Tüp bebeğe başlayanlar

Merhaba bende ilk tedavime başladım 4 gün önce 2 tane orta kalite embriyo transfer edildi çok erken biliyorum ama test yapmaya başladım psikolojim o kadar bozuldu ki
Hata yapıyorsun,zor ama dayanmalısın. Ben çok çok sabırsız panik biriyim ama 10 gün test yapmadan durdum. Kan testinde öğrendim sonucu. Sonra hatıra için aldım bir tane yaptım :) pozitif ol beslenmene yemene içmene çok dikkat et ilaçlarını saatinde al her ne kullanıyorsan.

Hata yapıyorsun,zor ama dayanmalısın. Ben çok çok sabırsız panik biriyim ama 10 gün test yapmadan durdum. Kan testinde öğrendim sonucu. Sonra hatıra için aldım bir tane yaptım :) pozitif ol beslenmene yemene içmene çok dikkat et ilaçlarını saatinde al her ne kullanıyorsan.
Teşekkür ederim hayırlı sonuçlar alalım İNŞALLAH sizin kaçıncı gün embriyosuydu

Bi de belirtilerin oldu mu rahimde sızı gibi bende ince ince oluyor ama umutlanmıyorum çok

Arkadaşlar Perşembe opu olmuştum. 7 embriyoma işlem yapılmıştı. Dün aradılar. 2 tanesi döllenmişti. Canım çok sıkılmıştı.Bugünde aradılar geriden gelen 4 tane olmuş. Toplam 6 embriyonuz devam ediyor denildi. Bunların yok olma ihtimali var mı hala.

Arkadaşlar Perşembe opu olmuştum. 7 embriyoma işlem yapılmıştı. Dün aradılar. 2 tanesi döllenmişti. Canım çok sıkılmıştı.Bugünde aradılar geriden gelen 4 tane olmuş. Toplam 6 embriyonuz devam ediyor denildi. Bunların yok olma ihtimali var mı hala.
Ben bilmiyorum ama inşallah hepsi olur hayırlısıyla pozitif sonuç alırsın

kızlar kaç tane döllendiyse hepsini mi transfer ediyorlar yoksa seçebiliyor muyuz kaç tane olmasını biz söyleyebilir miyiz?

Arkadaşlar merhaba elimde bir kutu hiç açılmamış gnal_f var son kullanma tarihi bun ay sonu. İzmirde olanlar ulaşırsa hemen vereyim. Çok pahallı diye hatırlıyorum.

Teşekkür ederim hayırlı sonuçlar alalım İNŞALLAH sizin kaçıncı gün embriyosuydu
Aminnn.kucağımıza almak nasip olsun hepimiz için inşallah
İlk transferim 5.gün en iyisiydi negatif oldu
2.de sormadım bile bilerek söylemenize gerek yok dedim hatta.
Ardısık transfer oldum ben 4-6 Ocak
biri 3.gün diğeri 5.gün olması gerekiyor diye tahmin ediyorum sadece 😊

Back
X