Tüp Bebeğe Başlamadan İstenen Hormon Testleri?

motherofcatss

🌙
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2019
1.406
En iyi cevaplar
1
1.851
133
Merhaba arkadaşlar tüp bebeğe başlamak istiyorum adet olunca hormon testlerini ve rahim filmini çektirip sonuçlarla gideceğim. Polikistik overliyim. Doktorlar hangi hormonlara bakmak istiyor testte? Özel laboratuvarda yaptırıcam ama Fsh Lh Tsh Prolaktin gibi başka hangilerine bakılıyor?

Kendi merkezlerinde bakmak isteyebilirler hormonlara. Bi sorun isterseniz.
Teşekkür ederim birde internetten araştırdım ama erkekten de hormon testi isteniyormuş doğru mu acaba sperm testinde bir sıkıntı yoksa da isteniyor mu bilginiz var mı

Teşekkür ederim birde internetten araştırdım ama erkekten de hormon testi isteniyormuş doğru mu acaba sperm testinde bir sıkıntı yoksa da isteniyor mu bilginiz var mı
Bizim sperm testi normaldi o yüzden istemediler hiç. Ama her merkez farklı olabilir bu konuda.

Merhaba arkadaşlar tüp bebeğe başlamak istiyorum adet olunca hormon testlerini ve rahim filmini çektirip sonuçlarla gideceğim. Polikistik overliyim. Doktorlar hangi hormonlara bakmak istiyor testte? Özel laboratuvarda yaptırıcam ama Fsh Lh Tsh Prolaktin gibi başka hangilerine bakılıyor?
Hormon testinden ziyade devlet tup bebeğe başlamadan önce iki eşten de bulaşıcı hastalık testi istiyor bu olmadan tedaviye başlanmiyor. Aids, hepatit gibi testleri içeriyor. Bence siz merkezinizden detaylı isteyin atsınlar.

Amh ,anti hbs, HCV, hbsAg ,ANti hıv gibi sonuçlara bakılıyor son 4 üne eşinizde de bakılıyor . Bulaşıcı hastalık var mı kan uyuşmazlığınız felan var mı diye bu testleri her ikinize de yapıyorlar .zaten bir tüp kan verince hepsine bakılıyor

Ben hic birsey yaptırmadan gittim kendisi sadece vajinadan baktı o kadar.. eşimden sperm testi alacak kan testi verdik standart tup bebek tedavisine başladı birsey çektirmeyi gerek yok isterse kendisi o zaman

Back
X