- 15 Eylül 2012
- 8.394
- 6.865
- 398
sayfayiiii takip eden varsa diye yazıyorum belkii mucizemii merak eder.....erkekk evladim oluyomusssssss![]()
maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağına hayırlı evlat olsun daarısı başımıza

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sayfayiiii takip eden varsa diye yazıyorum belkii mucizemii merak eder.....erkekk evladim oluyomusssssss![]()
sevgilii gda..o sıralar mucize hikeyelerine okadar ihtiyacim vardıkii senin mucizeni okuyup güç bulmuştum.allah güzel kızını sana bagıslasin...........evettttt inanılmasii zor ama bende mucize kahramanı oldum.....5 aylık gebeyim rüya gibiii resmen.........ALLAHIM öyle büyükiiiii kimseyii mahrum koymasin
merhaba kahraman arkadaşım benim.bende şubatta tüp bebek yaptıracağım,senin gibi düşünüyorum ve o kadar çok dua ediyorum ki.tüpe gerek kalmadan hamile kalmayı istiyorum.yani bende bir mucize istiyorum..sen bunu yaşamış birisi olarak senden isteğim ne olur bana dua et.allah senin bebeğinide sağlıkla kucagına almayı nasip etsin.hayırlı evlat etsin inşallah.hamilelerin duası kabul olurmuş..sevgilerimleeeee....![]()
maşallah canım Rabbim tamamına erdirsin sağlıcakla al kucağına hayırlı evlat olsun daarısı başımıza![]()
teeşşkür ederimm.......güzel dilekerin seni bulsun....en kısa zamanda güzell haberi tatman dilegiylee......![]()
teeşşkür ederimm.......güzel dilekerin seni bulsun....en kısa zamanda güzell haberi tatman dilegiylee......![]()
merhaba yazlarınız ilgimi çekti baştan sona okudum çok samimi geldiniz ve merak ettim 4 lü test yapıldımı sonuç nasıl çıktı?
Aaah ahh inşallah o günleri bizde görürüz![]()
dularimm caniii gönülden sana ve senin gibilere gelsin.....hiç umudunu yitirme hep inan.......nekadar inanırsan okadar imkansiz seyler senin oluyo........................simdiden yolunda başarilar diliyorum![]()
enterasan bi gebelik hikayem varbenim ikili testim risklii cıkıncaa.....dünyam başıma yıkıldı cok agladim çok üzüldüm ama sonra allaha tavekkül ettim......bebegimden asla vazgeçmeyecegim için bütün testlerii reddetim....sık sık ultrasona girdimm.....gelşilimi takip ettiirdim bebisimin şükür olsunkii 6.ayım bitmek üzere hiç bi anomali bulguya rastlanmadi...önce allaha sonra hislerime güvenerek bebegimin saglıklı dogmasini bekliyorum
![]()
öylede bi görürüsünki..sonrada gelip bana yazarsin sen haklıymssın diye:) sadce biraz sabir ve caba....düsün benim tüp bebegim bile tutmadii amaaa hamileyimm....herşey oluyoo hayatta ama zaman işte sabirr![]()
Yakın bir arkadaşım tüp bebek yaptı. ilk denemesi başarılı şu anda hamile 2 li testi 439/1 yani 439 kişide 1 çıkmış. doktorlar yüksek demiş. 4 lü testi bekliyoruz. korktuk sana bir sorayım dedim. seninki nasıl çıkmıştı.
düsükk diilkii gayet güzell...benimikii 1/125 düsün..okadar riskliii amaa ben çk arstırdımm mutlakaa bu test risklii çıkıyoo....arakdasinkii gayett iyi...bunun yanında ense kalınlıgıı ve burun kemigii varmii onada baktırsınlarr....
canım yardımın için teşekkürler ileticem valla kızın içine su serptin. çok zor günler atlatmışsın.
mucizeyi yaşayan biri olarak,seninde yaşamana çok çok mutlu oldum.
ikili testte 300 de 1 di benimde riskim ama hiç endişelenmedim,yaş riskiydi ve çok normaldi bana göre,ne üçlü,ne dörtlü,rabbimin bana hediyesini geri çevirmeyeceğime göre kafamı bulandırmanın anlamı yoktu ve yaptırmadım.çok şükür sağlıklı bir evladım var,rabbim tüm olmayanlara da nasib etsin.
Allah analı babalı büyütsün canım benimde adet olunca aşılamaya başlanılacak bugün ilaçlarımı aldım daha 1 hafta var adet olmama inşallah bende adet olmam hamile kalırım darısı benim başıma :)arkadaslarr tüpe 1 ay kalaa hamile kaldım...2 ay önce konu acmıstım.....raporum çıktıı bugundee ilaçlarım alınacaktııı...adet günüm bugun bi test yapayım dedim yaptım silikkkk bi cift cizgii cıktıı inannamıyorum......şükürr rabbimee