Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar. Ben adana acibadem hastanesinde volkan noyana yaptırdım 19 temmuz da transferimiz oldu suan bekleme surecindeyim.Adana’da tüp bebek yaptıran arkadaşlar bana bilgi verirmişsiniz hangi hastaneye hangi doktorla devam ettiniz sürecinizden
Merhabalar nasıl bir yol çizdiniz ve ne kadar ücret verdiniz bunlardan bahsederseniz çok sevinirim bende aşılama yaptırmak istiyorum ama iyi bir hastane ve doktor daha bulamadımMerhabalar. Ben adana acibadem hastanesinde volkan noyana yaptırdım 19 temmuz da transferimiz oldu suan bekleme surecindeyim.
Tabi. Ben bütün tedavi yöntemlerini uyguladıktan sonra acibademe gittim. Yani orada asilama falan yaptırmadım o konuda nasıllar bilmiyorum ama asilama yaptırıp zaman kaybettigim için kendime çok kızıyorum. 32.500 tuttu bizim tüp bebek masrafı. Tabi bu sadece hastane. İlaçlar da ne yazik ki cok pahalı. Onun dışında benim rahim dilendirilmesi yapıldığı için dondurma yapıldı. Doktor kararı olduğundan dondurma ücreti vermedik. 7.500 tl çözdürme ücreti. Verdik. Yani biz toplam hastaneye 40.000 verdik. Ama nasıl olurda gebelik olursa kese görünene kadar olan butun kısımla onlar ilgileniyor. Doktorumdan çok memnunum çok sakin sabırlı herseyi adim adim anlatıyor bütün soruları rahatlıkla sorabiliyorsunuz. Hemşireler de keza aynı şekilde. Uzun uzun yazdım ama genede sormak istediğiniz bisey olursa sorabilirsinizMerhabalar nasıl bir yol çizdiniz ve ne kadar ücret verdiniz bunlardan bahsederseniz çok sevinirim bende aşılama yaptırmak istiyorum ama iyi bir hastane ve doktor daha bulamadım
Çok teşekkür ederim bilgileriniz için cidden çok iyi oldu benimde fikrim değişti aslında tüp bebekle daha hızlı hamile kalma şansı yakalayabilirimTabi. Ben bütün tedavi yöntemlerini uyguladıktan sonra acibademe gittim. Yani orada asilama falan yaptırmadım o konuda nasıllar bilmiyorum ama asilama yaptırıp zaman kaybettigim için kendime çok kızıyorum. 32.500 tuttu bizim tüp bebek masrafı. Tabi bu sadece hastane. İlaçlar da ne yazik ki cok pahalı. Onun dışında benim rahim dilendirilmesi yapıldığı için dondurma yapıldı. Doktor kararı olduğundan dondurma ücreti vermedik. 7.500 tl çözdürme ücreti. Verdik. Yani biz toplam hastaneye 40.000 verdik. Ama nasıl olurda gebelik olursa kese görünene kadar olan butun kısımla onlar ilgileniyor. Doktorumdan çok memnunum çok sakin sabırlı herseyi adim adim anlatıyor bütün soruları rahatlıkla sorabiliyorsunuz. Hemşireler de keza aynı şekilde. Uzun uzun yazdım ama genede sormak istediğiniz bisey olursa sorabilirsiniz![]()
Şans olarak tüp bebek daha yüksek tabi gene de Allah ne derse o olurÇok teşekkür ederim bilgileriniz için cidden çok iyi oldu benimde fikrim değişti aslında tüp bebekle daha hızlı hamile kalma şansı yakalayabilirim
Çok sevindim sizin adınıza sağlıkla ilerlesin inşallahBende İskenderun'da tüp bebek yaptirdim. 10 temmuz trasnfer tarihimdi çok şükür pozitifi gördüm. Şuan 5+6 haftalık bir mercimek tanesiyiz![]()
çok şükür bende dün pozitif olduğunu ÖğrendimBazı zamanlar belim çok ağrıyordu adet olduğum ağrıyla eş degerdi. Testten üç dört gün önce ne kasık ağrısı ne bel ağrısı kalmıştı. Benim tek belirtim göğüslerim büyümüştü ve idrar rengim günde 4 litre su içtiğim halde bulanıktı
Mrh kac yumurta cikmisti acaba ve kacinci denene ordaçok şükür bende dün pozitif olduğunu Öğrendimsizin ilk değeriniz kaç çıkmıştı acaba hatırlıyor musunuz?
Merhaba. 30 yumurta toplanmisti fakat ben pcos olduğum için bu kadar çok toplandı. 6 tanesi donduruldu ilk denememdiMrh kac yumurta cikmisti acaba ve kacinci denene orda
Cok sevindim hayirli olsun. ben asilama yaptirarak cok vakit kaybettim maalesef..Merhaba. 30 yumurta toplanmisti fakat ben pcos olduğum için bu kadar çok toplandı. 6 tanesi donduruldu ilk denememdi
Hiç öyle dusunmeyin vakti zamani vardı demek ki. Bende daha öncesinde 2 kere asilama yaptırdım ama maalesef tutmadı. Nasip değilmiş. Sizin asilama sonucu belli oldu mu?Cok sevindim hayirli olsun. ben asilama yaptirarak cok vakit kaybettim maalesef..
merhaba bana umut oldunuz aşilamayi nerde yaptirdiniz acabaHiç öyle dusunmeyin vakti zamani vardı demek ki. Bende daha öncesinde 2 kere asilama yaptırdım ama maalesef tutmadı. Nasip değilmiş. Sizin asilama sonucu belli oldu mu?
birde tüp bebek sureciniz kac ayiniz aldi acaba. ilk reglken mi gittiniz acibademeHiç öyle dusunmeyin vakti zamani vardı demek ki. Bende daha öncesinde 2 kere asilama yaptırdım ama maalesef tutmadı. Nasip değilmiş. Sizin asilama sonucu belli oldu mu?
Merhaba. Ben asilamayi bir kere Cüneyt evrükede yaptım 1 kere de universite de yaptırdım. Normalde 3. De yapılacaktı fakat deprem olunca üniversite kapatıldı bizde direk acibademe tüp bebek yapmaya karar verdikmerhaba bana umut oldunuz aşilamayi nerde yaptirdiniz acaba
Ben pcos olduğum icin 30 tane yumurta toplandı o yüzden iki adet dönemi boyunca rahim dinlendirilmesi yapıldı. 2 ay kadar sürdü süreç. 2. Adetimin ilk gunu gittik ve tedaviye başladık. Çok şükür ilk deneme de tuttu.16 ağustosta kese randevum varbirde tüp bebek sureciniz kac ayiniz aldi acaba. ilk reglken mi gittiniz acibademe
cok sevindim sizin adiniza emekleriniz boşa gitmemis. benimde aklimdaki doktorlardan biri sizin gittiginiz doktor 50 bin i gozden cikarttik. memnun kaldiniz mi genel olark doktor ve haftaneden bide ayirdigimiz butce yetermi sizceBen pcos olduğum icin 30 tane yumurta toplandı o yüzden iki adet dönemi boyunca rahim dinlendirilmesi yapıldı. 2 ay kadar sürdü süreç. 2. Adetimin ilk gunu gittik ve tedaviye başladık. Çok şükür ilk deneme de tuttu.16 ağustosta kese randevum var