Hormon sayınıza göre isteniyor dondurma işlemi bende araştırdım ohss riski olabiliyor karına şu toplama gibi yani doktorlar bunu öngörerek dondurma istiyorlar aksi taktirde riskli.Bende 225 le başladım 6. Günde 300 e çıkartıldı ekte cetrotide başlandı pazara kadar bu şekilde gidicek pazartesi ovitrelle salı da yumurta toplama şuan 6-7 yumurta olgun görünüyodu o güne kadar ne olur bilemiyorum rahim dinlendirme gibi bişey söylemediler belkide duruma göre istenir
O zman yumurta toplamından sonra tekrar kan mı isticekler bendenHormon sayınıza göre isteniyor dondurma işlemi bende araştırdım ohss riski olabiliyor karına şu toplama gibi yani doktorlar bunu öngörerek dondurma istiyorlar aksi taktirde riskli.
Sonucunuz nasıl olduHepinize hayırlı olsun sağlıkla gelsin.Ben de tedaviden geçtim sadece göbekte epeyce şişkinlik yapmıştı iğneler.
İlk denememdi,yaşımdan dolayı doktorum yönlendirmişti.41 yaşındayım:) iki embriyo yerleştirdiler biri ile 28. haftamdayım şükürler olsun kiSonucunuz nasıl oldu
Hayır hayır yumurta toplanmadan önce belli oluyor detaylı kan isteniyor hormonlar ve diğer etkenler icin. Zaten hormon hazırlığında iki güne bir kontrole çağiriyorlar hormonlar ne durumda anlamak icinO zman yumurta toplamından sonra tekrar kan mı isticekler benden
Benden 1 kere kan istendi reglimin 2. Günü başka da yok normal mi o zmanHayır hayır yumurta toplanmadan önce belli oluyor detaylı kan isteniyor hormonlar ve diğer etkenler icin. Zaten hormon hazırlığında iki güne bir kontrole çağiriyorlar hormonlar ne durumda anlamak icin
Allahım sağlıcakla kucağınınıza almayı nasip etsin isteyen herkese de nasip olsun inşallah bu süreç biraz değişikmiş ya heyecan sabırsızlık stres ne ararsan varİlk denememdi,yaşımdan dolayı doktorum yönlendirmişti.41 yaşındayım:) iki embriyo yerleştirdiler biri ile 28. haftamdayım şükürler olsun kioğluşum olacak nasipse:) eşimde bir sorun yoktu bende yaştan dolayı yumurta büyümesi bir ay oluyorsa bir ay küçük kalıyormuş onun için denk gelemiyordu bir türlü sanırım.
AminnnAllahım sağlıcakla kucağınınıza almayı nasip etsin isteyen herkese de nasip olsun inşallah bu süreç biraz değişikmiş ya heyecan sabırsızlık stres ne ararsan var
Yumurta toplandı ise evet 2.reglin 2.günü gidiyorsunuz çağırıyorlar.Benden 1 kere kan istendi reglimin 2. Günü başka da yok normal mi o zman
Yok yumurta salı toplancak taze transfer yapabilirler amaYumurta toplandı ise evet 2.reglin 2.günü gidiyorsunuz çağırıyorlar.
Bide bişey daha sorcam tutunma iğnesini her türlü veriyolar mı yoksa ilaç flan da veren de varmıYumurta toplandı ise evet 2.reglin 2.günü gidiyorsunuz çağırıyorlar.
İçim çok tuaf olmicak hissi var nedensiz ama olmadığını duyunca nasıl khrolucam orası da ayrı ama bi yandan olcak ortam yok başkada şans yok zatenAminnno iğneler,ilaçlar sabır işi cidden,özellikle test sonucunu beklemek ve ilk üç ay çok zorlu ama sonrası güzel geçiyor:) hepimiz için hayırlısı olsun diyelim
Hiç öyle düşünmeyin yaşınız kaç bilmiyorum ama bana da yaşımdan dolayı hemen heyecanlanmamamı söyledi doktorum.Bir kaç deneme sonra da olabilir dedi ama ilk seferde oldu:)Ben buna rağmen umutla bekledim siz de olunlu düşünün lütfen:)İçim çok tuaf olmicak hissi var nedensiz ama olmadığını duyunca nasıl khrolucam orası da ayrı ama bi yandan olcak ortam yok başkada şans yok zateninşallah bende oldu sevinciyle gelirim sizlere gerçekten bu psikolaji çok zormuş
Yaşım 23 ama bende çok zayıfım Banada bundan dolayı olmaz diyolar doktorum olumsuz bişy demedi bu zmana kadar ama anestezi doktoru öyle dediHiç öyle düşünmeyin yaşınız kaç bilmiyorum ama bana da yaşımdan dolayı hemen heyecanlanmamamı söyledi doktorum.Bir kaç deneme sonra da olabilir dedi ama ilk seferde oldu:)Ben buna rağmen umutla bekledim siz de olunlu düşünün lütfen:)
Kilodan dolayı sıkıntı olur diyeni duydum da zayıf diye duymamıştım hiç.Kan değerleriniz nasıl çıktı bu arada?herkes bişey diyor işte sonuçta olacağı varsa oluyorYaşım 23 ama bende çok zayıfım Banada bundan dolayı olmaz diyolar doktorum olumsuz bişy demedi bu zmana kadar ama anestezi doktoru öyle dedi
Kan değerlerim güzel di en sonKilodan dolayı sıkıntı olur diyeni duydum da zayıf diye duymamıştım hiç.Kan değerleriniz nasıl çıktı bu arada?herkes bişey diyor işte sonuçta olacağı varsa oluyorsiz sürece odaklanın.İlaçları,iğneleri zamanında kullanın,stres yapmadan vücudu da yormadan bekleyin sonucu derim
Ben gonal-f, meriofert ve genotropin kullandım 3 gün 4. Gün 1 ilaç daha eklendi oxotide. Günde 4 iğnem vardı toplamda 2 gün bu şekilde kullanıp cumartesi doktora gittim. Toplamda 11 gün bu şekilde kullandım. Pazar oxodite kullandım akşam 23:00 da 2 adet çatlatma iğnesi.amh sayım 3.30. 30 Eylül Salı yumurtam toplanacak. Bu gün brufen kullanıcam günde 2 tanetüp bebeğe yeni başladım ve gonal f kalem iğne ile tedavi görücem ilk deneyimim bu iğneyi kullananlar süreçlerini paylaşabilir mi
Ne güzel işte siz kiloya takılmayın güzel haberlerle inşallahKan değerlerim güzel di en son
Transfer sonrası olan mı bahsiniz henüz bende bilmiyorumBide bişey daha sorcam tutunma iğnesini her türlü veriyolar mı yoksa ilaç flan da veren de varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?