- 2 Kasım 2021
- 17
- 8
- 1
- 46
- Konu Sahibi Neselibaris
-
Ahh arkadaşım çok üzüldüm bende aynı zamanlarda aynı kötü haberle yıkıldımCanım aynı gün kötü haberi almışız.Şuan sayfalarda benim durumumu aratırken mesajını gördüm.ben de 3 gün önce 7+5 iken gittim doktora. Doktor göremedi kalp atışını.28 Ekim’de gitmiştim. 6 Kasım Cumartesi kürtaj yapacak.Benimki de direkt kürtaj dedi.Daha erken yapacaktı ama benim işim olduğu için Haftasonu olur mu dedim, olur dedi. Benim 5. Tüp bebek denememdiTüplerim alındığı için normal yolla çocuk sahibi olamıyorum.İlk kez 5. Denemede tutunmuştu , ama bu da kısmet değilmiş Kahroldum. Aratınca forumda rast geldim bizim gibi arkadaşlara , Allah sabır versin hepimize Çok zor Benim yaş 40 bi de.
Ben bugün oldum canım kürtaj, haftaya da kontrol var bir komplikasyon oluşmuş mu diye.Hayırlısı artıkÇok geçmiş olsun arkadaşım aynı şeyi yaşamışız bende tüp bebek ile hamile kaldım ve 9. Haftaya kadar maalesef kalp atışı duyamadık. Ben kürtaj olmadım doktorum ilaç verdi düşük yapıyorum 1 haftadır kanama oluyor cuma kontrolüm var. Tamamen temizlendi mi diye Ahh ahh ne kötü bir deneyim rabbim kimselere yaşatmasın. Umutlanıp kurduğumuz hayallerin yarım kalması ne kötüAllah sabır versin bir daha yaşatmasın
Tekrar geçmiş olsun canım kontrolde umarım herşey yolundadır ve inşAllah en kısa zamanda rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar versinBen bugün oldum canım kürtaj, haftaya da kontrol var bir komplikasyon oluşmuş mu diye.Hayırlısı artıkDenemekten başka çare de yok yaş gereği. Umarım en kısa sürede sağlıkla kucağınıza alırsınız
Merhaba acınızı tazelemek istemem ama mazur görün kalbi durdugunda siz bi gariplik hissetmiş miydiniz gebelik belirtilerinizdeCanım aynı gün kötü haberi almışız.Şuan sayfalarda benim durumumu aratırken mesajını gördüm.ben de 3 gün önce 7+5 iken gittim doktora. Doktor göremedi kalp atışını.28 Ekim’de gitmiştim. 6 Kasım Cumartesi kürtaj yapacak.Benimki de direkt kürtaj dedi.Daha erken yapacaktı ama benim işim olduğu için Haftasonu olur mu dedim, olur dedi. Benim 5. Tüp bebek denememdiTüplerim alındığı için normal yolla çocuk sahibi olamıyorum.İlk kez 5. Denemede tutunmuştu , ama bu da kısmet değilmiş Kahroldum. Aratınca forumda rast geldim bizim gibi arkadaşlara , Allah sabır versin hepimize Çok zor Benim yaş 40 bi de.
Hayır malesef hiçbirşey hissetmedim göğüslerimin ve karnimin sisligi sertligi yeni indi düşünün ve sadece 2 defa mide bulantısı olmustu oda biri keseyi gormeden biride gordukten sonra olmustu birdaha olmadi ablaminda bu sekilde olduğu icin mutluydum bulantisiz geçicek diye e birde progesteron proloton estrofem gibi ilaclarda devam ettigi için kanamamda hic olmadi hatta karnim baya bir sismisti galiba cok iri cabuk büyüyor falan diyordukMerhaba acınızı tazelemek istemem ama mazur görün kalbi durdugunda siz bi gariplik hissetmiş miydiniz gebelik belirtilerinizde
Bildiğim kadarıyla tüp bebekte gec döllenme durumu olmuyor ınsallah bundan sonraki süreçleriiniz cok güzel ilerlerMerhaba
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun. Umarım bir dahaki denemeniz güzel sonuçlanır.
Benimde 6+4 te boş gebelik dendi. 1 hafta sonra yani bu çarşamba tekrar görmek istediler. İkinci embriyo transferim. Buralara gelmemiz bile 1,5 yılı aldı. Çok üzgünüm bende. Dr.un söylediği tek güzel şey en azından hamile kalabildiğini gördük idi. Bazı kadınlara ne yapsak tutmuyor, tutması bile güzel birşey dediler. Bende size yazmak istedim. Belki sizinde ilk hamileliğinizdir diye…
Kürtajı nasıl oldunuz? Düşürücü iğne sonrasında mı? Yoksa direk mi? Canınız yandı mı diye soracaktım…
AminBildiğim kadarıyla tüp bebekte gec döllenme durumu olmuyor ınsallah bundan sonraki süreçleriiniz cok güzel ilerlerama gün doğmadan da neler doğar belki çarsamba günü mucizenizi görürsünüz Allah hayırlısını nasip etsin
Ya lütfen sakin ol canım benim Allah hayırlısını nasip etsin de ferahla sen elinden geleni yaptın sonucta gerisi nasipAminTeşekkür ederim. Gün yaklaştıkça daha da çok geriliyorum, ağlıyorum.
