• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek acı son

Merhaba arkadaşlar üzücü bir durumdan bahsedicem yıllık evliyim hep çocuk istedik eşimle sürekli hastanelere gittik hiç bir sorun olmadığını söylediler bekledik sonra aşılama oldum eve geldum kovid olduğmu öğrendim bir basarız asilamam oldu sonra yine aşılama yapmak istedik 3 defa deneyeme kalktık 1. Den kovid 2. Fazla yumurta 3. Hakkımızı bitti sonra bıraktık tüp bebeğe başladım herşey yolunda gidiyordu yumurtalıklarim alındi 14 taneydi ve sonra embriyo oluşumu sırasında ogrendikki yumurta kalitesizliğim varmış embriyolarum geriden geliyormus üzüldük baya doktor dedi şansınız % 1 dedi yine yaptrdik deneyelim dedim bütün belirtiler çıktı heyecanlandım idrar testi pozitif lekenmeler oldu kaşık ağrıları sonrada öğrendik beta 1.20 çıktı düşük çıktı hayalerim suya düştü psikolojik olarak çok kötü oldum yinede Rabbime şükürler olsun bizimde sınavımiz buydu ne yapalım😔😔😔😔😔siz üzmek istemezdim teşekkürler
Hiç merak etmeyin sadece sabır gerekiyor benim de yumurta kalitem düşüktü yaşım genç ama yumurta kalitem 38 rezerviyle aynı tamamen yapısal ve şans dedi doktorlar belli bi yaştan sonra ister istemez kalite düşebiliyor kimin de erken kiminde geç…Ben de sabrettim Allah nasip etti çok şükür 11 haftalık hamileyim darısı sizin başınıza inşallah…Beslenmenize yediğinize içtiğinize dikkat edin kendinizi kasmayın sıkmayın en önemlisi o stres yapmayın…Kafanızı başka şeylerle meşgul edin..

Şimdiye kadar gittiğim doktorlardan dolayı biliyorum ben sizin gibi çok iyi bildiğimi iddia etmiyorum beslenme tabi ki çok önemli yumurta kalitesine destek olabilir ama tamamen yapısal ya da genetik kaynaklı yumurta kalitesi…Limin nasıl beslendiğini nerden biliyorsunuz ancak kendinizle alakalı konuşabilirsiniz kötü beslendiğin için egzersiz yapmadığın için yumurta kaliten kötü diye bişey diyemezsiniz öyle bişey yok çnkü
Yapısal ve genetik olan dediğiniz şey AMH. Yumurta kalitesi değil. Çünkü yumurta kalitesi beslenme ve egzersiz ile artırılabilir bir şey. Soru soran arkadaşımızın Beslenmesinin sorunlu olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok. 14 yumurta çıktı kaliteli çıkmadı dedi. Buda AMH seviyesinin iyi olduğunu fakat yumurta kalitesinin düşük olduğunu gösterir. İnsanları bilip bilmeden yanlış yönlendirmeyin yok beslenme önemli değil gibi. Ve ayrıca biraz araştırın yumurta kalitesi nasıl arttırılıyormuş ve beslenme ve egzersizin yumurta kalitesi üzerinde ki etkisini. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

Allahım korusun neden acı son olsun?

Beslenmenize,sporunuza,hayat kalitenize dikkat edin,stresten uzak durun,kontrollerinizi aksatmayın,denemeye devam edin,tabii ki bol bol dua edin.

Allahım gönlünüze göre versin inşallah.

Yani azarlar gibi yazmışsınız da siz doktor musunuz anlamadım? Beslenmeyle bilmemneyle alakası yok tamamen genetik ya da vücudun sonradan yaptığı bişey ben düzenli beslenirim egzersiz de yaparım yıllardır kilom da yok ben de aynı dertten muzdaribim yumurta kalitesine yardımcı olabilir belki o da… onun dışındaki sadece iyi beslenme ve egzersiz çözüm değil
Etkisi var. Quenzim qten ve omega3 yaşlı fareler üzerinde denendiğinde yumurta kalitesi genclerinkine yaklaşmış. Çin tıbbi uygulayıp 54 yaşında doğal hamile kalıp doğuran bir kadının haberi vardı. Doktorum da beslenmeye inanmıyor ama yine de omega3 yazmıştı.

