• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek 2025 Temmuz Ataşehir acıbadem

Yumurta toplama günüm belli oldu. Bugün son iğnemi yaptım, perşembe operasyon. Bugün kan tahlillerini verdim, e2 değerim 921 çıkmış, son dozu akşam kullandım. Biraz araştırdım ancak ne anlama geliyor bilen var mı?

Merhaba. Opu sonrasında 1. Gün 3. Gün ve 5. Gün ilerleyişiniz nasıldı? Birlikte takip edelim mi?

Ben de firat hocada devam ediyorum opu oldum sadece 5 tanesi olgunmus 3 u dollendi. Ertesi gun aradiklarinda 2 tane daha dollendigini soylediler. Su an 5 dollenmis ile devam ediyoruz. Bakalim nasil ilerleyecek.

40. Gün hala regl olmadım 😑
Ya ben size söyle söyleyeceğim fırat hoca da iyi ama benim aklıam takılan sorulae yanıtlanmadı 20 yumurta toplandı 14 tanesi olgun dendi ve 5 i döllendi. Döllenme oranı çok düşük olduğu söylendi ama nedeni söylenmedi. Garip değil mi ?? Ve oran beni çok üzdü.

Ne durumdasınız ? Cem hoca nasıl bir tedavi uyguladı yaşınız kaç acaba ? Gebe kalalama durumunuz neydi ?
Benim sebepsiz infertilite. Bekleyebilirsin doğal yolla da gebe kalabilirsin ama senin tercihin dedi Cem hoca. Beklemek istemedim, yaş 35. Eşimde de bende de tanımlı bir problem yok. 28 agustosta operasypn oldum ufak polislerim vardı onlar da yumurta toplamada alındı. 2 eylülde ilk reglimi oldum. İkinci regl sonrası transfer için tedaviye başlayacağı dedi Cem hoca. Olabildiğince az ilaçla ilerliyor Cem hoca. Herşeyi doğal takip etti bu zamana kadar. Bakalım regl olunca diğer aşamaları göreceğim. 5 yumurta toplanmıştı. İlk gün 3 dollendi, 2. Gün tekrar 5 oldu dollnen ancak 5. Güne iki yumurtam kaldı ve dolduruldu. Regl sonrasında transfer için hazırlığa başlayacağız umarım başarılı sonuçlanır

Benim sebepsiz infertilite. Bekleyebilirsin doğal yolla da gebe kalabilirsin ama senin tercihin dedi Cem hoca. Beklemek istemedim, yaş 35. Eşimde de bende de tanımlı bir problem yok. 28 agustosta operasypn oldum ufak polislerim vardı onlar da yumurta toplamada alındı. 2 eylülde ilk reglimi oldum. İkinci regl sonrası transfer için tedaviye başlayacağı dedi Cem hoca. Olabildiğince az ilaçla ilerliyor Cem hoca. Herşeyi doğal takip etti bu zamana kadar. Bakalım regl olunca diğer aşamaları göreceğim. 5 yumurta toplanmıştı. İlk gün 3 dollendi, 2. Gün tekrar 5 oldu dollnen ancak 5. Güne iki yumurtam kaldı ve dolduruldu. Regl sonrasında transfer için hazırlığa başlayacağız umarım başarılı sonuçlanır
İyi yapmışsınız. Umarım hemen nasip olur.
Peki size kaliteleri hakkında bilgi verdiler mi 3ab 3bc dendi bana. Bir burcu hanım aradı bir de gözde hanım. Kaliteleri de orta kalite 🥹 bende bir şey yok eşim varikosel amelşyatı oldu bir kere gebe kaldım ama kalbi durdu. Sonrasında gebelik oluşmayınca aşılama yaptık tutmadı en son tüp bebeği fırat hocada yaptık.tüp bebek sürecinde pregovoris 225 +femara kullandım. Bana da başka bir ilaç vermedi. Ama keşke öncesinde takviyeye de verseydi. Yumurtalık ve sperm güçlenmesi için çünkü tüp bebek öncesinde neredeyse tüm doktorlar 3 ay öncesinden kaliteyi arttırıyorlar.
Ben neden böyle oldu anlamış değilim. Benimde yaşım 31.

İyi yapmışsınız. Umarım hemen nasip olur.
Peki size kaliteleri hakkında bilgi verdiler mi 3ab 3bc dendi bana. Bir burcu hanım aradı bir de gözde hanım. Kaliteleri de orta kalite 🥹 bende bir şey yok eşim varikosel amelşyatı oldu bir kere gebe kaldım ama kalbi durdu. Sonrasında gebelik oluşmayınc aşılama yaptık tutmadı en son tüp bebeği fırat hocada yaptık.tüp bebek sürecinde pregovoris 225 +femara kullandım. Bana da başka bir ilaç vermedi. Ama keşke öncesinde takviyeye de verseydi. Yumurtalık ve sperm güçlenmesi için çünkü tüp bebek öncesinde neredeyse tüm doktorlar 3 ay öncesinden kaliteyi arttırıyorlar.
Ben neyden böyle anlamış değilim. Benimde yaşım 31.
Bana da hiç destek önermedi Cem hoca. Ben sonrasında kendimce bazı takviyeler başladım.Yumurta kalitelerimşz benzer 3ab ve ba sanırım.

Bana da hiç destek önermedi Cem hoca. Ben sonrasında kendimce bazı takviyeler başladım.Yumurta kalitelerimşz benzer 3ab ve ba sanırım.
Siz benden önce olacaksınız büyük ihtimalle sonuç hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim mümkünse merak ediyorum ben hatta olmazsa laboratuvar konusunda soru işaretlerim olacak. Rabbim ikimizde nasip eder umarım.Allah büyüktür.

Siz benden önce olacaksınız büyük ihtimalle sonuç hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim mümkünse merak ediyorum ben hatta olmazsa laboratuvar konusunda soru işaretlerim olacak. Rabbim ikimizde nasip eder umarım.Allah büyüktür.
Neden bir güvensizlik oldu? Bazen bazı şeyler de şans kader. Bakalım nasıl olacak tabii bilgi veririm

Neden bir güvensizlik oldu? Bazen bazı şeyler de şans kader. Bakalım nasıl olacak tabii bilgi veririm
Başta her şey çok iyi dendi. Fırat hoca ayrı bir şey dedi gözde hanım ayrı burcu hanım ayrı ondan biraz güvensizlik oluştu? Siz kimden haber aldınız ?

Beni hep Cem hoca takip etti. Ama embriyologlar bilgi veriyor ilerleme için. Genelde aynı kişi aradı, yalnızca pazar günü farklı biri aradı. İkinci aramada arayan kişi baya iyi beşi de iyi gidiyor demişti o gün baya umutlandım ama son gün 2 ye düştü kalan. Ama yine de labaratuvar hakkında olduğunu düşünmüyorum, ilerleme embriyo kalitesine baglı

Beni hep Cem hoca takip etti. Ama embriyologlar bilgi veriyor ilerleme için. Genelde aynı kişi aradı, yalnızca pazar günü farklı biri aradı. İkinci aramada arayan kişi baya iyi beşi de iyi gidiyor demişti o gün baya umutlandım ama son gün 2 ye düştü kalan. Ama yine de labaratuvar hakkında olduğunu düşünmüyorum, ilerleme embriyo kalitesine baglı
Hayırlısı olsun. Umarım güzel sonuçlanır. Tek embriyo yetiyor, yeter ki Allah ol desin ♥️

Back
X