tüp bebege 1 ay kala hamile kalan varmii

tebrik ederim canım inş değerlerin yükselir seni haziranda tüp bebek topiğinden hatırlıyorum bende haziranda tüp bebek yolculuğuna çıkanlardandım ama maalesef umutla çıktığım yolculuk hüsranla son buldu :14::14::14:

canimm bende senii hatırlıyorumm...benimde agostostaaa hüsranlaa sonucclandı amaaaa eylülde hamile kaldımm ve simdilik hamileligm devamm ediyooo darisii sana inşaşalhhhh umadıgın anda kapı acıyoo rabbimm onun üzerine atttttttt

ben 2 defa asılama oldum canim....tedavii için fazlaa bekleeemee bianönce bakk caresinee

banada ordakı kadınlar sen daha yenı evlısın napıcankı gelmıssın buraya bak bıze dıyolar ama napabılırım bnmde yas gecıyo 2 senede az degılkı

banada ordakı kadınlar sen daha yenı evlısın napıcankı gelmıssın buraya bak bıze dıyolar ama napabılırım bnmde yas gecıyo 2 senede az degılkı

olurmuu öylee seyy ben 2 yıllk evliyken hamile kalmıstım bilee.....amaaa bakk 4 senelik oldum tekrar hamileyim..demek istedigim bendee aman erken diye düsünseydimm gec kalmıs olcaktımm...zamanın neler gösterdigii belli degill.....hamile kalsakk bile doguramıyabiliyoruzz...bu benim 3.hamileiligm meselaa ama hala süphe içinde bakıyorum...zaman geeçmeden yaptır asılamanıı........

olurmuu öylee seyy ben 2 yıllk evliyken hamile kalmıstım bilee.....amaaa bakk 4 senelik oldum tekrar hamileyim..demek istedigim bendee aman erken diye düsünseydimm gec kalmıs olcaktımm...zamanın neler gösterdigii belli degill.....hamile kalsakk bile doguramıyabiliyoruzz...bu benim 3.hamileiligm meselaa ama hala süphe içinde bakıyorum...zaman geeçmeden yaptır asılamanıı........
inşallah yavrularımıza kavusuruz tez ve hayırlı zamanda bende artık dayanamıyorum doktor daha detaylı spermogram ıstedı ancak esım hıc doktora gıdesım yok randevu almıstım yarına ıptal ettırdı ben soyleyene kadarda alma dedı bakalım ne zaman gıtcek kecılerı:27:
muzicemin 68 olan degeriiii 217 olmuss :D:nazar::emir_bebek:

suan degerın kac canım ınsallah dahada yukselmıstır:49::emir_bebek::16:

maşallah subhanallah belkıde ıkızdır degerın cok guzel masallah:nazar::emir_bebek::emir_bebek:

ilk günden beriiii beni yanlızz bırakmadin........cokk teşşekür ederim dilerim allahtann seninde kucagini boş koymasin......yarin ilk randevum var doktor sadece keseyi görebiliriz dediiii

ilk günden beriiii beni yanlızz bırakmadin........cokk teşşekür ederim dilerim allahtann seninde kucagini boş koymasin......yarin ilk randevum var doktor sadece keseyi görebiliriz dediiii

Allahım bu mubarek cuma gununde dualarımız kabul etsın Rabbim hayırlı saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bızede nasıp eder bende 1-2 aya kadar asılama yada tup bebk tedavısıne baslıcam Allahım ınsallah onlara gerek bırakmaz.takipteyim haberdar et gelısmelerden umut verelım bırbırımıze:16::16:

Allahım bu mubarek cuma gununde dualarımız kabul etsın Rabbim hayırlı saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın ınsallah bızede nasıp eder bende 1-2 aya kadar asılama yada tup bebk tedavısıne baslıcam Allahım ınsallah onlara gerek bırakmaz.takipteyim haberdar et gelısmelerden umut verelım bırbırımıze:16::16:

aminn.................sükürr keseyiiii gördükk haftaya bebeyi görcekmisiz inş....5 hFTALIK gebeymişim....sanada gerek kalmadan bu AY duyarim inşş haberinii:nazar:

aminn.................sükürr keseyiiii gördükk haftaya bebeyi görcekmisiz inş....5 hFTALIK gebeymişim....sanada gerek kalmadan bu AY duyarim inşş haberinii:nazar:

o kadar cok ıstıyorum kiii...Rabbim bekletmesin inşallah bekleyenleri...Rabbim sana bagıslasın bebeğini:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

çokkkk şükürrrr bebegimide gördüm kalbinidee....allah olmayanlarada nasip etsin:nazar:

herkese selamm olsun uzun süredir yoktum........cünküü cokk fenA bulantım ve kusmama vardii sükürr 10 gündür iyiyiim ve işe başladim yeniden...bebegim iyi şükürr bu hafta gidip cinsiyetini ögrenecegim kısmettsee....benide biraz ikilii test yordu riskli cıktıı 4 lü test yaptırcam umarimm iyi cıkarr:nazar:

sayfayiiii takip eden varsa diye yazıyorum belkii mucizemii merak eder.....erkekk evladim oluyomusssssss:nazar::emir_bebek:

Canııım, uzun süredir zaman ayırıp da giremiyordum siteye, hayırlı haberlerin gelmiş tebrik ederim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. senin de güzel bir hikayen olmuş bak. ben 34. haftamdayım. kızım olucak 1 ay sonrasında. allah, isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin.

Canııım, uzun süredir zaman ayırıp da giremiyordum siteye, hayırlı haberlerin gelmiş tebrik ederim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. senin de güzel bir hikayen olmuş bak. ben 34. haftamdayım. kızım olucak 1 ay sonrasında. allah, isteyen herkese bu duyguyu tatmayı nasip etsin.

sevgilii gda..o sıralar mucize hikeyelerine okadar ihtiyacim vardıkii senin mucizeni okuyup güç bulmuştum.allah güzel kızını sana bagıslasin...........evettttt inanılmasii zor ama bende mucize kahramanı oldum.....5 aylık gebeyim rüya gibiii resmen.........ALLAHIM öyle büyükiiiii kimseyii mahrum koymasin

Back
X