Tüp bebek 2025 yaptıranlar

Merhabalar süreciniz nasıl ilerledi paylaşabilir misiniz? Laboratuvarları ile ilgili negatif şeyler okudum da sormak istedim
Gayet iyiydi herkesten çok memnundum şuan 32 haftalığım çok şükür. İlk denemede tuttu zaten

Kızlar Ovitrelle iğnem var ancak 2 tane gonapeptyl reçete etmişler. Bu da çatlama iğnesi değil mi neden yazıldı

Kızlar Ovitrelle iğnem var ancak 2 tane gonapeptyl reçete etmişler. Bu da çatlama iğnesi değil mi neden yazıldı
ben 1 ovitrelle 2 gonapeptyl vurulmuştum. Duruma göre tercihleri fark edebililiyor

Bende bu akşam vurulacağım ama kendim mi vursam yoksa hastanede mi vursam bilemedim Gonal f iğneler öyle canımı yakmadı siz ne önerirsiniz
bunlar hazır enjektör zaten tam saatinde vurulmanız lazım bence kendiniz vurabilirsiniz, ben öyle yaptım :)

Teşekkür ederim
Bu arada gonapeptyl çok zor bir iğneymiş az önce yaptım size de zor gelmiş miydi?

Teşekkür ederim
Bu arada gonapeptyl çok zor bir iğneymiş az önce yaptım size de zor gelmiş miydi?
Evet ben bi de hepsini arka arka yapıcam diye biraz panik yapmıştım saati cok önemli falan dediler bi tık üstten vurmuştım hatta panikten. Ama sıkıntı olmadı heralde

Mrb kizlar ay gecmis aradan ama bende yeni tup bebek tedavisine baslicam doktor bana gonapeptyl 0.1 ml igne yazdi ama hic bir eczanede bulamiyorum acil bulmam lazim elinde fazladan olanlar satabilirmi yada kim nerden bulup aldiysa yer soleyebilirmi ben istanbul umraniyedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…