile kaldıgımda hemen kötüü düsünmeye kaygılanmaya başlardim...... ve sonu maeleseff kötüü bittii..bu seferkiiiii tedavimde hepp olumluu düsünecegimmm:13: memleket niree
Hani derler ya, güzel düşünki, güzel olsun. O yüzden çok fazla karamsar olmamak gerek. Bende hep bir gerginlik vardı, şimdi sakinim. İnşallah hep böyle gider
Ben Ankaralıyım canım, fakat Bursada oturyorum. Eşim buralı
Sen peki?
arkadaslarr tüpe 1 ay kalaa hamile kaldım...2 ay önce konu acmıstım.....raporum çıktıı bugundee ilaçlarım alınacaktııı...adet günüm bugun bi test yapayım dedim yaptım silikkkk bi cift cizgii cıktıı inannamıyorum......şükürr rabbimee
Gerçekmi, çok sevindim canım, senin içinde hep bir umut vardıne güzel, darısı bana olsun inşallah
yokk can,mm yokkk testt maduru oldumm resmenn.......kann negatifff adet olmayıı bekliyorum..........
Olsun canım benim üzülme,nasıl olsa tüp bebek yaptıracaktın, inşallah hamile haberlerini alırız. Bu arada bende aşılama oluyorum.
Rabbim bizlerin elimizi boş çevirmesin inşallah
adet oldum canim randevumuu aldımm yarinnn saat 1 dee bakalımmm..........neler olcekk...senni ilk aşılaman sanirim ben 2 defa oldum sorcagin olursa sorr
Selam,su an hangi asamadasin okuyamadim ama tup bebek yaptiracagimiz ay hamile kaldim,simdi bir yasinda oglum var cok sukur.
Hadi bakalım, kolay gelsin sana şimdiden. Sen aşılama olmadan önce doktor ilişki önerdimi size, bize bir gün öncesi önerdi:26:
Canim saol su gibi grcti hersey pazartesi transfer olabikirmis hayirlisi...evet doktor bizeds dedii ama biz asilamadan 2 gun sonra deneduk kaliteli olsun diyee
Yawyaw banada ctsi trsnsfer yapildi.embriyolarin durumu nasıl di sende bana iki tane transfer etti Dr. Biraz uzanip biraz yürüyorum. ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?