• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek anne adayları

burcis60

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2016
212
230
33
34
Ve biz özel Anneler..
Evet arkadaslar 13. Gun 844 degeri gördüm.
yarin 15. Gün bi test daha vereceğim.

Cok heyecanliyim bakalim neler olcak dualarinizi bekliyorum.:anneadayı::anneadayı::anneadayı:

Ve biz özel Anneler..
Evet arkadaslar 13. Gun 844 degeri gördüm.
yarin 15. Gün bi test daha vereceğim.

Cok heyecanliyim bakalim neler olcak dualarinizi bekliyorum.:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Sağlıklı sihatliii kucağına almak nasip olur inşallah tüp bebek sanırım kaçıncı gün embriyosu kaç tane transfer edildi.:)

Benim çok var 3.gun embriyosu ve transfer dün oldu bugün 1.gün:))

Merhaba arkadaşlar ben nasip se bu Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlicam doktor elinde olan ilaçlara göre ayarlayabiliriz belki dedi elinde tedavisi sonuçlanmış ve yeni tarihli fazla ilaç kalan arkadaşlar varsa ve bu sıkıntılı zamanlarda bana yardımcı olabilirler se çok Duacı olurum bu sürecin ne kadar sıkıntılı olduğu malum manevi desteklerini zi esirgemeyin allah şimdiden herkesten razı olsun cüzi bir fiyattan da olur

İnşallah canım ya sana kaçıncı gün kaç tane transfer edilmisti sürekli görüyorum ama okadar kişi varki unutuom valla:KK49:
benim 3. gün 2 tane embiryo transfer edildi canım benim amh düşük esiminde sperm sayısı azdı anca bu kadar oldu:KK48:

Back
X