• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek anne adayları

Amin canım inşallah..Transferin 3 ve 4. günü sağ kasigimda batmalar oluyordu.5.günden sonra hafif hafif göğüslerim sizlamaya ve hafif dolgunlasmaya başladı canm .Belim ağrıyor başından beri artık yataktan mi o da belirti mi bilmiyorum canm.
Benmde 1.gün sabahtan beri bir bel agrim var bazen daha yoğun ama bende yatmaktanmi bilemiom tabi. Teşekkür ederim cnm bilgiler için:)

Benmde 1.gün sabahtan beri bir bel agrim var bazen daha yoğun ama bende yatmaktanmi bilemiom tabi. Teşekkür ederim cnm bilgiler için:)
Rica ederim canım..:))İnnnşallah pozitif haberlerini paylaşırsın.Kendini çok yorma suyunu da bol bol iç canm.
Bugün 1.günün mu canm?Çok dikkat et kendine.

Rica ederim canım..:))İnnnşallah pozitif haberlerini paylaşırsın.Kendini çok yorma suyunu da bol bol iç canm.
Bugün 1.günün mu canm?Çok dikkat et kendine.
Canm bişey daha sorcam bu dönemde transfer sonrasi yani haşlanmış yumurta yemenin bir zararı varmi yani biri bana yumurta oluşurken ye sonra bırak dedide bilemedm

Canm bişey daha sorcam bu dönemde transfer sonrasi yani haşlanmış yumurta yemenin bir zararı varmi yani biri bana yumurta oluşurken ye sonra bırak dedide bilemedm
Yok canım protein ağırlıklı beslensen daha iyi.Sebze yemekleri,meyveni ye.Ceviz,fındık, badem ye.Sadece maydanoz ya da içinde maydanoz bulunan bişey yeme.Ekşi de iyi değil diye biliyorum canm..

Back
X