- 28 Ekim 2021
- 24
- 8
- 6
- 35
- Konu Sahibi Neselibaris
-
Burada bende cok okudum ama normal gebelik hepsi gec döllenme ihtimali varmış bizde zaten döllenmiş embriyo transfer edildigi için gün belli belki tüp bebekte bunu yasayan vardır kalbi gec atan bir ümit yazdim yaşayan varsa ayni şeyi .sali günü gideceğim eger birsey yoksa kürtaj olacağımBurada okumuştum ben, 8. hatta 9. haftada kalp atışını ancak duyan varmış. İnşallah sizinde öyle olur, sağlıkla devam eder gebeliğiniz.
Keske o mucize gelse ah ah3 doktor da dediyse olabilir derim . Ama sabırla bekleyin derim Allah’ın mucizesi cokinşallah gebeliğiniz yolundadır
Gelecek inşallah rabbim sizinle olsunKeske o mucize gelse ah ah
Tup bebek tedavisiyle hamilr kaldim kizlar. 6+2 de keseyi gördük 7+5 te kalp atışını duymak için gittigimizde bebegin kalp atisinin olmadigini ve gelismedigini gebelik kesesinin duzensiz göründüğünü bozulmaya basladigini söyledi 1 hafta daha bekleyelim ama umitlenme dedi 3 ayri doktorda ayni seyi söyledi bunu yasayan var mı aranizda
Canım aynı gün kötü haberi almışız.Şuan sayfalarda benim durumumu aratırken mesajını gördüm.ben de 3 gün önce 7+5 iken gittim doktora. Doktor göremedi kalp atışını.28 Ekim’de gitmiştim. 6 Kasım Cumartesi kürtaj yapacak.Benimki de direkt kürtaj dedi.Daha erken yapacaktı ama benim işim olduğu için Haftasonu olur mu dedim, olur dedi. Benim 5. Tüp bebek denememdiTup bebek tedavisiyle hamilr kaldim kizlar. 6+2 de keseyi gördük 7+5 te kalp atışını duymak için gittigimizde bebegin kalp atisinin olmadigini ve gelismedigini gebelik kesesinin duzensiz göründüğünü bozulmaya basladigini söyledi 1 hafta daha bekleyelim ama umitlenme dedi 3 ayri doktorda ayni seyi söyledi bunu yasayan var mı aranizda
Canım benim ilk 3 tüp bebek denenem de genetik test yapılmamıştı. Eğer yaptırmadıysanız eşinle hemen gidin bir genetik test verin.Üniversite hastanelerinde hemen verseniz bile en az 2 ay sürüyor. Özelde yaptırmayı da araştırabilirsin. Adı Karyotip analizi. Ben de kan pıhtılaşması problemi çıktı.Çok önemli değil iğne ve hapı var günlük ama bunları kullanmadığı için bebeğini erken dönemde kaybeden çok.Ben kullanmama rağmen olmadı ama benim yaşım 40, özellikle 35 yaşından sonra embriyolarda anomali olma şansı yükseliyor. Kürtaj olunca doktorundan alınan parçayı genetiğe göndermesini de iste.Benimki gönderecek. Diğer bir yol , PGD yöntemi.Onun alt işlemi NGS olarak geçiyor.İnternette araştır.NGS eğer tüp bebekte embriyon çok oluşursa ve 5. Güne giderse embriyo üzerinde genetik testin uygulandığı bir işlem. Önce emin oluyorlar genetik sağlamlıktan bu test ile sonra transfer ediyorlar.Bana bugüne kadar yapılmadı ama son çare embriyom oluşursa yaptırcam.Yalnız benim yaş gereği bir yumurta toplamada hep 2 embriyom oluştu maalesef.O yüzden havuzlama yani arka arkaya birkaç ay embriyo toplatmak en iyisi.Gençken bunlar aklında kalsın diye yazıyorum.Geç kalmadan uygulat tüp bebek yapıyorsan.Beni erken uyaran olmadı yaş oldu 40Burada bende cok okudum ama normal gebelik hepsi gec döllenme ihtimali varmış bizde zaten döllenmiş embriyo transfer edildigi için gün belli belki tüp bebekte bunu yasayan vardır kalbi gec atan bir ümit yazdim yaşayan varsa ayni şeyi .sali günü gideceğim eger birsey yoksa kürtaj olacağım
Canım benim ilk 3 tüp bebek denenem de genetik test yapılmamıştı. Eğer yaptırmadıysanız eşinle hemen gidin bir genetik test verin.Üniversite hastanelerinde hemen verseniz bile en az 2 ay sürüyor. Özelde yaptırmayı da araştırabilirsin. Adı Karyotip analizi. Ben de kan pıhtılaşması problemi çıktı.Çok önemli değil iğne ve hapı var günlük ama bunları kullanmadığı için bebeğini erken dönemde kaybeden çok.Ben kullanmama rağmen olmadı ama benim yaşım 40, özellikle 35 yaşından sonra embriyolarda anomali olma şansı yükseliyor. Kürtaj olunca doktorundan alınan parçayı genetiğe göndermesini de iste.Benimki gönderecek. Diğer bir yol , PGD yöntemi.Onun alt işlemi NGS olarak geçiyor.İnternette araştır.NGS eğer tüp bebekte embriyon çok oluşursa ve 5. Güne giderse embriyo üzerinde genetik testin uygulandığı bir işlem. Önce emin oluyorlar genetik sağlamlıktan bu test ile sonra transfer ediyorlar.Bana bugüne kadar yapılmadı ama son çare embriyom oluşursa yaptırcam.Yalnız benim yaş gereği bir yumurta toplamada hep 2 embriyom oluştu maalesef.O yüzden havuzlama yani arka arkaya birkaç ay embriyo toplatmak en iyisi.Gençken bunlar aklında kalsın diye yazıyorum.Geç kalmadan uygulat tüp bebek yapıyorsan.Beni erken uyaran olmadı yaş oldu 40
