• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 5.gün Embriyosu

Çıkar inşallah artık 7.gün çok farketmez sabah veya öğlen.Hadi inşallah pozitif göreceksin🙏Buraya da at sonucunu
Ayy inşallah bu güzel duan için teşekkür ederim dün üzüldüm hiç bir belirti yok diye😔😔 cuma günü hürmetine inşallah sağlıklı hayırlı olsun kitlerim gelince hemen buraya yazacam

Ayy inşallah bu güzel duan için teşekkür ederim dün üzüldüm hiç bir belirti yok diye😔😔 cuma günü hürmetine inşallah sağlıklı hayırlı olsun kitlerim gelince hemen buraya yazacam
Pgt li embriyoydü senin değil mi tutma ihtimali daha yüksek, ben tuttuğunu düşünüyorum 🙏

Genelde adet ağrısı yaşayanlar pozitif oluyor ki zaten daha çok küçük belirti olmaması çok normal
Yaaa ablammm şuan test yaptım hemde iki tane ikiside böyle çıktı

Eklentiler

• IMG_20230317_115713.webp
    IMG_20230317_115713.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 162
  • IMG_20230317_115657.webp
    IMG_20230317_115657.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 151
Eveeetttt unutmamışsın canım 😔😭🤲🏻 ama ben hiç bir belirti yaşamıyorum şuan adet olacam gibi sancım var
Merhaba. Hayırlı olsun öncelikle 🤲 benimde 4.denemem ilk defa ngsli embriyo transferi oldum. Ama 2.günden beri adet ağrılarım var dün sabah biraz azalmıştı ama akşam eğey arttı bugünde kasıklardan çok karnımın aştı rahimde ağzım var. Olmadı gibime geliyor gene diğer negatiflerde de ağrım olmuştu. Siz neler hissettiniz belirti olarak?

Ben dayanamadım yaptım 🤲 8.gün ve ben hala şoktayım

Eklentiler

• 7863EB0F-78C2-4C83-9AE1-21434542B7F3.webp
    7863EB0F-78C2-4C83-9AE1-21434542B7F3.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 205
Canım benim hayırlısı olsun. Sağ salim al inşallah. Ben de şimdi erken gebelik yaptım kaset de yaptım negatif çıktı 5. Gün embriyosu transferin beşinci günü tutamiyorum gozyaslarimi
Sağol canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin kucağına aldırsın 🤲🤲 az önce leke geldi yarın adet günüm korku sardı gene. 5.gün çok erken bence canım ya her bünye aynı değil. Üzme kendini güzel düşün kalan günlerini üzüntüyle stresle geçirme. Benimde 5.gün embriyosuydu 8.gün anca yapmaya cesaret ettim onda bile ne kadar silik çıkmış görüyorsun bekle bence

Back
X