Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben tüp bebek tedavisi sürecindeyim de ohss Olduğum için transferim bir ay ertelendi. Adetlerim erkene geldiği için adet geciktirici kullanmak istiyorum.. Transferden önceki adetimde Adet Geciktirici kullansam bi sakıncası olur mu acaba
Merhaba ben tüp bebek tedavisi sürecindeyim de ohss Olduğum için transferim bir ay ertelendi. Adetlerim erkene geldiği için adet geciktirici kullanmak istiyorum.. Transferden önceki adetimde Adet Geciktirici kullansam bi sakıncası olur mu acaba
Merhabalar :dondurulmuş embrıo transferı ıcın bır tedavı protokol mevcut. Yumurta toplama sonrasında adet düzensızlıgı oldu ıse yapılacak usg sonrası hem adet duzenlenmek hem donma&cözme ıslemıne hazırlamak ıcın uygun bır tedavı baslanması faydalı olucaktır. Bol şans dılerım.