Benimde 19 aralıkda negatıf aldım regl olunca başlıyalım dedı 2 gundur regl ama şimdi istemıyorum vucudum dınlesin dedım, diğer ocak regl başlayalım , ama arayı açmamak iyi ilk veya diğerınde daha iyiMerhaba arkadaşlar ben 2 gün önce ilk tüp bebek sonucumu negatif aldım ve adet oldum. Bugün doktora gittim ve ne zaman başlayabilirsem o zaman başlayayım dedim. O da hemen başlayabileceğimi söyledi. Doktor tabiki daha iyi bilir ama yine de aklıma bazı sorular geldi. Acaba rahim ve yumurtalıklarım şuan kalitesiz midir nasıl olmalı doğrusu diye siz tecrübelilere de sormak istedim
Selam benımde. Yaşım 35 , amh normal ama ara vermek istemıyorum , siz yapdınızmj?Merhaba, ben genelde negatif sonucu aldıktan sonra ilk regli geçirip 2. Reglde başladım ama benim yumurta rezervim az ve yaşım da 37 olduğu için çok beklemek istemedim. Eğer böyle sorununuz yoksa 3 ay sağlıklı beslenip vücudu hazırlamak daha mantıklı olur. Umarım en kısa sürede güzel haberleri alırsınız
Banamı kıme verdınız bunu? Bana ise dondrulmus embyonum var onu transferı etdırcem opu olmuycaq doktor regl ola geld dedı ben 1 ay vereyım. Diğer reglda gideyim istedımAnladıgım kadarıyla sıfırdan baslayacaksınız yumurta toplama yapılacak. En son ne zaman opu oldunuz? Dondurulmus transfer olmussunuzdur belki diye soruyorum bunu.. En son ki opu üzerinden en azından iki veya üç adet donemi geçmesi cok daha iyi olur, cunku Drlar icin sorun olmasada vucut hormonel olarak cok yoruluyor yumurtalıklar keza oyle. Kullanılan ilaclar agır hormon içeriyor yumurtalıklar aşırı derecede uyarılıyor kolay bir sürec degil. Pespese yapılan opularda yum kalitesinin azalacagını dusunuyorum ben.
Eğer dondurulmus embriyo transferi olacaksanız tekrardan sorun olmayabilir sadece psikolojik olarak hazırlanmak için belki bir adet donemi yeterli olabilir. Rezerviniz az ise zatem bekleme gibi bir luksunuz yok orasıda ayrı bir mevzu.
Donmuş embryonuz yokmı ? Yenidemı opu ? bir regl bekledınızmı ?Benim yaşım 29 ve amh 02 beklememem gerekiyor benimde, doktoruma tekrar sordum sorun yok dedi bende başladım bugün yine iğnelere
Malesef 1 embriyom vardı, yeniden tüm süreçlere başlayacağızDonmuş embryonuz yokmı ? Yenidemı opu ? bir regl bekledınızmı ?
Anladım kolay gelsin inshAllah bu defa guzel haberler alırısınız , bir şey sora bılırmıyom sizin regl uzumu çekdi ? Bana dedıler uzun olcakda normal gıdyor yanın coklu kan olcak falan dedılerde olmadıMalesef 1 embriyom vardı, yeniden tüm süreçlere başlayacağız
Biz 3 ay sonra basladik esim o süreçte tedavi gördü sonrasi pozitifMerhaba arkadaşlar ben 2 gün önce ilk tüp bebek sonucumu negatif aldım ve adet oldum. Bugün doktora gittim ve ne zaman başlayabilirsem o zaman başlayayım dedim. O da hemen başlayabileceğimi söyledi. Doktor tabiki daha iyi bilir ama yine de aklıma bazı sorular geldi. Acaba rahim ve yumurtalıklarım şuan kalitesiz midir nasıl olmalı doğrusu diye siz tecrübelilere de sormak istedim
Hiç canınızı sıkmayın ben de aynı şekilde beklemedim hiç yumurtam da az çıkıyordu olacak olan olur bu süreçte beslenmenize dikkat edin yürüyüş yapın bir de moralinizi yüksek tutun :)Malesef 1 embriyom vardı, yeniden tüm süreçlere başlayacağız
Hayırlı olsun , sonunda güzel haberler alınSelam canım,
Öncelikle geçmiş olsun.
İnşaAllah bir dahaki sefer hayırla sağlıkla pozitif olur.
Bende bu ay sonu ilk defa sürece başlıyorum. Doktorum amh yüksek olduğu için bir ay rahim dinlendirme tavsiye etti. Ama dediğim gibi benimki ilk süreç o yüzden tecrübem yok. Sadece yazmak istedim. Hayırla gelsin
Hiç canınızı sıkmayın ben de aynı şekilde beklemedim hiç yumurtam da az çıkıyordu olacak olan olur bu süreçte beslenmenize dikkat edin yürüyüş yapın bir de moralinizi yüksek tutun :)
Şuan normal gidiyor benim şükürAnladım kolay gelsin inshAllah bu defa guzel haberler alırısınız , bir şey sora bılırmıyom sizin regl uzumu çekdi ? Bana dedıler uzun olcakda normal gıdyor yanın coklu kan olcak falan dedılerde olmadı
Selam canım,
Öncelikle geçmiş olsun.
İnşaAllah bir dahaki sefer hayırla sağlıkla pozitif olur.
Bende bu ay sonu ilk defa sürece başlıyorum. Doktorum amh yüksek olduğu için bir ay rahim dinlendirme tavsiye etti. Ama dediğim gibi benimki ilk süreç o yüzden tecrübem yok. Sadece yazmak istedim. Hayırla gelsin
Canim amh degerin kac benimde 2 yumurta vardi opudan 1 yumurta cikti oda labaratuvardan gecemedi elim boş kaldi tedavi iptal edildi amh degerim 0.97di benim tekrardan baslama gucum yok zaten vitaminlerle desteklemek lazim benceMalesef 1 embriyom vardı, yeniden tüm süreçlere başlayacağız
Evet biesteron ve argifertil kullanıyorum benim senden de düşük canım. Mutlaka takviye kullan. Bugün de arı sütü bal propolis karışımı ve çörek otu yağı aldım onları kullanacağım inşallah fayda sağlarlar. Onun haricinde d vitamini, b12, magnezyum, folik asit, omega3 gibi takviyeleri de alıyorumCanim amh degerin kac benimde 2 yumurta vardi opudan 1 yumurta cikti oda labaratuvardan gecemedi elim boş kaldi tedavi iptal edildi amh degerim 0.97di benim tekrardan baslama gucum yok zaten vitaminlerle desteklemek lazim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?