• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp bebek acı son

Ben sağlıklı beslenme ile gebelik arasında bi bağ olmadığını, ki bunu bi sürü doktor da biliyor sadece takviye gıdaların yardımcı amaçlı oluğunu söylüyor. Keşke sizde biraz makale okuyup doktor görüşlerini dinleseydiniz!
Bi çok insan dengeli beslenmeden spor yapmadan çok rahat hamile kalabiliyor. Ki kötü alışkanlıklar kullananların olanların bile çocuğu olabiliyo, demek oluyor ki beslenme spor vs dikkat etsek bile olmayınca olmuyor!
Bu yorumu sizin gibi cahillere araştırma yapmayı bilmeyenlere değil, sağlıklı beslenmeye çalışıp bi sürü takviye alan kişiler için dedim üzülmesinler sadce bunlar etken değil olmaması için.
Yumurta kalitesi içinde demem o ki her zaman değişen birşey öğrenin lütfen biraz araştırın!
Benim de hanımefendiye anlatmak istediğim buydu ama tartışmak bile istemedim bildiğim bi konuyu…Benim arkadaşlarım hamileyken bile sigara içiyordu ard arda doğurdular üstüste bide…Hiç sağlıklı beslenme vs ilgilenen tiplerde değil ama pat hamile kalıyorlar yumurta kaliteleri sayıları çokmuş…Ben kendimi bildim bileki egzersizimi yaparım sabah kalkar yürürüm deniz kenarında…Sigaram vs yok ama yumurta kalitelim erken yaşta kötü…Doktorumda dedi iyi de bi doktordur destek amaçlı vitamin vveriyoruz beslenmeye dikkat edilmeli fakat bunlar kaliteyi kesin arttırır diye bişey yok dedi her ay farklı sonuç elde edilir kalite ve sayıda tamamen şans dedi…Yani bildiğinizi başkasına ısrarla anlatmaya çalışmayın boşverin hanımefendi doktordan da daha iyi bildiğini iddaa etmişti bana çok araştırmış çnkü…Her araştıran doktor oluyorsa burda herkes doktor o zaman hayatımız araştırmakla geçti bu işleri😁

Benim de hanımefendiye anlatmak istediğim buydu ama tartışmak bile istemedim bildiğim bi konuyu…Benim arkadaşlarım hamileyken bile sigara içiyordu ard arda doğurdular üstüste bide…Hiç sağlıklı beslenme vs ilgilenen tiplerde değil ama pat hamile kalıyorlar yumurta kaliteleri sayıları çokmuş…Ben kendimi bildim bileki egzersizimi yaparım sabah kalkar yürürüm deniz kenarında…Sigaram vs yok ama yumurta kalitelim erken yaşta kötü…Doktorumda dedi iyi de bi doktordur destek amaçlı vitamin vveriyoruz beslenmeye dikkat edilmeli fakat bunlar kaliteyi kesin arttırır diye bişey yok dedi her ay farklı sonuç elde edilir kalite ve sayıda tamamen şans dedi…Yani bildiğinizi başkasına ısrarla anlatmaya çalışmayın boşverin hanımefendi doktordan da daha iyi bildiğini iddaa etmişti bana çok araştırmış çnkü…Her araştıran doktor oluyorsa burda herkes doktor o zaman hayatımız araştırmakla geçti bu işleri😁
O kadar haklısınız ki🙏
Hanımefendi o kadar ısrarcı ve öfkeliydi ki asla ne makale okumuş ne doktorları dinlemiş hiç bi bilgisi olmadan konuşmuş. Zaten benim amacım ona değildi, kendini kötü hissetmesin iyi besleniyorum, spor yapıyorum takviye gıda çok alıyorum diyen arkadaşlardı ama üstüne alınıp tamamen konuyu saptırdı🤭
Neyse algı demekki diyorum...
Bende bi çok iyi doktorlara gittim ama en son embriyologum dediği yumurta kalitesinin her ay değiştigiydi. sen ne yaparsan yap nasıl beslenirsen beslen ama yumurta denilen şey tamamen psikolojik bişey beyinden gelen bişey.
Çok şükür her ikimizde sonucumuza ulaşmışız. Dilerim herkeste dileyen herkse nasip olur.
Sağlıklı doğumlarımız olsun🙏🦋

Yumurta kalitesi denilen şey SADECE aman onu yeyim şöyle besleneyim sporumu yapayım değil sadece!
Psikoloji çok daha önemli doktorlardan daha daha bilgili olduğunu iddia edenler yumurta kalitesinin beyinden salgılanan hormonla da alakalı olduğunu keşke ama keşke araştırsaydı!