Bende iki aşılama yatırmıştım bosu bosuna uğraşmışım onlarla tup bebek süreçleri gercekten cok yıpratıcı her yeni deneme güç ve cesaret istiyor sabrinizdan dolayı tebrik ederim hemde 5. Deneme sonucu pozitifi görünce kimbilir nasil uçtunuz sevinçten insan deli oluyor hiç ihtimal vermiyor birşey olacağına cok zor bizi sadece bu sureci yasayanlar anlar bilmiyorum vardir bir zamani diyorum hep allahtan ümit kesilmez hiç kafaniza yaşınızı yumrta sayınızı takmayın hep olumlu düşünün stres olmayin hiç allah hepimize muradını versin inşallahCanım aynı gün kötü haberi almışız.Şuan sayfalarda benim durumumu aratırken mesajını gördüm.ben de 3 gün önce 7+5 iken gittim doktora. Doktor göremedi kalp atışını.28 Ekim’de gitmiştim. 6 Kasım Cumartesi kürtaj yapacak.Benimki de direkt kürtaj dedi.Daha erken yapacaktı ama benim işim olduğu için Haftasonu olur mu dedim, olur dedi. Benim 5. Tüp bebek denememdiTüplerim alındığı için normal yolla çocuk sahibi olamıyorum.İlk kez 5. Denemede tutunmuştu , ama bu da kısmet değilmiş Kahroldum. Aratınca forumda rast geldim bizim gibi arkadaşlara , Allah sabır versin hepimize Çok zor Benim yaş 40 bi de.
Valla onun ne olduğunu bilmiyorum hiç adıda geçmedi bugün son kez bakıldı ve kese tamamen bozulmuş icerde kanama alanı oluşmuştu kurtaj ile gebeligim sonlandı. Alinan parçalar teste gitti. Sonucu bekleyip bebegimin neden benden vazgeçtiğini öğreneceğizKesede yolk saç gozuktumu?
Valla onun ne olduğunu bilmiyorum hiç adıda geçmedi bugün son kez bakıldı ve kese tamamen bozulmuş icerde kanama alanı oluşmuştu kurtaj ile gebeligim sonlandı. Alinan parçalar teste gitti. Sonucu bekleyip bebegimin neden benden vazgeçtiğini öğreneceğizKesede yolk saç gozuktumu?
İnşallah o bir dondurulmuş tutunur bu kez sağlıkla. Benim yeniden başlamam lazım dondurulmuşum olmadığından. Hakkımızda hayırlısı
Bugün kurtaj oldum alınan parca genetik teste gönderildi bakalim.zaten tek embriyo oldugu için tekrar yumurta toplatabilirim testin sonucuna gorede embriyolarada genetik test yaptirip bu sefer saglikli oldugunu kesin bildigimiz embriyoyu transfer ettiririz. Sizinde hersey yolunda gitsin inşallah. Allahım anne olmak için yanip tutuşan anneligi en iyi sekilde yapacak olanlara emanet etsin melekleriİnşallah o bir dondurulmuş tutunur bu kez sağlıkla. Benim yeniden başlamam lazım dondurulmuşum olmadığından. Hakkımızda hayırlısı
Canım geçmiş olsun.Daha yaşın genç , hamile kalırsın.Ben de Cumartesi olacağım kürtaj.Ben umudumu kaybediyorum artık yaştan dolayı.Hakkımızda hayırlısı olsunBugün kurtaj oldum alınan parca genetik teste gönderildi bakalim.zaten tek embriyo oldugu için tekrar yumurta toplatabilirim testin sonucuna gorede embriyolarada genetik test yaptirip bu sefer saglikli oldugunu kesin bildigimiz embriyoyu transfer ettiririz. Sizinde hersey yolunda gitsin inşallah. Allahım anne olmak için yanip tutuşan anneligi en iyi sekilde yapacak olanlara emanet etsin melekleri
Tesekkur ederim. Hiç umudunuzu kaybetmeyin 60 70 yasindaki kadınlar hamile kaliyor 40 ne ki herzaman umutlu olumlu olun allah ol dedimi olur.Canım geçmiş olsun.Daha yaşın genç , hamile kalırsın.Ben de Cumartesi olacağım kürtaj.Ben umudumu kaybediyorum artık yaştan dolayı.Hakkımızda hayırlısı olsun
Şimdiden sizede geçmiş olsun bizim için olumlu yani hamile kalabildigimizi görmek bikere olan bidaha olurTesekkur ederim. Hiç umudunuzu kaybetmeyin 60 70 yasindaki kadınlar hamile kaliyor 40 ne ki herzaman umutlu olumlu olun allah ol dedimi olur.
Çok geçmiş olsun arkadaşım aynı şeyi yaşamışız bende tüp bebek ile hamile kaldım ve 9. Haftaya kadar maalesef kalp atışı duyamadık. Ben kürtaj olmadım doktorum ilaç verdi düşük yapıyorum 1 haftadır kanama oluyor cuma kontrolüm var. Tamamen temizlendi mi diye Ahh ahh ne kötü bir deneyim rabbim kimselere yaşatmasın. Umutlanıp kurduğumuz hayallerin yarım kalması ne kötüValla onun ne olduğunu bilmiyorum hiç adıda geçmedi bugün son kez bakıldı ve kese tamamen bozulmuş icerde kanama alanı oluşmuştu kurtaj ile gebeligim sonlandı. Alinan parçalar teste gitti. Sonucu bekleyip bebegimin neden benden vazgeçtiğini öğreneceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?