Merhaba arkadaşlar üzücü bir durumdan bahsedicem yıllık evliyim hep çocuk istedik eşimle sürekli hastanelere gittik hiç bir sorun olmadığını söylediler bekledik sonra aşılama oldum eve geldum kovid olduğmu öğrendim bir basarız asilamam oldu sonra yine aşılama yapmak istedik 3 defa deneyeme kalktık 1. Den kovid 2. Fazla yumurta 3. Hakkımızı bitti sonra bıraktık tüp bebeğe başladım herşey yolunda gidiyordu yumurtalıklarim alındi 14 taneydi ve sonra embriyo oluşumu sırasında ogrendikki yumurta kalitesizliğim varmış embriyolarum geriden geliyormus üzüldük baya doktor dedi şansınız % 1 dedi yine yaptrdik deneyelim dedim bütün belirtiler çıktı heyecanlandım idrar testi pozitif lekenmeler oldu kaşık ağrıları sonrada öğrendik beta 1.20 çıktı düşük çıktı hayalerim suya düştü psikolojik olarak çok kötü oldum yinede Rabbime şükürler olsun bizimde sınavımiz buydu ne yapalım😔😔😔😔😔siz üzmek istemezdim teşekkürler
Embriyolog idil bozkurt'u takip edin derim. Çok değerli bilgiler veriyor.

Forumda ilaç satışı yasak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaç tane dollendi? Döllenmesi de iyi bence. Kalitesi zamanla artırılabilir

Yapısal ve genetik olan dediğiniz şey AMH. Yumurta kalitesi değil. Çünkü yumurta kalitesi beslenme ve egzersiz ile artırılabilir bir şey. Soru soran arkadaşımızın Beslenmesinin sorunlu olduğunu anlamak için müneccim olmaya gerek yok. 14 yumurta çıktı kaliteli çıkmadı dedi. Buda AMH seviyesinin iyi olduğunu fakat yumurta kalitesinin düşük olduğunu gösterir. İnsanları bilip bilmeden yanlış yönlendirmeyin yok beslenme önemli değil gibi. Ve ayrıca biraz araştırın yumurta kalitesi nasıl arttırılıyormuş ve beslenme ve egzersizin yumurta kalitesi üzerinde ki etkisini. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.
Siz doğru yönlendirin o zaman sizinle bu konuyu uzatamayacağım ben doktorların dediğini daha çok önemsiyorum sizi isteyen dinleyebilir

Doktor olmayabilirim ama yılların verdiği tecrübe ile doktorlardan bu konuda daha bilgili miyim hiç mütevazi olamayacağım. Beslenme ile bilmem neyle alakası yok derken siz bunu neye göre söylüyorsunuz bütün doktorlar her şeyi beslenmeye bağlı diyorken? Ayrıca yıllardır kilonuzun Aynı olması düzenli beslendiğiniz anlamına gelmiyor maalesef eğer DOĞRU şekilde düzenli besleniyor Olsaydınız yumurtanızdaki kalitenin farkına varırdınız. Ben de 44 kiloyum ama bu maalesef benim Yumurtalarımı kaliteli hale getirmiyordu
Sağlıklı beslenme egzersizle olsaydı çok basit suriyelilerin biri kucağında biri bacağında biri karnında olmazdı çocuğu herhalde 😐
Ben 3 senedir düzenli yumurta kalitesi için incir kürü tüketirdim çokta emindim yumurtalarım çok kalitelidir diye, tüp bebekte 16 yumurtanın sadece 5 tanesi 3.güne geldi.
Velhasıl kelam bu iş tamamen genetik ben buna inanmıyorum!

Sağlıklı beslenme egzersizle olsaydı çok basit suriyelilerin biri kucağında biri bacağında biri karnında olmazdı çocuğu herhalde 😐
Ben 3 senedir düzenli yumurta kalitesi için incir kürü tüketirdim çokta emindim yumurtalarım çok kalitelidir diye, tüp bebekte 16 yumurtanın sadece 5 tanesi 3.güne geldi.
Velhasıl kelam bu iş tamamen genetik ben buna inanmıyorum!
Gerçekten saçmaladınız sanki çocuğu olan her insan egzersiz düzenli beslenmeyle mi oluyor. Demekki olmuyorsa biz de bir sorun var kusura bakmayın ama incir yumurta kalitesini artıran bir şey değil bu bile cehaletinizi gösteriyor özür diliyorum ama. İnsanları bilip bilmeden yönlendirmeyin 16 yumurtanın beş tanesi üçüncü güne geldiyse sizi yumurtanız zaten kalitesiz genel olarak demektir. Yorumunuza gerçekten çok şaşırdım ki incir kürü çok tehlikeli bir şey

Siz doğru yönlendirin o zaman sizinle bu konuyu uzatamayacağım ben doktorların dediğini daha çok önemsiyorum sizi isteyen dinleyebilir
Ben zaten doktorların sölediğini söylüyorum merak etmeyin bildiğim için de yönlendiriyorum. Beslenme bu işte önemli değil diyen doktorun kapısını çalmam zaten.

