• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 5.gün Embriyosu

Abay29

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2023
27
13
3
28
Merhaba arkadaşlar,
ben 5.gün embriyomun 5.günündeyim ve bugün yaptigim test sadece benim görebilceğim silik bir çizgi var.
Bu benim 2.denemem, malesef ilk denememde 7.haftada düşük yaptim.. Ama ozamanda test beni yaniltmamiştı.
Bir kaç gündür aşırı derece kasik agrilarim var ve karnımda batma oluyor sürekli..
yorumlarinizi merak ediyorum, bu konuda ilk kez dertleşiyorum sizinle.. Şimdiden teşekkürler
24FA0BF9-4BD6-48DA-9A92-D2350B921085.webp

Ben gördüm çizgiyi tebrik ederim🥳 inşallah git gide koyulaşır çizgiler sonra beta verirsin zaten .

Umarım inşallah ♥️ Yarin sabah tekrar test yapacağım
Aslında erken test yapıp kendimizi strese sokuyoruz ben zorla çizgi aradığımı bilirim😂ama bazen yap diyen tarafımız ağır basıyor. Dilerim güzel haberler alır bizede müjdeyi verirsin🙏

Aslında erken test yapıp kendimizi strese sokuyoruz ben zorla çizgi aradığımı bilirim😂ama bazen yap diyen tarafımız ağır basıyor. Dilerim güzel haberler alır bizede müjdeyi verirsin🙏
Evet ilk transferimde 6.güne kadar dayanmıştım ama gerçekten 6.günden başlayip günlük takip etmek rahatlatiyor beni daha az stress oluyorum. Diğer türlü büyük stress büyük sıkıntı 🥺♥️ inşallah öyle olur

Kızlar emin olmak için İdrar testi yapmak yerine kan verdim bugün 6.gün biliyosunuz 31 cikti hcg ne diyosunuz🥺♥️♥️

Kızlar emin olmak için İdrar testi yapmak yerine kan verdim bugün 6.gün biliyosunuz 31 cikti hcg ne diyosunuz🥺♥️♥️
Canım bndede böyle silik çıkmıştı gittikçe koyilastu. İkizlerim olcak. Seninde pozitif Maslalah. İnsalalh 2 günde bir ikiye katlanır tebrik ederim

Canım bndede böyle silik çıkmıştı gittikçe koyilastu. İkizlerim olcak. Seninde pozitif Maslalah. İnsalalh 2 günde bir ikiye katlanır tebrik ederim
Canım çok teşekkür ederim, bugün kan verdim 6.gün 31.30 cikti beta.
Doktorum düşük bi değer dedi ama yükselmesine bakıcaz dedi. Biraz moralimi bozdu 🥺

6. Gün için bildiğim kadarıyla iyi bir rakam 31 . Bundan sonra önemli olan il günde bir katlanarak ilerlemesi sağlıklı gebelik olduğunu gösterir . Tek bir değerle bişey söylenemez tekrarla öyle konuşuruz yine

Canım çok teşekkür ederim, bugün kan verdim 6.gün 31.30 cikti beta.
Doktorum düşük bi değer dedi ama yükselmesine bakıcaz dedi. Biraz moralimi bozdu 🥺
Canım düşük değil yüksek. Benim arkdasim 10. Gün 50 çıktı. Bebeği doğdu bile.

Back
X