Haberleşelim tabiki, bu konuda maalesef bizim bizden başka kimsemiz yok bence psikolojik olarak kimsenin beni anladığını düşünmüyorum..
Biz 2 yıldır evliyiz yaşlarımız 24-23 aslında yolun çok başındayız ama bekarlığımdan itibaren normal ilaçsız bi şekilde düzenli adetim yoktu pkosluyum evet görüyordum hamile kalanları ama hikayeleri benden farklıydı herkesin normal pkoslular aylarca adet olmuyorken ben 1 hafta temiz kalabiliyordum sadece ilk adetimden itabern bu böyledi maalesef çocuk yaştan itibaren doktorlar tarafından verilen doğum kontrol haplaırnı kullanmaya başlamıştım çünkü ciddi anlamda kansızlık problemim vardı o kadar adete bünye dayanmıyordu ve mecburdum o ilaçları içmeye..
bazen birakıyordum bazen başlıyordum evlendikten sonra hatta düğüne bi kaç ay kala bıraktım ve hiç korunmadım biliyorum bi sıkıntı çıkacağını çünkü yaklaşık 2 sene olmadı eşimde hiç bir problem yoktu çatlatma vs denedik yine olmadı bi gün dedim ki ya bi devlet hastanesine gideyim bakalım ne diyor ilk defa gittim bu konu için devlet hastanesine ve doktor drekt ultrasona bakıp tüp bebek yapmamı söyledi aksi takdirde erken menapoz bile olabilirsin yumurtaların çok fazla ama süzgeç gibi dedi kalitesiz çoğu dedi, ki öyle de oldu 40 yumurtadan 14 tanesi temiz çıktı o kadar iğneler ilaçlara rağmen yani normal siklusta bi tane bile kaliteli yumurtam olmuyormuş

şimdi rahim dinlendiriyoruz işte adet olunca gidip transfer yapıcaz normalde de bi hafta temiz kalan ben döngünün 31. Günündeyim olmadım hala bakalım
Ya nasip.. sizde anlatmak isterseniz hikayenizi merakla bekliyorum