Yumurta kalitesi denilen şey SADECE aman onu yeyim şöyle besleneyim sporumu yapayım değil sadece!
Psikoloji çok daha önemli doktorlardan daha daha bilgili olduğunu iddia edenler yumurta kalitesinin beyinden salgılanan hormonla da alakalı olduğunu keşke ama keşke araştırsaydı!
Öncelikle psikolojinin bu seviye de ikinci aşamada olduğunu düzenli beslenmenin zaten mutluluk hormonu salgıladığını ve stresi azalttığını bilmediğiniz için bu konuda sizinle asla münakaşaya girmeyeceğim. Yazık

Öncelikle psikolojinin bu seviye de ikinci aşamada olduğunu düzenli beslenmenin zaten mutluluk hormonu salgıladığını ve stresi azalttığını bilmediğiniz için bu konuda sizinle asla münakaşaya girmeyeceğim. Yazık
Sizde keşke düzenli beslenmiş olsaydınız da mutluluk hormonu salgılasaydı vucudunuz!
Zaten ben sizin şahsınıza özel bi yorum yazmadım ki niye münakaşaya girmek istemediniz benimle anlamadım🤭

Sağlıklı beslenme nedir ? Yani hepimiz kendimizce sağlıklı beslendigimizi düşünüyoruz fakat yediğimiz besinlerin ilac orani vs düşününce bence sağlıklı beslenme denilen sey coktan rafa kalkmış ucu cok açık bir tartışma konusu gibi. Ambalajli ürün yemiyoruz diye sağlıklı beslenmis olmuyoruz,hayatin verdigi stresten soludugumuz havaya kadar hersey bir etken.Sadece tüp bebekte değil tum rahatsizliklarda genetik yatkınlık ve psikoloji bence 1.sirada. bi yorumda vardi 16 tane yumurtanin 3 tanesi 5.gune geldiyse yumurtalar kalitesizdir diye iyide onlari dolleyemeyen spermin hic mi sucu yok 🙈

Sağlıklı beslenme nedir ? Yani hepimiz kendimizce sağlıklı beslendigimizi düşünüyoruz fakat yediğimiz besinlerin ilac orani vs düşününce bence sağlıklı beslenme denilen sey coktan rafa kalkmış ucu cok açık bir tartışma konusu gibi. Ambalajli ürün yemiyoruz diye sağlıklı beslenmis olmuyoruz,hayatin verdigi stresten soludugumuz havaya kadar hersey bir etken.Sadece tüp bebekte değil tum rahatsizliklarda genetik yatkınlık ve psikoloji bence 1.sirada. bi yorumda vardi 16 tane yumurtanin 3 tanesi 5.gune geldiyse yumurtalar kalitesizdir diye iyide onlari dolleyemeyen spermin hic mi sucu yok 🙈
Ben bunu sadece kadın için değil erkek içinde söylüyorum tedaviye sonuçta birlikte başlanıyor. Ama yumurta kalitesi spermin önünde geliyor. Tüm rahatsızlıklar da stres değil inanın sadece beslenme etken. Tüm tahıllar hastalık sebebi. Okan çağlar var takip edebilirsiniz

O kadar haklısınız ki🙏
Hanımefendi o kadar ısrarcı ve öfkeliydi ki asla ne makale okumuş ne doktorları dinlemiş hiç bi bilgisi olmadan konuşmuş. Zaten benim amacım ona değildi, kendini kötü hissetmesin iyi besleniyorum, spor yapıyorum takviye gıda çok alıyorum diyen arkadaşlardı ama üstüne alınıp tamamen konuyu saptırdı🤭
Neyse algı demekki diyorum...
Bende bi çok iyi doktorlara gittim ama en son embriyologum dediği yumurta kalitesinin her ay değiştigiydi. sen ne yaparsan yap nasıl beslenirsen beslen ama yumurta denilen şey tamamen psikolojik bişey beyinden gelen bişey.
Çok şükür her ikimizde sonucumuza ulaşmışız. Dilerim herkeste dileyen herkse nasip olur.
Sağlıklı doğumlarımız olsun🙏🦋
Amin allah isteyen herkese nasip etsin inşallah🌸💕

Deneyimli arkadaşlarım ilk tüp Bebek denemem. Yaş 40 aşırı yumurta rezerv düşüklüğü. Aklıma takılanmar 1. Yumurta rezervi kürlerini tarçın bal. Gibi iğne ilaçlara başlayıncaya da. Devam ediyor musunuz? Tedaviye başlayana kadar mı içiyorsunuz. Ben Q10, d vitamini , Demir alıyordum artık bırakayım mı
2.yumurta kalite harfleri nasıl, anlamları ve seviyesi yazarmısınız
3. Canlı transfer değil dondurulmuş önerdi doktor cetrotide ilacı piyasada yok diye. Bu ilaç canlıda kullanılmıyor mu? Bunun mantığını anlamadım sizce niye olabilir? Zaten az yumurtam var hatta 1 tane ben canlı transfer istiyordum

