• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebeğe başlayanlar

Ben bu süreci hiç böyle bilmiyordum çok teşekkür ederim canım ☺️ aşırı heyecanlıyım tutacak mı diye 0,14 amh benim doktor solda göremedim sağda 2 tane dedi bir de 3 tane af dedi o ne demek bilmiyorum ama inşallah bende güzel haberler alırım 🤲🏻
Af buyumemis yumurtalar oluyor. Toplam 5 yumurta gormus demek ki. Taze transfer mi olacaksın? Insallah kaliteli embriyoların olur, onlar da tutar insallah 🤲

Kızlar merhaba, bu ay tüp bebek tedavisine başladım süreç hakkında bilgisi olanlar anlatabilir mi ? 🥹
Merhaba sürecin hayırlı olsun arkadaşım :) Aramıza hoşgeldin. Ben bir instagram hesabı açtım orada kendi sürecimi anlattım. Eğer istersen takip et, sormak istediklerini özelden de sorabilirsin :) mandalinaliboyoz hesap ismim.

Merhabalar. Sizlere bir sorum olacak. Uzun protokol tup bebek başlangıç aşamasındayım. 10 günlük gonapeptyl igne kullaniyorum 7 gun kullandıktan sonra regl olmam gerekiyordu fakat 2 gun gecikti. Ve kaset test yaptım cift cizgi çıktı. Sonrasında acile kan verdim beta hcg 707 çıktı kanda. Gonapeptyl hcg değerini artırabilir mi. Yoksa hamilemiyim. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim kızlar

Öyle düşünme,benim hemen olmadı 2 sinde de ama şükür 2.de oldu.
Acele etme hayırlısı hayırlı zaman da olsun diye dua et seni anlıyorum ama kafaya fazla takmamak rahat olmak gerek stres baş düşman.
Kesinlikle haklısın bende aşırı stres yapan bi insanım inşallah sakin kalmayı başarabilirim

Evet evett bilgi verebilirim bende transfer sürecine geldim rahim dinlendirme yapıyoruz şuan 2 aylık bakalım öncelikle hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alacağın bi tedavi olur senin için 🫶🏻🫶🏻🥹 iğnelerle vs başlıyorsun kişiden kişiye değişen tedavi ilaç kullanımı var illaki vücut bundan etkileniyo sonucta hormon ama ne olursa olsun hep sonunun güzel olcanı bi amaç ıcın cekılen her yol mübahdir diyip her zaman pozitif olman gerekiyo o klinik den içeri girerken tedirgin degılde neşeli rahat girmek bir adım önde olmak demektir ben gonal f kullandım 10 gün yumurta büyütmek için daha sonra aynı gun ıcerisinde 3 adet çatlatma iğnesi vuruldum ertesi gün opu ya aldılar 8 adet yumurta toplandı bunun 5 tanesi döllendi her gün embiriyologlar arayıp bılgı verıyor zaten ne durumda olduklarına göre bana taze transfer yapcaktık sonra hormonlar biraz yüksek çıkınca 2 ay sonra yapalım dedık bakalım şimdi adet olmayı bekliyorum sonra transfer inşallah hayırlısı olur sağlıklı minnoşlarımıza kavuşuruz 🫶🏻🫶🏻🫶🏻 duanı dilinde eksik etme kalbini de her daim ferah tut Allah nasip ederse her türlü olur zaten sormak istedin şeyler de olursa yardımcı olurum her zaman
Benimde yarın yumurtalar toplanacak Amh çok düşük olduğu için endişeleniyorum belki 2-3 tane toplayacaklar bilmiyorum ama aşırı heyecanlıyım olacağına inanmak istiyorum inşallah olur ikimiz için de en güzeli olsun 🤲🏻♥️☺️

Merhabalar. Sizlere bir sorum olacak. Uzun protokol tup bebek başlangıç aşamasındayım. 10 günlük gonapeptyl igne kullaniyorum 7 gun kullandıktan sonra regl olmam gerekiyordu fakat 2 gun gecikti. Ve kaset test yaptım cift cizgi çıktı. Sonrasında acile kan verdim beta hcg 707 çıktı kanda. Gonapeptyl hcg değerini artırabilir mi. Yoksa hamilemiyim. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim kızlar
Ben hiç bilmiyorum canım ne için o iğne

