- Konu Sahibi Sevda adem kaya
Hiç merak etmeyin sadece sabır gerekiyor benim de yumurta kalitem düşüktü yaşım genç ama yumurta kalitem 38 rezerviyle aynı tamamen yapısal ve şans dedi doktorlar belli bi yaştan sonra ister istemez kalite düşebiliyor kimin de erken kiminde geç…Ben de sabrettim Allah nasip etti çok şükür 11 haftalık hamileyim darısı sizin başınıza inşallah…Beslenmenize yediğinize içtiğinize dikkat edin kendinizi kasmayın sıkmayın en önemlisi o stres yapmayın…Kafanızı başka şeylerle meşgul edin..Merhaba arkadaşlar üzücü bir durumdan bahsedicem yıllık evliyim hep çocuk istedik eşimle sürekli hastanelere gittik hiç bir sorun olmadığını söylediler bekledik sonra aşılama oldum eve geldum kovid olduğmu öğrendim bir basarız asilamam oldu sonra yine aşılama yapmak istedik 3 defa deneyeme kalktık 1. Den kovid 2. Fazla yumurta 3. Hakkımızı bitti sonra bıraktık tüp bebeğe başladım herşey yolunda gidiyordu yumurtalıklarim alındi 14 taneydi ve sonra embriyo oluşumu sırasında ogrendikki yumurta kalitesizliğim varmış embriyolarum geriden geliyormus üzüldük baya doktor dedi şansınız % 1 dedi yine yaptrdik deneyelim dedim bütün belirtiler çıktı heyecanlandım idrar testi pozitif lekenmeler oldu kaşık ağrıları sonrada öğrendik beta 1.20 çıktı düşük çıktı hayalerim suya düştü psikolojik olarak çok kötü oldum yinede Rabbime şükürler olsun bizimde sınavımiz buydu ne yapalımsiz üzmek istemezdim teşekkürler