Bende iğneler hiç yan etki yapmadı. Sizde de olmamış daha da olmaz benceDoğrudur bugün 5. Yi vuruncam şuan sadece akıntım da artış oldu başka problm yok
Canım test yapmama 3 gün var. Cuma günü yazarım inşallah güzel haberlerSizin durum ne pozitif haber verin
İnşallah pozitif sonuç alırsınızBenim eşimde sperm azlığı var 1 mlynda
Yumurtalar uyarıldığı için oluyor doktorunuz kimDoğrudur bugün 5. Yi vuruncam şuan sadece akıntım da artış oldu başka problm yok
Davut güvenYumurtalar uyarıldığı için oluyor doktorunuz kim
En azından stresden uzak olmuşsunuz siz ne zaman test verceksinizDoz bence belki yaşla alakalıdır ben 38 yaşındayım o nedenle fazladır.igne bende hicbir etki yapmadi aslında o süreçte aşırı yoğun çalışıyordum yani çok dikkat edecek durumum da olmadı
Hatta doktorada dedim tedaviye konsantre olamıyorum diye bu nedenle bişey hissetmemis olabilirim
Benimde pazartesi toplancak gonalın yanında bi iğne başlattılar çatlamaması için o bende çok şişlik yaptı normal mi ya vurunasım yok resmen 4 gün daha kullanıcamBenim daha yumurta toplandı.pazartesi toplantı.bugun gorusemedik yarın soyleyecekler sanırım bu ne durumdayiz.gercekten stres ve psikoloji çok önemli.
Bahsettiğiniz cetrotide iğne miBenimde pazartesi toplancak gonalın yanında bi iğne başlattılar çatlamaması için o bende çok şişlik yaptı normal mi ya vurunasım yok resmen 4 gün daha kullanıcam
Galiba normalmiş ayakta hissediyorum otururken sıkıntı yokBenimle ilgilenen hemşire bana tedavi süresince hatta ozellikle çatlatma iğnesi günü ve sonrası şişkinlik hissedersen rahatsız olma çok normal demisti
Vurulduktan hemen sonra böcek ısırığı gibi şişlik vs oluyor. İğnenin yan etkisiymiş bir kaç saate geçiyor. Sormuştum.
Bende 225 le başladım 6. Günde 300 e çıkartıldı ekte cetrotide başlandı pazara kadar bu şekilde gidicek pazartesi ovitrelle salı da yumurta toplama şuan 6-7 yumurta olgun görünüyodu o güne kadar ne olur bilemiyorum rahim dinlendirme gibi bişey söylemediler belkide duruma göre istenirSelamlar, Gonal f kişinin öyküsüne göre dozu değişiyor ben 5 gün 200 2 gün 225 oldum ek olarak gelişenlerinde (17 18 19 20 mm e gelen yumurtalar için)çatlamaması için cetrotide 3 gün vuruldum. Gonal f son günlerde aşırı şişkinlik yaptı ve sürekli kasıklarımda baskı vardı özellikle son 2 gün ve göğüs hassasiyeti göğüs şişkinliği çok yaşadım. Cetrotide ise vurulduktan sonra kaşıntı yapıyordu birde kızarıklık yan etkisi tamamen normal. Yumurtalarım topladıktan sonra 1 2 gün ağrı yaşadım biraz sonra geçti. Katı yiyecekler yasak fazla tuz fazla şekerli yiyecek yasak hamur yasak ekstra ödem yapıyor çünkü kahve ise günde 1 içiyordum bunlara dikkat ettim biraz. Şimdi transfer bekliyorum ilk reglim oldu 2.reglimin 2.gunu gideceğim testler yapılacak. Bu esnada yasmin kullanıyorum doğum kontrol yumurtaları dillendirmek amaçlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?