Evet evett bilgi verebilirim bende transfer sürecine geldim rahim dinlendirme yapıyoruz şuan 2 aylık bakalım öncelikle hayırlı olsun inşallah çok güzel sonuçlar alacağın bi tedavi olur senin için 🫶🏻🫶🏻🥹 iğnelerle vs başlıyorsun kişiden kişiye değişen tedavi ilaç kullanımı var illaki vücut bundan etkileniyo sonucta hormon ama ne olursa olsun hep sonunun güzel olcanı bi amaç ıcın cekılen her yol mübahdir diyip her zaman pozitif olman gerekiyo o klinik den içeri girerken tedirgin degılde neşeli rahat girmek bir adım önde olmak demektir ben gonal f kullandım 10 gün yumurta büyütmek için daha sonra aynı gun ıcerisinde 3 adet çatlatma iğnesi vuruldum ertesi gün opu ya aldılar 8 adet yumurta toplandı bunun 5 tanesi döllendi her gün embiriyologlar arayıp bılgı verıyor zaten ne durumda olduklarına göre bana taze transfer yapcaktık sonra hormonlar biraz yüksek çıkınca 2 ay sonra yapalım dedık bakalım şimdi adet olmayı bekliyorum sonra transfer inşallah hayırlısı olur sağlıklı minnoşlarımıza kavuşuruz 🫶🏻🫶🏻🫶🏻 duanı dilinde eksik etme kalbini de her daim ferah tut Allah nasip ederse her türlü olur zaten sormak istedin şeyler de olursa yardımcı olurum her zaman
Bu arada ben sadece 1 tane çatlatma iğnesi kullandım acaba sayısı az diye mi

İğnenin etkisi oluyor ama bu kadar yüksek bir rakam çikmaz bence gebesiniz tekrar kan, verdiniz, mi acaba

Benimde yarın yumurtalar toplanacak Amh çok düşük olduğu için endişeleniyorum belki 2-3 tane toplayacaklar bilmiyorum ama aşırı heyecanlıyım olacağına inanmak istiyorum inşallah olur ikimiz için de en güzeli olsun 🤲🏻♥️☺️

Rabbim ol diyince valla hersey olur hıc düşükmüş yüksekmiş düşünme bunları 1 embiriyon olsun kaliteli yani herşeyin çokca olması hiç önemi yok

Süreç çok uzun kişinin sorunlarına ve sıkıntılarına göre de değişiyor mesela ben bu süreç içindeyim ama sana birden anlatırsam çok uzun olur bence aşama aşama ne merak ediyorsan sorabilirsin ben cevaplarım hem birden uzun yazmamış olurum hem de merak ettiklerini anlatmış olurum mesela bu tedaviye başlama sebebi neydi rahim filmi çektirdin mi eşin tetkikleri yaptırdı mı hani bir sorun var şu dendi mi yoksa sebepsiz mi ya da daha henüz yaptırmadınız

Süreç çok uzun kişinin sorunlarına ve sıkıntılarına göre de değişiyor mesela ben bu süreç içindeyim ama sana birden anlatırsam çok uzun olur bence aşama aşama ne merak ediyorsan sorabilirsin ben cevaplarım hem birden uzun yazmamış olurum hem de merak ettiklerini anlatmış olurum mesela bu tedaviye başlama sebebi neydi rahim filmi çektirdin mi eşin tetkikleri yaptırdı mı hani bir sorun var şu dendi mi yoksa sebepsiz mi ya da daha henüz yaptırmadınız mı
Merhabalar benimde 9 yumurtam topandı 7 si olgundu 1 adet 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi 2 gün önce . Diğer embriyolarım içinde 5.gün bugün dondurmaya değer bir embriyo görmedik ama yarına olabilme ihtimali var onları takip edeceğiz dedi doktorum çok anlamadım ne demek istediğini biliyor musunuz ? Bugün dondurulamıyorsa yarın nasıl olacak
Evet gonalf ile yumurtalarini buyutmeye başlayacaksın, bunun yaninda cetrotide kullanmaya başlayacaksın yumurtalar esit buyuyup catlama olmasin diye. Doktorun yeterli olgunluga ulastigini gorunce ovitrelle ile şu saatte catlat diyecek. 36 saat sonra yumurtlarini toplamak icin saat verecek. Islem narkoz altinda oluyor. Uyuyup uyancaksin islem bitmis olacak :)
Eşinde aynı gün spermiogram vericek
Merhabalar benimde 9 yumurtam topandı 7 si olgundu 1 adet 8 hücreli 3.gün embriyosu transfer edildi 2 gün önce . Diğer embriyolarım içinde 5.gün bugün dondurmaya değer bir embriyo görmedik ama yarına olabilme ihtimali var onları takip edeceğiz dedi doktorum çok anlamadım ne demek istediğini biliyor musunuz ? Bugün dondurulamıyorsa yarın nasıl olacak

Back
X