Deneyimli arkadaşlarım ilk tüp Bebek denemem. Yaş 40 aşırı yumurta rezerv düşüklüğü. Aklıma takılanmar 1. Yumurta rezervi kürlerini tarçın bal. Gibi iğne ilaçlara başlayıncaya da. Devam ediyor musunuz? Tedaviye başlayana kadar mı içiyorsunuz. Ben Q10, d vitamini , Demir alıyordum artık bırakayım mı
2.yumurta kalite harfleri nasıl, anlamları ve seviyesi yazarmısınız
3. Canlı transfer değil dondurulmuş önerdi doktor cetrotide ilacı piyasada yok diye. Bu ilaç canlıda kullanılmıyor mu? Bunun mantığını anlamadım sizce niye olabilir? Zaten az yumurtam var hatta 1 tane ben canlı transfer istiyordum
Merhabalar kolaylıklar diliyorum bu yolda, inşallah sonucunuz güzel olur 🦋
Takviyelerinizi doktora danışıp öyle bırakın yada bırakmayın, ben yumurta toplanana kadar kullandım. Öncesinde incir kürleri macunlar falanda denedim. Hatta ilaçlarla beraber macun kullanmıştım. Bunların etkisi olup olmadığı tartışılır elbette herşey pskolojik aslında bi nevi.
Embriyonuzun kaliteleri a b c diye sıralanıyor. Benim 3 tanesi 3.güne geldi daha gidermiydi bilmiyorum ama bize taze transfer yapma kararı aldı doktorum. Kaliteleride ikisi ab diğeri bcydi sanırım.
Artık taze transfer yapmıyormuş doktorlar cetrotide iğnesi bulunmadığı için deniyor öyledir. Ama taze ile dondurulmuş arasında bi fark yokmuş kalbinizi ferah tutun olumlu düşünün inşallah güzel sonuçlar alırsınız🙏

Çok teşekkür ederim First234 rahatladım cevabını okuyunca transfer konusunda özellikle çok sağol hepimizin hayırlı sonuçlansın inş
İnşallah güzel ilerler süreciniz, olumlu güzel haberleriniz olur 🙏🦋 kalbinizi ferah tutun...

Gecmis olsun öncelikley yani sizin sorun cözülebilir beslenmeyle alakali saglikli yasam ve gereken takviyeler şart koenzimQ10 kullanin hücreleri yeniliyor ešinizle beraber kullanin esinizinde spermleri kalitelesir sizinde yumurtalariniz akdeniz usülü beslenin beraber sigara alkol birakin egzersiz günde 7 bin adim atin atamiyosaniz evde hareketli dans edin bol bol su icin su su suu!! Yumurrtaliklari calistiran en büyük sifa normal su icmek..

Olumsuz . Başladı ve bitti. Yumurta olgun olmayan yumurta çıktı ve süreç bitti. Olgun olmayan yumurta nedir? Kalıtsal mı benim hep mi böyle olur acaba? Bilmiyorum çık üzücü ilk denemeydi

Olumsuz . Başladı ve bitti. Yumurta olgun olmayan yumurta çıktı ve süreç bitti. Olgun olmayan yumurta nedir? Kalıtsal mı benim hep mi böyle olur acaba? Bilmiyorum çık üzücü ilk denemeydi
İlk deneme için üzülmeyin lütfen, evet yaş riskiniz olabilir ama bu "son" demek değil. Bi çok kişi ilk tüp bebek denemesinden sonra kendiliğinden hamile kaldı. Benimde yumurta kabuklarının çok sert olduğunu, enjeksiyonla bile çok zor deldiklerini söyledi embriyologum. Yaşım benmde 32 benmde ilk denememdi. Bende hep mi böyle olur benm yumurtalarım dedim. Hayır her ay yumurtaların kalitesi yapısı değişir dedi. Tüp bebek işleminde kullanılan o ağır hormon ilaçların etkisi uzun süre vucuttan atılmıyor doğumdan hemen sonra tekrar çocuk düşünün dedi. Demem o ki hemen pes etmeyin, bu 1 senede tekrar çocuk için doğal yoldan şansınızı deneyin. Olmadı tekrar bi kez daha çok iyi bi doktor ve laboratuvarı olan bi hastahaneye gidin. Çünkü laboratuvar ve embriyologda bunlarda çok önemli tüp bebekte.
Olgun olmayan yumurta nedir bilmiyorum, ama hep yumurtalarınız hep olgun olmayacak değildir her ay döngüde değişir mutlaka. Ama siz stres yapmayın kafanızı başka şeylerle meşgul edin çok zor biliyorum ama deneyin....
Bi macun var instegramda da meşhur isterseniz adını söyleyim onu bi araştırın kullanın deneyin.
Şansınız bol olsun🙏🦋

Back
X