Gerçekten saçmaladınız sanki çocuğu olan her insan egzersiz düzenli beslenmeyle mi oluyor. Demekki olmuyorsa biz de bir sorun var kusura bakmayın ama incir yumurta kalitesini artıran bir şey değil bu bile cehaletinizi gösteriyor özür diliyorum ama. İnsanları bilip bilmeden yönlendirmeyin 16 yumurtanın beş tanesi üçüncü güne geldiyse sizi yumurtanız zaten kalitesiz genel olarak demektir. Yorumunuza gerçekten çok şaşırdım ki incir kürü çok tehlikeli bir şey
Ben sağlıklı beslenme ile gebelik arasında bi bağ olmadığını, ki bunu bi sürü doktor da biliyor sadece takviye gıdaların yardımcı amaçlı oluğunu söylüyor. Keşke sizde biraz makale okuyup doktor görüşlerini dinleseydiniz!
Bi çok insan dengeli beslenmeden spor yapmadan çok rahat hamile kalabiliyor. Ki kötü alışkanlıklar kullananların olanların bile çocuğu olabiliyo, demek oluyor ki beslenme spor vs dikkat etsek bile olmayınca olmuyor!
Bu yorumu sizin gibi cahillere araştırma yapmayı bilmeyenlere değil, sağlıklı beslenmeye çalışıp bi sürü takviye alan kişiler için dedim üzülmesinler sadce bunlar etken değil olmaması için.
Yumurta kalitesi içinde demem o ki her zaman değişen birşey öğrenin lütfen biraz araştırın!

Ben sağlıklı beslenme ile gebelik arasında bi bağ olmadığını, ki bunu bi sürü doktor da biliyor sadece takviye gıdaların yardımcı amaçlı oluğunu söylüyor. Keşke sizde biraz makale okuyup doktor görüşlerini dinleseydiniz!
Bi çok insan dengeli beslenmeden spor yapmadan çok rahat hamile kalabiliyor. Ki kötü alışkanlıklar kullananların olanların bile çocuğu olabiliyo, demek oluyor ki beslenme spor vs dikkat etsek bile olmayınca olmuyor!
Bu yorumu sizin gibi cahillere araştırma yapmayı bilmeyenlere değil, sağlıklı beslenmeye çalışıp bi sürü takviye alan kişiler için dedim üzülmesinler sadce bunlar etken değil olmaması için.
Yumurta kalitesi içinde demem o ki her zaman değişen birşey öğrenin lütfen biraz araştırın!
Saçmalamaya devam ediyorsunuz madem bilmiyorsunuz bu işi BİLMiYORUM BiLGiM YOK diyebilirsiniz. Ama ben bu konuda doktorlardan daha bilgili ve ARAŞTIRMACIYIM. Ve çalıştığım doktorlar aman tedavisi olumsuz olsun da tekrar gelsin diyen menfaatçilerden değil. Hala anlamamakta ısrar ettiğiniz bir konu var ki oda spor yapmayanın sağlıklı beslenmeyenin çocuğu olmaz demeniz. Her insan bünyesi aynı DEĞİL. Demek ki bizim olmuyorsa biz sebebi var milllet korunduğu halde hamile kalıyor. Bu sebeple bunun en başını YUMURTA KALİTESİZLİĞİ ÇEKİYOR. BUDA ANCAK DOĞRU BESLENME EGZERSİZ VE VİTAMİNLE DÜZELTİLİR. umarım anlamışsınızdır. İnsanları yanlış yönlendirmeyin.

Merhaba arkadaşlar üzücü bir durumdan bahsedicem yıllık evliyim hep çocuk istedik eşimle sürekli hastanelere gittik hiç bir sorun olmadığını söylediler bekledik sonra aşılama oldum eve geldum kovid olduğmu öğrendim bir basarız asilamam oldu sonra yine aşılama yapmak istedik 3 defa deneyeme kalktık 1. Den kovid 2. Fazla yumurta 3. Hakkımızı bitti sonra bıraktık tüp bebeğe başladım herşey yolunda gidiyordu yumurtalıklarim alındi 14 taneydi ve sonra embriyo oluşumu sırasında ogrendikki yumurta kalitesizliğim varmış embriyolarum geriden geliyormus üzüldük baya doktor dedi şansınız % 1 dedi yine yaptrdik deneyelim dedim bütün belirtiler çıktı heyecanlandım idrar testi pozitif lekenmeler oldu kaşık ağrıları sonrada öğrendik beta 1.20 çıktı düşük çıktı hayalerim suya düştü psikolojik olarak çok kötü oldum yinede Rabbimep11 şükürler olsun bizimde sınavımiz buydu ne yapalım😔😔😔😔😔siz üzmek istemezdim teşekkürler
Cok umutsuz bi tablo yok neden bu kadar kolay havlu attınız 🙈 psikolojik ve fizyolojik olarak bizler icin zor süreçler ama emeksiz yemek olmuyor. Düzelmeyecek bir sey yok bence herseyin caresi var🍀

Back
X