tüp bebege 1 ay kala hamile kalan varmii

İnşallah cani gonulden diyorum sakin ve sabirli ol bu zor yolda dgecek :)
Cnm valla en basindan okudum :) bende 19 aydır istiyorum olmadi henüz üstelik sorunda yok ne bende nede esimde ama aklımdan hicc cikmiyo muhtesem bi takinti yapmisim napicam onu bilmiyorum :( 2 çatlama iğnesi oldum tutmadi bisey

Merhaba canım Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı başımıza olsun

Ben geç evlnedim canım, ikimizinde ilk evliliği ama işte yaş sorunu var bizdede. (36)Aslında tahliller felan güzel çıktı, yumurtluyorumda çok şükür ama tam bir nedeni bulunmadı. Bir doktor eşimden kaynaklı olduğunu söyledi. Başkasıda normal sonuçlar dedi. Şimdi devlet hastanesine gidiyorum, özellere güvenemedim açıkcası. Daha yeni başladım tedaviye, bakalım orada ne çıkacak, bekliyorum:KK34:
Arkadasim seni merak ettim.epey olmus yazali.ne yaptin nasip oldumu cocuk ?

Cnm valla en basindan okudum :) bende 19 aydır istiyorum olmadi henüz üstelik sorunda yok ne bende nede esimde ama aklımdan hicc cikmiyo muhtesem bi takinti yapmisim napicam onu bilmiyorum :KK43: 2 çatlama iğnesi oldum tutmadi bisey
Takinti yapilmiycak gibi degilki.bekliycen hanim bacim.duyduGn otlari ye presedd kulllan kocana iyi balk.en yakinda sende hamile ol .ins

Arkadaslarrrr bir mucize daha yasadim.1 aylik hamileyim oglum 9 aylik hebuzzz rabbim buyuk

Cokk tesekkurler ve sizlerede caniii gonulden aminnnnn

konularınızıen en baştan okudum allahım evlatlarınızı (mucizilerinizi )bağışlasın:nazar::KK46: çok mutlu oldum sizin adınıza çok samimi ve içtensiniz allah olmayan herkese nasip etsin bizlerede inşalallah
benmde 2 yıldan sonra 1 si aşılama diğeri normla yoldan 2 düşüğüm var bende 2 farklı pıhtılşma çıktı sizin pıhtılaşma foktörünüz homozigotmu hetorozigotmuydu gebelikleriniz kaç haftalıkken sonlandı gelecek aya bende aşılama düşnüyorum tekrar bakalım rabbim negösterecek inşalalh bu kez sağlıklı bir gebelik olur

konularınızıen en baştan okudum allahım evlatlarınızı (mucizilerinizi )bağışlasın:nazar::KK46: çok mutlu oldum sizin adınıza çok samimi ve içtensiniz allah olmayan herkese nasip etsin bizlerede inşalallah
benmde 2 yıldan sonra 1 si aşılama diğeri normla yoldan 2 düşüğüm var bende 2 farklı pıhtılşma çıktı sizin pıhtılaşma foktörünüz homozigotmu hetorozigotmuydu gebelikleriniz kaç haftalıkken sonlandı gelecek aya bende aşılama düşnüyorum tekrar bakalım rabbim negösterecek inşalalh bu kez sağlıklı bir gebelik olur
Cok teşekkür ederim .geçmiş olsunn buarada.benim pihtilasmam sadece protein s eksikligi idi.baskaa bisi yazmuyodu kagitta.1 hamileligimdee 2.5 aylikti kurtaj oldum kalbim durdu.2.hamiligimde dis gebelikti dusuk ignesi oldum kendii dustuu 3.hamileligimde oglum utkumu kucagima aldim.bud 4.hamileligim igne heraksam oluyorum cleax

Cok teşekkür ederim .geçmiş olsunn buarada.benim pihtilasmam sadece protein s eksikligi idi.baskaa bisi yazmuyodu kagitta.1 hamileligimdee 2.5 aylikti kurtaj oldum kalbim durdu.2.hamiligimde dis gebelikti dusuk ignesi oldum kendii dustuu 3.hamileligimde oglum utkumu kucagima aldim.bud 4.hamileligim igne heraksam oluyorum cleax
anladım canım allah evlatlarını bağışlasın inşalalhhhhhh

Cici hanımlar selâmmım yine benn.beni belkide merak edenler vardır.2.bebeğine şükür hamileyim 2.5 aylık olduk.şimdilik herşey yolunda malum o miğde bulantıları ve halsizlik yakamı bırakıyo 16.haftama kadar benimle.2 nisanda tarama testim var umarım olgundaki gibi sorun yaşamam. Ve belki cinsiyet bile öğrenirim ;) haber edecem hiç meraklanmayin

ayyy işte tamm hayall ettigimm olayy bu....demekkiii olabiliyoo böyle şeylerr......bakalımm son adett olmayıı bekliycemm haziran 10 büyük günn....umarimmm benim seninnn tümm isteyenlerin başınaa böylee mucizeler gelirrr:KK16:
merhaba cnm hayırlı olsun konunun hepsını oıkuyamadım sana ozel msj yazılmadıogı ıcı burdanh yazdım. hamıleymıssın tebrık ederım. ıkısıde tup bebekmı

merhaba cnm hayırlı olsun konunun hepsını oıkuyamadım sana ozel msj yazılmadıogı ıcı burdanh yazdım. hamıleymıssın tebrık ederım. ıkısıde tup bebekmı
Hayır canım ikiside normal yoldan oldu.konuyu olursan nasıl bir mucize yaşadığını anlarsın

Cici hanımlar selâmmım yine benn.beni belkide merak edenler vardır.2.bebeğine şükür hamileyim 2.5 aylık olduk.şimdilik herşey yolunda malum o miğde bulantıları ve halsizlik yakamı bırakıyo 16.haftama kadar benimle.2 nisanda tarama testim var umarım olgundaki gibi sorun yaşamam. Ve belki cinsiyet bile öğrenirim :KK66: haber edecem hiç meraklanmayin
hayırlı olsun canım.inş bende tüp bebeğe kalmaz hamile kalırım.

Back
X