slm arkadaslar ben ilk tup bebek denememi basarisizlikla sonuclandi sizden ricam yardimci olmaniz nelere dikkat ettiniz napmam gerek tecrubeli olanlar belki doktirlardan bile faydali olabilir cunku bire bir adim aim siz basariyi yakaladiniz lutfen yardimci olun simdiden cok tesekkur
slm arkadaslar ben ilk tup bebek denememi basarisizlikla sonuclandi sizden ricam yardimci olmaniz nelere dikkat ettiniz napmam gerek tecrubeli olanlar belki doktirlardan bile faydali olabilir cunku bire bir adim aim siz basariyi yakaladiniz lutfen yardimci olun simdiden cok tesekkur
canım benimde ilk denemem olmadı ankarada yaptırmıştım sonucu alınca oradaki doktorlarla konuştum hangi tahlilleri yaptırmam lazım diye hayır dediler 2 denemede olmazsa bazı testler yaptıracakmışım ama ben ikna olmadım çünkü deneme tahtası değilim ben hemen koyuldum araştırmaya genetik ve karyotip tahlilllerimi yaptırdım kendim sonra hastaneden vazgeçtim istanbul bahçeciye gittim halit beye dedim ki ben önce araştırılsın istiyorum neden tutmamış olabilir ama zaten ben sormadan o elime yaptırmam gerken tahlilleri verdi dedim tamam ben burada yaptırcam o tahliilerde cd 56 diye br şey çıktı bende birde kan pıhtılaşması ona göre tedavime başlandı uzun süre tedavi oldum sadece halit beyde değil murat berksoy var beslenme uzmanı ona yönlendirdi halit bey ama şunu söyleyim murat bey harika bir doktor herşeyimle ilgilendi psikolojımle bile bitkisel ilaçta kullandık normal ilaçta beslenmemi düzeltmemi istedi o ne derse yaptım ben ne derse yedim içtim badem ceviz şaka gibi ama bunlar bana çok iyi geldi ilk tedavimde 13 yumurta çıktı 2 tane lonuldu ama orta kaliteydi ve hiç dondurulmaya kalmadı bu sefer kinde ise 22 yumurta 5.gün transferi ldum ben blast yani ve 8 tanede donduruldu allaha şükür tuttu bebişim 13 haftalık hamilyim rabbim isteyen herkese versin bence ilk önce sorunu bulup ona göre tedavi uygulayan bir yer bul sadece tüp bebek yapmak içinyapan o kadar çok merkez varki ve bol bol dua et en önemlisi bu veren allah canım allah yardımın olsunnnn
cok tesekkur ederim benim 15 yumurtam toplanmisti 5 tanenin 1 transfer oldu 4 tana dondurulmusum var önerilerini dikkate alcam ben ilkinde doktorumu dinlemedim normal hayatina don demisti ben ise tam tersi evden yataktan cikmadim bi vc ihtiyacim disinda hep kendim hareketsizlikten oldu diyorum gene allahtan olsa olurdu diyorum isallah bebeyin sana sim siki tutunur allah kucana almayi nasip eder isallah sizleri duyunca umudumuz yukseliyo
canım öcenlikle geçmiş olsun benimde 3 başarısız 1 pozitif toplm 4 denemem var ilk denemede tutmadığı zaman hemen doktorumu değiştirip başka doktora gittim başımdan geçenleri anlattım bazı tahliller istedi yaptırdık 2.denemede olmadı 3.denemede eşimin baskısı sonucu başka bir doktora gittim hiçbirşey sormadan etmeden direk tüp bebek yaptılar olmadı tabi 4.denemede 2.denemeyi yaptırdığım doktora gidip ince ayrıntısına kadar konuşup anlaştık ve öncesinde histereskopi ameliyatı oldum ve rahim içinde perdelenme oluşmuş ve ameliyat ardından hemen denememizi yaptık ve bu defa tuttu. tabi öncelikle herşeyin başı dua gücü Rabbim ol demedikten sonra biz ne kadar uğraşsakta nafile. Allah yar ve yardımcın olsun....
gercekten seni tebrik etmek istiyorum 4 denemeye kadar dayanmissin ve mutlu sona kavusmussun isallah allah kucana almayi nasip eder ben ilk denemenin basarisizligini hala uzerimden atamadim ama toplanmaya calisiyorum ben yurt disinda yasiyorum keske turkiyede denesemiydim diyorum hep soru isaretleri keskelerim cok anliycagin isallah rabbim size verdiyi mutlulugu bizede tattirir kendine ve bebisine cok iyi bak siz bizim umutsuzlugumuzun isigisiniz