• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebege 1 ay kala hamile kalan varmii

hımm benim ablamdaa 35 yaşında evlendii henüzz 2 yıılıkk evliiii.....:)yumurtlamann çk güzelll.....polikistikk falan degilsen daha da güzel.....esinin degerlerii az bişii sorunluca kecii boynuzuu çinko falanla düzeltebilirsin......bu tedavii sürecii malesef yıpraticiii ben 4 senedirr çeikiyorum...amaa dilerimm bian önce kavusuruzsun bebekinee....cünküü yaşlarimizz ilerii bende 30 :) calışıyomusun:8:

Demek ablanda benden miş :1: onun çocuğu varmı peki?
Çok şükür bende bir sorun yok gibi canım, eşimde varmı, yokmu bir emin olamadım. Biri yok bir sorunu dedi, diğeri imkansız bu hızla normal yolla olması dedi:44: bakalım şimdiki ne diyecek?
Eşim yeni yeni sesini çıkarmıyor, keçiboynuzunu içiyor:32: inşallah faydası olur.
Çalışmıyorum canım, bekarken hep çalışma hayatım olmuştu, eşim istemedi evlenince çalışmamı, koca parası yiyorum:1:
Sen çalışıyormusun? Allah yardımcımız olsun canım:16:

Demek ablanda benden miş :1: onun çocuğu varmı peki?
Çok şükür bende bir sorun yok gibi canım, eşimde varmı, yokmu bir emin olamadım. Biri yok bir sorunu dedi, diğeri imkansız bu hızla normal yolla olması dedi:44: bakalım şimdiki ne diyecek?
Eşim yeni yeni sesini çıkarmıyor, keçiboynuzunu içiyor:32: inşallah faydası olur.
Çalışmıyorum canım, bekarken hep çalışma hayatım olmuştu, eşim istemedi evlenince çalışmamı, koca parası yiyorum:1:
Sen çalışıyormusun? Allah yardımcımız olsun canım:16:

yokk onunda cocuguu....inşaşalhh hepimizin olur...merakk etmee eşler ilk baştaa dikleniyor sonra mecburrr yiyiiyolar içiyolar...en güzeliii calışmaa ohh sefan olsun....bende 2 yıldır calışıyorum.evlendigimde 2 sene sefa sürdüm.....yeniii ev aldıkk bizdee onun içinn acuk esime yardim ediyorum...ben tüpp yaptıracagimm bu adetimlee... bakaklım neler bizi bekliyoo:21:

yokk onunda cocuguu....inşaşalhh hepimizin olur...merakk etmee eşler ilk baştaa dikleniyor sonra mecburrr yiyiiyolar içiyolar...en güzeliii calışmaa ohh sefan olsun....bende 2 yıldır calışıyorum.evlendigimde 2 sene sefa sürdüm.....yeniii ev aldıkk bizdee onun içinn acuk esime yardim ediyorum...ben tüpp yaptıracagimm bu adetimlee... bakaklım neler bizi bekliyoo:21:

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah güzel haberler alırız senden. Mümkün mertebe rahat olmaya çalış. Stres ve sıkıntıdan uzak kalmaya:ssz:

Allah yardımcın olsun canım. İnşallah güzel haberler alırız senden. Mümkün mertebe rahat olmaya çalış. Stres ve sıkıntıdan uzak kalmaya:ssz:

diyolarkiii tüp bebek tedavisinde çok stressiz olmak lazımmıss...inanakii ben simdidien elim ayagima dolanıyoo nasıll olcekk diyee...buarada ben sogan suyuna başladim 2 gündür...tüpten önce içim temizlensin diyee:10:

diyolarkiii tüp bebek tedavisinde çok stressiz olmak lazımmıss...inanakii ben simdidien elim ayagima dolanıyoo nasıll olcekk diyee...buarada ben sogan suyuna başladim 2 gündür...tüpten önce içim temizlensin diyee:10:

Soğan suyunu bende klomen kullandığım zaman içmiştim. Haklısın, insan pek rahat olamıyor, ben hastaneye gittiğimde bile kalbim pır pır atıyor:1: eşimle her konuştuğumuzda, ne olcak felan dediğimizde böyle midem bulanıyor. Belliki yaşadığım kaygılardan kaynaklı bir fizyolojik bir şeyler yaşıyorum. Her defasında kendimi yatıştırmaya gayret ediyorum. Hep kötüsünü düşünüyorum. Böylece rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Sende bir şekilde kendini sakinleştir canım:29:

Soğan suyunu bende klomen kullandığım zaman içmiştim. Haklısın, insan pek rahat olamıyor, ben hastaneye gittiğimde bile kalbim pır pır atıyor:1: eşimle her konuştuğumuzda, ne olcak felan dediğimizde böyle midem bulanıyor. Belliki yaşadığım kaygılardan kaynaklı bir fizyolojik bir şeyler yaşıyorum. Her defasında kendimi yatıştırmaya gayret ediyorum. Hep kötüsünü düşünüyorum. Böylece rahatlatmaya çalışıyorum kendimi. Sende bir şekilde kendini sakinleştir canım:29:[/QU

herşeyyy bian da olsun bitsin istiyorum...bu belirsizlikk öyle zorkii anlatamam...bakk bişi daha diycemm kötüyüü fazlaa düsünme inankiii hemen geliyoo çok geregi var gibii:1: ben hamile kaldıgımda hemen kötüü düsünmeye kaygılanmaya başlardim...... ve sonu maeleseff kötüü bittii..bu seferkiiiii tedavimde hepp olumluu düsünecegimmm:13: memleket niree

Hani derler ya, güzel düşünki, güzel olsun. O yüzden çok fazla karamsar olmamak gerek. Bende hep bir gerginlik vardı, şimdi sakinim. İnşallah hep böyle gider:34:
Ben Ankaralıyım canım, fakat Bursada oturyorum. Eşim buralı:4:
Sen peki?

