Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin insallahrabbm kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :)
Sağlıklı sihatliii kucağına almak nasip olur inşallah tüp bebek sanırım kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi.:)Ve biz özel Anneler..
Evet arkadaslar 13. Gun 844 degeri gördüm.
yarin 15. Gün bi test daha vereceğim.
Cok heyecanliyim bakalim neler olcak dualarinizi bekliyorum.![]()
1 tane transfer yapildi 5. Gün embriyosuSağlıklı sihatliii kucağına almak nasip olur inşallah tüp bebek sanırım kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi.:)
1 tane olup tutmuş olmasına ayrı sevindim benimde 1 tane transfer yapıldı çünkü:) insallah senin gibi pozitifi görmek nasip olur hayrlisiyla1 tane transfer yapildi 5. Gün embriyosu
Seninki kacinci gün embiriyo kan tahliline kac gun var senin1 tane olup tutmuş olmasına ayrı sevindim benimde 1 tane transfer yapıldı çünkü:) insallah senin gibi pozitifi görmek nasip olur hayrlisiyla
8. Güne kadar falan cok iyi bekliyosun da gerisi gelmiyo cok zor geciyo hadi hayirlisi insallah pozitif sonuc alirsinBenim çok var 3.gun embriyosu ve transfer dün oldu bugün 1.gün:))
Bu bekleme sürecinde dikkat ettiğin yemeye yada içmeye özen gösterdiğin birsey oldumu peki8. Güne kadar falan cok iyi bekliyosun da gerisi gelmiyo cok zor geciyo hadi hayirlisi insallah pozitif sonuc alirsin
Test günün 3 kasimdi sanırım hayrli haberlerini bekliyoruzHayırlı olsun canimmm :) benim 7. günüm bitti bugün :)
Hemmmennn size yazacağım ilkTest günün 3 kasimdi sanırım hayrli haberlerini bekliyoruz![]()
Tamam bekliyorum pozitif haberiniHemmmennn size yazacağım ilk![]()
Bende seninkini insallah :)Tamam bekliyorum pozitif haberini![]()
İnşallah canım ya sana kaçıncı gün kaç tane transfer edilmisti sürekli görüyorum ama okadar kişi varki unutuom vallaBende seninkini insallah :)
benim 3. gün 2 tane embiryo transfer edildi canım benim amh düşük esiminde sperm sayısı azdı anca bu kadar olduİnşallah canım ya sana kaçıncı gün kaç tane transfer edilmisti sürekli görüyorum ama okadar kişi varki unutuom valla![]()