Tüp bebeğe başlayanlar

anneaday1

Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2024
55
3
6
23
tüp bebeğe yeni başladım ve gonal f kalem iğne ile tedavi görücem ilk deneyimim bu iğneyi kullananlar süreçlerini paylaşabilir mi

Merhaba tedaviniz hayırlı olsun bende bugün yumurta toplandı bakalım nasıl gelişecek süreç.bende aynı iğneden oldum

tüp bebeğe yeni başladım ve gonal f kalem iğne ile tedavi görücem ilk deneyimim bu iğneyi kullananlar süreçlerini paylaşabilir mi
Belli bir dozu oluyor onda hoca kaç dedi dozuna 300 doz bende baş ağrısı yapmıştı yüksek olduğu için

Benimde doktorum Gonal f yazacağını söyledi. Klomen 2. Ayda yeterli büyüme sağlamadı. Tüp bebek tedavisine daha sonra olmazsa gideceğim şimdilik ilaçla tedaviyle deneyeceğiz. Neler yaşadınız kullananlar anlatabilir mi?

Ben günlük doz 300 olarak kullanmıştım. Herhangi bir yan etki yapmadı sadece o dönem iştahsızlık olmuştu. Tam tersi de oluyormuş. Hayırlısı olsun sizin için.

Belli bir dozu oluyor onda hoca kaç dedi dozuna 300 doz bende baş ağrısı yapmıştı yüksek olduğu için
Benimde 225 le başladı bugün 4. Günüm yine aynı dozda devam ettirdi baş ağrısı benimde ara ara yapıyo ama ilaçmı stresmi bilemedim

Benimde yumurtalarım toplantı yarın 5. Gün olacak bakalım embrioların durumunu bekliyorumm iğne bende şişknlik yaptı tartıda 2 kilo fark ettirmiştir. 300 doz 7 gün falan kullandım

Doğrudur şimdi herşeyi ilaca yormak istemedim stres yapmak istemesemde elimde değil düşünmeden duramıyorum heyecan var herşey var
İlacın yan etkilerini maalesef göreceksiniz bende mesela progesteron kalçadan olan iğne ateş yapmıştı onu değiştirmişti hoca oksopar iğne morarma yaptı onu da coraspirilw değiştirdi yan etkilerinde muhakkak söyleyin hocaya kimisinde yoğun alerji ve nefes darlığı yapıyor

Doğrudur bugün 5. Yi vuruncam şuan sadece akıntım da artış oldu başka problm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…