Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tavsiyem, Yüreğir Tüp bebek merkezi dr Erhan Ş imsek. Harika bir dr. Ama önce embriyo için labaratuvar ı iyi. Tüp bebekte embriyo işlemleri daha öne çıkıyor. . Allah büyük. Ol derse olur :) Allah hayırla sağlıkla evlatlar nasip etsin
Tavsiyem, Yüreğir Tüp bebek merkezi dr Erhan Ş imsek. Harika bir dr. Ama önce embriyo için labaratuvar ı iyi. Tüp bebekte embriyo işlemleri daha öne çıkıyor. . Allah büyük. Ol derse olur :) Allah hayırla sağlıkla evlatlar nasip etsin
Merhabalar... Çok tavsiye etmiyorum. Çok soğuk ve insani konusturmuyor. Yaşadıklarımı anlatmak istediğimde doktor sen misin ben mi dedi mesela.. Değişik insan kendini rahat hissetmiyor yanında.. Bence bu süreçte mental sağlıkta çok önemli. Rahat edip sorularını rahat rahat sorabilecegin bir doktorla 1-0 önce başlanıyor. Tabiki yine de siz bilirsiniz..
Merhaba Fatih adanacıoğlu instagram dan bakabilirsiniz ben aşılamamı oldum bugün kendisinde çok ilgili alakalı tüp bebek konusunda da uzman kendisi eğer asılamam tutmaz ise tüp bebeği kendisinde yapacağım