- Konu Sahibi Sevda adem kaya
Benim de hanımefendiye anlatmak istediğim buydu ama tartışmak bile istemedim bildiğim bi konuyu…Benim arkadaşlarım hamileyken bile sigara içiyordu ard arda doğurdular üstüste bide…Hiç sağlıklı beslenme vs ilgilenen tiplerde değil ama pat hamile kalıyorlar yumurta kaliteleri sayıları çokmuş…Ben kendimi bildim bileki egzersizimi yaparım sabah kalkar yürürüm deniz kenarında…Sigaram vs yok ama yumurta kalitelim erken yaşta kötü…Doktorumda dedi iyi de bi doktordur destek amaçlı vitamin vveriyoruz beslenmeye dikkat edilmeli fakat bunlar kaliteyi kesin arttırır diye bişey yok dedi her ay farklı sonuç elde edilir kalite ve sayıda tamamen şans dedi…Yani bildiğinizi başkasına ısrarla anlatmaya çalışmayın boşverin hanımefendi doktordan da daha iyi bildiğini iddaa etmişti bana çok araştırmış çnkü…Her araştıran doktor oluyorsa burda herkes doktor o zaman hayatımız araştırmakla geçti bu işleriBen sağlıklı beslenme ile gebelik arasında bi bağ olmadığını, ki bunu bi sürü doktor da biliyor sadece takviye gıdaların yardımcı amaçlı oluğunu söylüyor. Keşke sizde biraz makale okuyup doktor görüşlerini dinleseydiniz!
Bi çok insan dengeli beslenmeden spor yapmadan çok rahat hamile kalabiliyor. Ki kötü alışkanlıklar kullananların olanların bile çocuğu olabiliyo, demek oluyor ki beslenme spor vs dikkat etsek bile olmayınca olmuyor!
Bu yorumu sizin gibi cahillere araştırma yapmayı bilmeyenlere değil, sağlıklı beslenmeye çalışıp bi sürü takviye alan kişiler için dedim üzülmesinler sadce bunlar etken değil olmaması için.
Yumurta kalitesi içinde demem o ki her zaman değişen birşey öğrenin lütfen biraz araştırın!