Ayy inşallah bu güzel duan için teşekkür ederim dün üzüldüm hiç bir belirti yok diyeÇıkar inşallah artık 7.gün çok farketmez sabah veya öğlen.Hadi inşallah pozitif göreceksinBuraya da at sonucunu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy inşallah bu güzel duan için teşekkür ederim dün üzüldüm hiç bir belirti yok diyeÇıkar inşallah artık 7.gün çok farketmez sabah veya öğlen.Hadi inşallah pozitif göreceksinBuraya da at sonucunu
Pgt li embriyoydü senin değil mi tutma ihtimali daha yüksek, ben tuttuğunu düşünüyorumAyy inşallah bu güzel duan için teşekkür ederim dün üzüldüm hiç bir belirti yok diyecuma günü hürmetine inşallah sağlıklı hayırlı olsun kitlerim gelince hemen buraya yazacam
Eveeetttt unutmamışsın canımPgt li embriyoydü senin değil mi tutma ihtimali daha yüksek, ben tuttuğunu düşünüyorum![]()
Genelde adet ağrısı yaşayanlar pozitif oluyor ki zaten daha çok küçük belirti olmaması çok normalEveeetttt unutmamışsın canımama ben hiç bir belirti yaşamıyorum şuan adet olacam gibi sancım var
Yaaa ablammm şuan test yaptım hemde iki tane ikiside böyle çıktıGenelde adet ağrısı yaşayanlar pozitif oluyor ki zaten daha çok küçük belirti olmaması çok normal
Hayırlı Olsun pozitifYaaa ablammm şuan test yaptım hemde iki tane ikiside böyle çıktı
Evet inşallah sağlıkli bir şekilde devam ederGerçekten miiiiiiiiiiiiii![]()
AminnnEvet inşallah sağlıkli bir şekilde devam eder![]()
Çok şükür inşallah sağlıkla artarAminnn
Merhaba. Hayırlı olsun öncelikleEveeetttt unutmamışsın canımama ben hiç bir belirti yaşamıyorum şuan adet olacam gibi sancım var
Predictor marka galiba o ben daha yanlış gösterdiğini görmedim . Tebrik ederim 1 2 gün daha bekleyip beta verin 2 günde bir artışa bakın .Yaaa ablammm şuan test yaptım hemde iki tane ikiside böyle çıktı
Benim 4 te idrarda hiç çıkmadı, erken gebelik testi idi hem deÇok korkuyorum, arkadaşım 4. Günde yapmış silik çıkmış , hem erken gebelik testinde çıkar mı hemde kasette çıkar mı![]()
Canım ben erken gebelik testinde yaptım benim ki çıktıBenim 4 te idrarda hiç çıkmadı, erken gebelik testi idi hem de![]()
Benim 5.gün silik çizgi çıkmıştıCanım ben erken gebelik testinde yaptım benim ki çıktı![]()
Maşallah senin ki ikizde olabilir oy maşallahBenim 5.gün silik çizgi çıkmıştı![]()
Benim de trasnfer gününü saymazsam beşinci gün belirtim yok bence. Şimdi gittim erken gebelik testi aldım ama yapmaya cesaret edemiyorumBenim 5.gün silik çizgi çıkmıştı![]()
Canım benim hayırlısı olsun. Sağ salim al inşallah. Ben de şimdi erken gebelik yaptım kaset de yaptım negatif çıktı 5. Gün embriyosu transferin beşinci günü tutamiyorum gozyaslarimiBen dayanamadım yaptım8.gün ve ben hala şoktayım
Sağol canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin kucağına aldırsınCanım benim hayırlısı olsun. Sağ salim al inşallah. Ben de şimdi erken gebelik yaptım kaset de yaptım negatif çıktı 5. Gün embriyosu transferin beşinci günü tutamiyorum gozyaslarimi