Allah sizede hayırlısını hayırlısıyla nasip etsin İnşallah
Cok üzgünüm canim keşke hiçbirimiz yaşamasak bunlarıMerhaba
Öncelikle çok büyük geçmiş olsun. Umarım bir dahaki denemeniz güzel sonuçlanır.
Benimde 6+4 te boş gebelik dendi. 1 hafta sonra yani bu çarşamba tekrar görmek istediler. İkinci embriyo transferim. Buralara gelmemiz bile 1,5 yılı aldı. Çok üzgünüm bende. Dr.un söylediği tek güzel şey en azından hamile kalabildiğini gördük idi. Bazı kadınlara ne yapsak tutmuyor, tutması bile güzel birşey dediler. Bende size yazmak istedim. Belki sizinde ilk hamileliğinizdir diye…
Kürtajı nasıl oldunuz? Düşürücü iğne sonrasında mı? Yoksa direk mi? Canınız yandı mı diye soracaktım…
AminYa lütfen sakin ol canım benim Allah hayırlısını nasip etsin de ferahla sen elinden geleni yaptın sonucta gerisi nasip
Teşekkür ederim yazınız için, içimi rahatlattı. Biz daha ne yolla olacağını doktorla konuşmadık. Ama benim ilk hamileliğimdi. Bir başka doktor rahme zarar gelir diye tavsiye etmedi direk kürtajı.Cok üzgünüm canim keşke hiçbirimiz yaşamasak bunlarıben kendi kendime düşük yapmak istemedim doktorumda zaten buda baska bir travma olur tam temizlenmeyebilir parça kalırsa yine kürtaj olmak zorunda kalabilirsin dedi. Bende zaten birde düşük yapıp aci çekerek o kanlari görerek kendimi dahs çok yipratmak istemedim.yumurta toplama enasindaki anestezi kadr anestezi verdiler hatta daha hafif uyandığımda işlem bitmişti agri kesici igne yapmislardi agrim yok denecek kadr azdi ara ara regli olcak gibi bir kac gün hafif agri oldu lekelenme seklindede kanama korkmayin yani.caninizin tek yandığı nokta uyandığınızda artik bebeginizin sizinle olmadığını bilmek oluyor. Geçicek insan herşeye alışıyor
Teşekkür ederim yazınız için, içimi rahatlattı. Biz daha ne yolla olacağını doktorla konuşmadık. Ama benim ilk hamileliğimdi. Bir başka doktor rahme zarar gelir diye tavsiye etmedi direk kürtajı.Cok üzgünüm canim keşke hiçbirimiz yaşamasak bunlarıben kendi kendime düşük yapmak istemedim doktorumda zaten buda baska bir travma olur tam temizlenmeyebilir parça kalırsa yine kürtaj olmak zorunda kalabilirsin dedi. Bende zaten birde düşük yapıp aci çekerek o kanlari görerek kendimi dahs çok yipratmak istemedim.yumurta toplama enasindaki anestezi kadr anestezi verdiler hatta daha hafif uyandığımda işlem bitmişti agri kesici igne yapmislardi agrim yok denecek kadr azdi ara ara regli olcak gibi bir kac gün hafif agri oldu lekelenme seklindede kanama korkmayin yani.caninizin tek yandığı nokta uyandığınızda artik bebeginizin sizinle olmadığını bilmek oluyor. Geçicek insan herşeye alışıyor
Benimde ilk hamileligimdi dedigim gibi 3 doktor bakti ilk ikisi düşükte yapabilirsin ama aci cekmek istemiyorum dersen kurtajda olur dedi sonuncusu bizim akrabamiz oda direk aci cekmene kendini yipratmana gerek yok eskiden teknoloji zayif oldugu için kurtaj zarar verebiliyordu ama şuan vakumlu bir yöntemle temizleniyor ve zarar verme olasılığı cok cok düşük ben şuana kadr hic bir hastamda sorunla karsilasmadim dedi yani parada almadığı için bizden acaba para icinmi diyor demedik. Guvenebilecegin işini iyi yapan bir doktor olmasi cok önemli canimTeşekkür ederim yazınız için, içimi rahatlattı. Biz daha ne yolla olacağını doktorla konuşmadık. Ama benim ilk hamileliğimdi. Bir başka doktor rahme zarar gelir diye tavsiye etmedi direk kürtajı.
Düşürücü iğneden de ben çok korkuyorum. Dediğiniz gibi hem psikolojik hem fiziksel acısı yüzünden, üzerine yine de kürtaj olma ihtimali var. Bir de yumurtalıktaki çikolata kistlerinden ben çok ağrılı adet görürüm zaten. Bayılmalar, göz kararmaları kabus gibi geçiyor. Düşürücü iğneyi hayal bile edemiyorum.bakalım, umarım ya Rabbim hiç gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?