Tüp bebek 3. Gün embriyosu ile hamile kalan var mı

Bu yaziniz cok umut oldu banabenim de 6 hucreli 3 adet ve 1 adet 7 hucreli var.

benim 3 yumurtam toplanabildi tek yumurtam sağlıklı çıktı 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum şuan 17 haftalığız

benim 3 yumurtam toplanabildi tek yumurtam sağlıklı çıktı 3. gün dondurulmuş embriyo transferi oldum şuan 17 haftalığız

Tek embriyonuz mu vardı? Benim de tek embriyom var.
Transfer hazırlığında ve sonrasında naptınız acaba? Benim taze transferim progesteron yükseliğinden, diğer transferim de rahim az kalınlaştığı için iptal edildi. Şimdi adet bekliyorum

Aslında ben tüp bebek tedavisi bile görmedim tam olarak daha öncesinde yumurtalıklarım yanıt vermemişti, kanama şikayetiyle gittim 4 yumurtam vardı 3ünü topladık sadece femara kullandım transferden önceki gece de çatlatma iğnesi yaptım o kadar. Sonrasında bir süre ara verdim yaklaşık 9 ay sonra transfer yapıldı o sürede de hiçbir şey yapmadım sadece son 2 ay folik asit kullanımına başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…