Supermis canım hayırlı olsun bebeğin tebrik ederim yazdıkların içinde çok teşekkür ediyorum bazıları bana uyuyor deneyecegim.
Bende zeytin yağı içinde incire başladım
Eşime çaksir koku çayı yapıyorum ve organik keçiboynuzu pekmezi içiyorum ve iciri yorum esime:))
Birde bir karışım yaptım bal polen fıstık diğer otlar vs.bir sürü şey var icinde her gün eşim ve ben yiyoruz bakalım ise yarayacakmi:))
Bu arada kaç yasindasin kaç senelik evlisin
İnşallah canım insallahTesekkür ederim. Insallah hepsi ise yarar :)
Canim bu arada sizin sorun neydi tup bebek neden tutmamis ti Dr. Ne demiştiMerhaba, insallah saglikli bir sekilde hamile kalirsiniz. Ben deneyimlerimi her yere yaziyorum :)
2 senedir hamile kalmaya calisiyordum. Tüp bebek tedavisi de oldum. 2 kere transfer denedik negatif oldu.
Gecen hafta hamile oldugumu ögrendim. Simdi yaptigim her seyi yazayim;
-Subat basindan beri Karatay diyeti yapiyorum. Kilo vermek icin degil saglikli beslenmek icin. Ekmek ve seker cok cok cok kisitli tüketiyoruz. Kola, meyve suyu, sekerli icecekler, soslar, abur cubur tüketmiyoruz. Ev yogurdu yapiyorum. Mümkün oldugunca paketli gidalardan almiyoruz. Kahvaltilarimda 2 yumurta, zeytin, peynir, bazen domates, bazen yogurt. Bu sekilde yapiyorum. Diger ögünlerde de sebze yemekleri, haslanmis sebze üzerine sarimsakli yogurt, corba gibi seyler yapiyorum.
-Subat ayi boyunca Saracoglu`nun önerdigi "testere disli aslan pencesi" kürü yaptim. Bu hormonlari dengeliyormus. Zarari yokmus. Yüksekse düsürüyor, düsükse yükseltiyor.
-Yine Subat ayindan beri her gün Folik Asit, Omega 3, D Vitamini aldim. 1 cay kasigi ari sütü, 1 cay kasigi polen yedim. Folik asit önceden baslanmali, simdiden baslayin. Ben toplamda 2 sene kullandim ne zaman hamile kalacagimi bilmedigim icin.
Gecen ay televizyonda Dr. Ümit Aktas hamile kalamayanlar gluten diyeti yapsin, bir denesin dedi. Ben de bir aydir glutenli gidalarda uzak durdum (ekmek, pirinc, bulgur, makarna, unlu bütün mamüller). Gluten icermeyen kinoa dan bulgur pilavi gibi pilav ve kisir yaptim. :)
Bunlardan hangisinin kesin faydasi oldu bilmiyorum ama bunlari yaptim. Bu gluten konusuna dikkat etmemin etkisinin büyük oldugunu düsünüyorum.
Hosbuldum teşekkür ederimMerhaba canım. Hoşgeldin bende 2 defa denedim olmadı maalesef laparoskopi nasıl yapılıyor bana hicbirsey denmedi tutamasi ile ilgili 3. Deneme yi seneye yaparim sanirim ama emin değilim oyüzden bitkisel kurler deniyorum belki faydası olur diye
Hımm anladım canım hayırlısı benimde esimde morfiloji sorunu var ama 4 ay oldu sigarayı bırakalı Dr. Bir degisiklik olabilir biraz daha bekleyin dediHosbuldum teşekkür ederimçok üzüldüm senin için var bi zamanı galiba bilmiyorum. Laparoskopi rahmi yumurtaliklari vs görmek için yapilacak canm. Aslında çektirdigim yerde rahimde ilgili bi sorun görülmedi ama tüp bebek doktoru Rahmi de bi görmek istiyo. Her yolu deniyoruz napalım. Eşim de Varikosel var morfoloji var %2. Ama sayıdan dolayi ameliyat ilaç vs bişey onermediler. O yüzden benimle ilgili bişey olabilir diye bakilicak
Inşallah düzelir ya vardır Rabbimin bi bildiği diyerek teselli etmeye çalışıyorum kendimi. 1 kez de aşılama denemistik ama morfolojiyle ilgili sorunu olan için aşılama zaman kaybı dediler o yüzden hemen tüp denedik ama kısmet değilmiş. Inşallah doğal yollardan olur hepimizin. Ben de laparoskopiden sonra sonbahara kadar akışına birakicaz olmazsa o zman tekrar denicez inşallah. Inşallah seninle ilgili bi durum yokturHımm anladım canım hayırlısı benimde esimde morfiloji sorunu var ama 4 ay oldu sigarayı bırakalı Dr. Bir degisiklik olabilir biraz daha bekleyin dedi
Ama 2 defa tutmadı okadar da kaliteliydi embryolar ama olmadı işte bende son şans belki denerim diyorum ama biraz daha zaman geçsin belki sperm ler daha çok düzelir . Rahim filminde birsey görür şek hitereskopi yaparız dediler banada
O test işini hiç sorma zaten fobi haline bende. Inşallah düzelir ya ilaç ise yarar benceBu arda bende pco var düzensiz adet görüyorum başka bir Dr. A kontrole gittim progestan verdi bana yeni başladım bitince 3 gün içinde adet olursun dedi en azından biraz düzene girse yoksa her ay hamilemiyim diye test yapmaktan öldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?