Hani derler ya, güzel düşünki, güzel olsun. O yüzden çok fazla karamsar olmamak gerek. Bende hep bir gerginlik vardı, şimdi sakinim. İnşallah hep böyle gider:34:
Ben Ankaralıyım canım, fakat Bursada oturyorum. Eşim buralı:4:
Sen peki?

inan hergün kendimii sakinleştiriyorumm....kötüyü bile düsünüyorum..olmasaa 2.yi denerimdiye...haftayaa raporumuu çıkartiıpp ilaçlarimii alıyorum... ben gaziantepliyim amaa antakyada oturuyorum......

arkadaslarr tüpe 1 ay kalaa hamile kaldım...2 ay önce konu acmıstım.....raporum çıktıı bugundee ilaçlarım alınacaktııı...adet günüm bugun bi test yapayım dedim yaptım silikkkk bi cift cizgii cıktıı inannamıyorum......şükürr rabbimee

arkadaslarr tüpe 1 ay kalaa hamile kaldım...2 ay önce konu acmıstım.....raporum çıktıı bugundee ilaçlarım alınacaktııı...adet günüm bugun bi test yapayım dedim yaptım silikkkk bi cift cizgii cıktıı inannamıyorum......şükürr rabbimee

Gerçekmi, çok sevindim canım, senin içinde hep bir umut vardı:emir_bebek: ne güzel, darısı bana olsun inşallah:emir_bebek:

yokk can,mm yokkk testt maduru oldumm resmenn.......kann negatifff adet olmayıı bekliyorum..........

Olsun canım benim üzülme,nasıl olsa tüp bebek yaptıracaktın, inşallah hamile haberlerini alırız. Bu arada bende aşılama oluyorum.
Rabbim bizlerin elimizi boş çevirmesin inşallah:emir_bebek:

Olsun canım benim üzülme,nasıl olsa tüp bebek yaptıracaktın, inşallah hamile haberlerini alırız. Bu arada bende aşılama oluyorum.
Rabbim bizlerin elimizi boş çevirmesin inşallah:emir_bebek:

adet oldum canim randevumuu aldımm yarinnn saat 1 dee bakalımmm..........neler olcekk...senni ilk aşılaman sanirim ben 2 defa oldum sorcagin olursa sorr:27:

adet oldum canim randevumuu aldımm yarinnn saat 1 dee bakalımmm..........neler olcekk...senni ilk aşılaman sanirim ben 2 defa oldum sorcagin olursa sorr:27:

Hadi bakalım, kolay gelsin sana şimdiden. Sen aşılama olmadan önce doktor ilişki önerdimi size, bize bir gün öncesi önerdi:26:

Selam,su an hangi asamadasin okuyamadim ama tup bebek yaptiracagimiz ay hamile kaldim,simdi bir yasinda oglum var cok sukur.

Selam,su an hangi asamadasin okuyamadim ama tup bebek yaptiracagimiz ay hamile kaldim,simdi bir yasinda oglum var cok sukur.

Aaaaa 2 ay bu cevabi bekledim birilerinden ama olmadi coj sevindim gule gule buyut....benim yarin yumurtalarim toplaniyo pazaertesii bebeklerin transfer oluyo....cokkkk istedim normal yoldan hamile kalmak ama tupte olsun farketmiyo artik

Hadi bakalım, kolay gelsin sana şimdiden. Sen aşılama olmadan önce doktor ilişki önerdimi size, bize bir gün öncesi önerdi:26:

Canim saol su gibi grcti hersey pazartesi transfer olabikirmis hayirlisi...evet doktor bizeds dedii ama biz asilamadan 2 gun sonra deneduk kaliteli olsun diyee

Canim saol su gibi grcti hersey pazartesi transfer olabikirmis hayirlisi...evet doktor bizeds dedii ama biz asilamadan 2 gun sonra deneduk kaliteli olsun diyee

Anladım canım, hadi hayırlı olsun inşallah, transferin sıkıntısız geçer ve güzel haberler verirsin. Sakin olmaya çalış, bolca dinlen:34:

Yawyaw banada ctsi trsnsfer yapildi.embriyolarin durumu nasıl di sende bana iki tane transfer etti Dr. Biraz uzanip biraz yürüyorum. ..

Yawyaw banada ctsi trsnsfer yapildi.embriyolarin durumu nasıl di sende bana iki tane transfer etti Dr. Biraz uzanip biraz yürüyorum. ..

eminemm ben biraz sansizmiyim neyim anlamadim...benim transfer bayramm sonrasina iptall oldu......26 yumurta toplandıı ve progesteron biraz yüksekk çıktıı doktorum rahminin ve degerlerinii biraz dinlendirelim dedii....5 tanee emriyom dondurulduu 1.5 ay sonra transferim olcakk......banada 2 tanee koncakk inşsalah güzell haberii alırsın güzell arkadasimm:16:

Back
X