Tup bebek,1 mi 2 mi embriyo??

5 tüp bebek tedavisinden eli boş döndüğüm için sayısız iğne ilaç hormon aldığım için kafa gidik bende sataşacak yer arıyom galiba kusura bakma ..inşlaah sağlıklı bir hayatın olur..sevgiler

Aynen benimde kafa gidik,bir dusuk 1 erken dogum 6 aylik ikiz,simdi yine tup transfer napicagimi bilmiyorum,1 koysam tutarmi,2 koysam tehlikeli tutarsa,off offf:((((

Aynen benimde kafa gidik,bir dusuk 1 erken dogum 6 aylik ikiz,simdi yine tup transfer napicagimi bilmiyorum,1 koysam tutarmi,2 koysam tehlikeli tutarsa,off offf:KK43:(((

allah yardımcımız olsun ne diyim ..biraz da korkmamak gerekiyor sanırım gelişine vur gitsin ..
nasipse gelir yemenden ,değilse ne gelir elden

Masallah Allahim kucagina almayi nasip etsin,bende transfer olucam karar veremiyorum 1 mi 2 embriyomu?
benim yaşımdan dolayi tek embriyo transferi yapıldı ama tercih şansımda olsaydı tek isterdim doktorum tek ve kaliteli embriyo nun şansının daha yüksek olduğunu söyledi

BEN 3 KOYDURMUŞTUM 2 Sİ TUTTU SONRA BİRİ 10. HAFTADA KALBİ DURDU TEK DOĞDU

SENDE İKİ KOYDUR BENCE

Bence embriyologonuzdan embriyolarin kalitelerini öğrenin eğer aralarında AA ya da AB kalite olan varsa 1 tane onu koydurun ama hepsi B veya daha aşağısı kaliteyse sayıyı arttırıp şansı da arttırmak bence daha mantikli

3.de 5.gun embriyosu kaliteleri gayet iyi dediler.

Iyi aksamlar arkdslar bnde transverimin 4.gnu tek emryo koydular ve dondurulmus emnryolarim hic yok ins tutar baya heycanliyim ve korku var

Şu an 25 haftalık hamileyim 4. Tüp bebek denememdi doktorumla transfer öncesi çok konuştuk 1 mi 2 mi diye ve sonunda doktorum beni tek embriyoya ikna etti sonuçta başarılı oldu. Beni çoğul gebelik problemlerini anlatarak ikna etti ama en önemlisi bizim embriyolarımıza genetik de yapılmıştı sağlıklıydı bu nedenle tek transfer oldu 3 tane buz bebeğim bekliyor şimdi bence doktorunuzla embriyo kalitesini konuşun ve güvenin. Bu arada hamileliğim başlarında kanam problemleri yaşadım 3 ay yattım şükür ettim tek transfer olduğuna. İnşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim.

kızlar 1 yada 2 embriyo transferi kararı bizim elimizde mi, yoksa herhangi bir yasal sınırlama var mı

Back
X