Tüp bebeğe başlayanlar

Doz bence belki yaşla alakalıdır ben 38 yaşındayım o nedenle fazladır.igne bende hicbir etki yapmadi aslında o süreçte aşırı yoğun çalışıyordum yani çok dikkat edecek durumum da olmadı
Hatta doktorada dedim tedaviye konsantre olamıyorum diye bu nedenle bişey hissetmemis olabilirim

En azından stresden uzak olmuşsunuz siz ne zaman test verceksiniz

Benim daha yumurta toplandı.pazartesi toplantı.bugun gorusemedik yarın soyleyecekler sanırım bu ne durumdayiz.gercekten stres ve psikoloji çok önemli.

Benim daha yumurta toplandı.pazartesi toplantı.bugun gorusemedik yarın soyleyecekler sanırım bu ne durumdayiz.gercekten stres ve psikoloji çok önemli.
Benimde pazartesi toplancak gonalın yanında bi iğne başlattılar çatlamaması için o bende çok şişlik yaptı normal mi ya vurunasım yok resmen 4 gün daha kullanıcam

Benimle ilgilenen hemşire bana tedavi süresince hatta ozellikle çatlatma iğnesi günü ve sonrası şişkinlik hissedersen rahatsız olma çok normal demisti

Selamlar, Gonal f kişinin öyküsüne göre dozu değişiyor ben 5 gün 200 2 gün 225 oldum ek olarak gelişenlerinde (17 18 19 20 mm e gelen yumurtalar için)çatlamaması için cetrotide 3 gün vuruldum. Gonal f son günlerde aşırı şişkinlik yaptı ve sürekli kasıklarımda baskı vardı özellikle son 2 gün ve göğüs hassasiyeti göğüs şişkinliği çok yaşadım. Cetrotide ise vurulduktan sonra kaşıntı yapıyordu birde kızarıklık yan etkisi tamamen normal. Yumurtalarım topladıktan sonra 1 2 gün ağrı yaşadım biraz sonra geçti. Katı yiyecekler yasak fazla tuz fazla şekerli yiyecek yasak hamur yasak ekstra ödem yapıyor çünkü kahve ise günde 1 içiyordum bunlara dikkat ettim biraz. Şimdi transfer bekliyorum ilk reglim oldu 2.reglimin 2.gunu gideceğim testler yapılacak. Bu esnada yasmin kullanıyorum doğum kontrol yumurtaları dillendirmek amaçlı.

Bende 225 le başladım 6. Günde 300 e çıkartıldı ekte cetrotide başlandı pazara kadar bu şekilde gidicek pazartesi ovitrelle salı da yumurta toplama şuan 6-7 yumurta olgun görünüyodu o güne kadar ne olur bilemiyorum rahim dinlendirme gibi bişey söylemediler belkide duruma göre istenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…