• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek 5 haftalık gebelikte lekelenme

kedimamasi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2022
61
51
8
33
Merhaba kızlar, bu ay transfer oldum beta hcg pozitif ama henüz kese görmeye gitmedik 3-4 gün var. 2-3 gündür peçetede koyu sarı gibi leke görüyorum bugün biraz arttı ve koyulaştı sonra tekrar azaltı. Yaşayan var mı sizce neden olabilir kese randevusunu beklemeden gitsem mi doktora daha önce 2 düşük yaptım korkuyorum

Merhaba kızlar, bu ay transfer oldum beta hcg pozitif ama henüz kese görmeye gitmedik 3-4 gün var. 2-3 gündür peçetede koyu sarı gibi leke görüyorum bugün biraz arttı ve koyulaştı sonra tekrar azaltı. Yaşayan var mı sizce neden olabilir kese randevusunu beklemeden gitsem mi doktora daha önce 2 düşük yaptım korkuyorum
Kahverengi Pembe veya kırmızı değilse korkma diyor doktorlar. Ben de hamileyim ama bende de sarı akıntı oluyor enfeksiyon mu var diye test yaptım enfeksiyon yok sonra dikkatimi çekti Su içtiğim gün akıntı sefaf beyaz oluyor Su içmedigim de sarı yesilimsi

Back