tüp bebegimolsun.com - halit firat erden

Kelebegim30

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
55
2
86
Avusturya
slm arkadaslar simdi yeni gördüm dr. erdende mi bahceciden ayrildi kendisi dr. mustafa bahceciyle histeroskopimi yapmisti, acaba kendi hastanesinimi acti tüp bebegi su an nerde yapiyor bilgisi olan var mi ??? lütfen acil

slm arkadaslar simdi yeni gördüm dr. erdende mi bahceciden ayrildi kendisi dr. mustafa bahceciyle histeroskopimi yapmisti, acaba kendi hastanesinimi acti tüp bebegi su an nerde yapiyor bilgisi olan var mi ??? lütfen acil

Canim benim halit hoca alman Hastanesi ndeydi taksimde ama suan tesvikiye de murat hocayla birlikte kendi yerlerini actilar.. 19 martta benim transferimi yapti halit hoca ve 7.gunde dayanamayip beta yaptirdim 118 cikti pozitif ciktii:)) hatta idrarda da cikti.. ama arayip soyleyemedim yoksa bacakalrimdan tavana asar beni :) sen benden daha mi iyi biliyorsun der:)) kesinlikle israrrla tavsiye ettigim bi doktor çünkü ben bu gune kadar
Biiirrr sürü doktora gittim hasta psikolojisine tek önem veren doktor bence ...işinden emin, anliyabilecegimiz dilde anlatiyor, dolandirmiyor insani merhamet sahibi guven veriyor insana eşim in bugune kadar yaninda kasilmadigi tek doktor...
O bizim mucize tüpçü amcamiz:) rabbim iyiki karsilartirdi bizi onunla.. yuregi kocaman guzel insan bizim doktorumuzz!!! Baska hic bir yere gitmee halit hocabu para uzerine kurulu cirkin tup bebek camia sinin iyi yurekli daktiri.. iyiki var bizler icin Allah uzun omur versiiinn ona ve ailesinee:))

merhaba, ben de halit beyle tedavime başlamak istiyorum ama bahcecide diye düşünüyordum. yeni kliniğinde laboratuvar nasıl,yumurta toplama transfer işlemleri yapılıyor mu acaba. doktorun iyi olması kadar laboratuvar da önemli sonuçta.

Halit bey, yeni yerinde ve daha güzel..... labaratuar konusunda bence hiç şüpheniz olmasın kesinlikle en iyisini bulmuştur çalışma ortamı olarak çünkü hırslı bi doktor..

bence halit beyin kendisini cep telinden aramanız yeterli kendisi sizi aydınlatacaktır..

nette telefonları var. buradan tel yazmak belki kural dışı olabilir. özelinize mesaj atıyorum şimdi.

sevgiler

bilgi için teşekkürler caney, yeni üye olduğum için özele mesaj atamıyorum.
sevgiler, selamlar

Sevgili arkadaşım ,

Henüz özel mesaj atabilecek kadar yeter mesaj sayısına sahip olmadığım için sana cevap veremedim.

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...ya-cabalayanlar-burayaaa-29.html#post29596070

bu yazımı okursan sanırım sana yardımcı olmuş olurum

sevgili arkadasim senin adina cok sevindim, allah tamamina erdirsin hepimiz senin yasadigini yasamak icin cabaliyoruz bende laboratuvarin cok önemli olduguna inaniyorum cok mu kalabalik hastanesi ne kadar cabu aldi seni doktor bey ben 4 kez tüp bebek yasadim ve hep ayni sorun yumurtalarin geri konduktan sonra 4-5 gün sonra hep adet sancim basliyor ve hic hamilelik testine gidemedim yumurta kalitemde okadar iyi degil. bir özel hastane bana sadece ivf icin 4800 tl dedi 3 hafta konaklam ilaclari da hesaplarsam siz düsünün acaba halit beyde nasildir cok tskler hepinizin güzel dilekleri icin allah hepimizin yardimcisi olsun

4 başarısız tüp bebek denememiz soncunda Halit hocayla tanıştık. Diğer tanınan doktorların aksine her hastayı ayrı değerlendirip kişiye özel tedavi uygulaması ve koyduğu yerinde teşhisler sayesinde 5.denememizde ilk kez bize pozitif sonucu gösterdi. Bizim çok iyi kalitede embriyolarımız olmasına rağmen rahimde tutunamıyor ve gebelik başlamıyordu.Bu sorunla alakalı gerek medyada gerek hastalar arasında tanınan en ünlü doktorlara muayene oldum fakat hepsinin kararı ortaktı.Sorun yok defalarca denememiz gerek diyorlardı.Bunu derken yanlış anlaşılmasın.Gittiğim doktorların hepsi bu yazıyı okuyan sizlerin de tanıdığı ünlü doktorlardı.Ama doktordu diyorum,Halit hoca ise bir doktordan öte arkadaş,dost ve konusunda dahi bir insandı. Onu diğer doktorlardan ayıran en önemli özelliği buydu. Halit hoca diğer doktorların asistanlarının muayene öncesi çıkarttığı özete bakmak yerine tüm tahlillerimi inceledi ve sorunumun rahim tüberkulozu olduğunu ve bununla ilgili ilaç tedavisi görmem gerektiğini söyledi. İkna olmadığım için bir sürü tahlille bunu ispatladı. Zaten her aşamada titiz davrandığından süreç yavaş ilerliyordu bir de 9 ay tedavi süreci çok uzun bir zamandı. Ama başka alternatifim yoktu.Tedaviye başladım.Fakat öncesinde olası bir aksiliğe karşı yumurta topladı ve embriyolarımızı dondurdu.Nihayet 9 ay bitmişti.tüp bebek için hazırlıklara başladık bu seferde rahim içini transfer için uygun bulmadı bir sonraki aya ertelendi.Buradan da anlayacağınız gibi paramızı almak gibi hiçbir hırsı olmadı.Bizim bu kadar başarısız sonuçtan sonra artık üzülmemizi ve ilk transferde bunu başaracağını bize söylüyordu. Sonraki ay her şey yolundaydı. Halit hocanın kafasında sorun oluşturabilecek hiçbir şey kalmamıştı. Transfer yapıldı 8.gün lekelenme şeklinde kanama oldu çok korktum yine olmadı diye ağlarken hocayı aradım. Hayırlı olsun gözün aydın dedi. Şaka yapıyor sandım çok kızdım hatta benimle iddiaya girdi hemen kan testi yaptırmamı söyledi. Sonucum ilk defa Pozitifti. Ağlamaktan telefonda sonucu söyleyemez durumdaydım.İnşallah sorunsuz bir şekilde kucağımıza almayı Allah nasip eder.Halit Hoca alanında çok profesyonel bir doktor.Benim gibi sorunlu herkesin Halit Hocayı ziyaret etmesini şiddetle tavsiye ederim.Hocamla gurur duyuyoruz kendisine tekrar çok çok teşekkürler...
Darısı tüm hastaların başına….

merhaba ,ben yeni katildim araniza.ben de anne olmak istiyorum 2010 yilinda 1 asilama ve 1 tup bebek yapildi bana,ama malesef tutmadi.ve 2012 de tekrar baska bir hastanede 2 tup bebek denendi,ilkinde yine tutmadi ,ikincide biyolojik gebelik olustu ama 20.gunde kanda degerler dustu ,yani yine olmadi.ben bu sene tekrar denemek istiyorum belkide son sansim.o yuzden iyi bir yer secmem lazim.dr halit ferit erden I duydum ,acaba nasil bi dr ? bilgisi olan varmi? ALLAH'im hepimize yardim etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…