- 16 Temmuz 2021
- 389
- 161
- 18
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyanmanız kaç saati bulduBende ilk narkozumu opu gününde aldım. Korkulcak hic bisey yok![]()
Hiç korkmayın zaten serum yerinden iğneyle veriliyor sonrada hemen uyuyorsunuz hiç nişey hissetmiyorsunTüp bebeğe karar. Verildi tüp bebek sürecindeyiz ve annelerLÜTFENN tüp bebek sürecinde kısa bi cevap olarak beni motiviye edin ben hiç narkoz anestezi almadım tek korkum bu
aranızda tüp bebek yapanlar varsa lütfen bana ilac olun
tedirginim gerginim
15 dk falanUyanmanız kaç saati bulduya bende su narkoz denilen şeyden tedirginim işde hiç almadığim için piskolijikmen işde beynimde kötü canlandırıyorum
Uyandığınızda herhangi bi bas dönmesi felan oldumu ya nasıl desem böyle normal uykuya daldığımız gibi mi hani bişe duymuyoz hissetmiyoz rüya görüyoruz sadece15 dk falan
Ben hep karısık sacma sapan rüyalar görürüm ama o sırada görmedimUyandığınızda herhangi bi bas dönmesi felan oldumu ya nasıl desem böyle normal uykuya daldığımız gibi mi hani bişe duymuyoz hissetmiyoz rüya görüyoruz sadecerüya gördün mü kız sen şimdi dicen nasıl tuhaf bi kız valla öyleyim
Igne kullandimAşko sana yumurta cogalması için ilac verdiler. Mi
Banada algernatif diye bi ilac verdiIgne kullandim
İlk tüp bebek yapışım. 30 Kasım'da başladım ve 15 Aralık'ta transfer oldum. Korkulacak hiç birşey yokmuş emin olTüp bebeğe karar. Verildi tüp bebek sürecindeyiz ve annelerLÜTFENN tüp bebek sürecinde kısa bi cevap olarak beni motiviye edin ben hiç narkoz anestezi almadım tek korkum bu
tedirginim gerginim
İşlem ve ayılma 30 dk sürer taş çatlasın hemen ayiliyorsunUyanmanız kaç saati bulduya bende su narkoz denilen şeyden tedirginim işde hiç almadığim için piskolijikmen işde beynimde kötü canlandırıyorum
Merhaba cnm korkma ben 2 kez denedim c.tesi yine yumurtalarım toplanacak gönlünü ferah tutTüp bebeğe karar. Verildi tüp bebek sürecindeyiz ve annelerLÜTFENN tüp bebek sürecinde kısa bi cevap olarak beni motiviye edin ben hiç narkoz anestezi almadım tek korkum bu
tedirginim gerginim
Allah razı olsun napiyim ya işde bende panik atak biriyim peki o anestezı uygularken vücudunda herhangi bişe hissediyon mu uyuşma felanİlk tüp bebek yapışım. 30 Kasım'da başladım ve 15 Aralık'ta transfer oldum. Korkulacak hiç birşey yokmuş emin ol![]()
Doktor bana yumurtaların gayet güzel dedi algerfertil vitamini verdi bizde sorun eşimde onun spermleri yetersizdi diye tüp bebeğe başladık işde geçen pazar günü kanamam oldu yumurtam çatlamış meğerse öğünün akşamı değerlendirdim bende işde bahtıma ya tutarsa inş bi umut tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz aminMerhaba cnm korkma ben 2 kez denedim c.tesi yine yumurtalarım toplanacak gönlünü ferah tut
Uyandığında biraz ağrın olur onun için de ağrı kesici veriyorlar yani için rahat olsunAllah razı olsun napiyim ya işde bende panik atak biriyim peki o anestezı uygularken vücudunda herhangi bişe hissediyon mu uyuşma felan![]()
Merhaba benim de aralık sonu sürecim başlyacak; genetik test hemen sonuçlanıyor mu? Yumurtanın toplantıyı döngü içinde testin başarılı gelip transfer yapılması? Doktora genetik testi sormadım, bilmiyordum gidene kadar merak edeceğimTüp bebek tedavisi gördüm. İlk transferi gerçekleştirdik herşey çok güzel giderken 12.haftada ikili tarama testinde trizomi 18 sendromu sebebiyle gebeliği sonlandırdık. Dondurulmuş embriyo transferi için şuan toparlanma sürecindeyim. Tüp bebekte sağlıklı embriyolar transfer ediliyor ancak size tavsiyem dondurmadan önce mutlaka genetik test yaptırarak dondurmanız. Süreci en başa almamak için elimizdeki embriyoları kullanmaya karar verdik. Tekrarlamaması için dua etmekten başka çaremiz yok.
Genetik testi genelde ilk embriyoda yapmıyorlar eğer sizdede genetik bir durum yoksa sorular soruluyor sadece. Bu bizim başımıza gelen birazda şansmış. Gereklilik durumunu doktorunuz daha iyi bilir tabiki. Ben süreci yaşadıktan sonra dondurulmuş embriyolara genetik testi istedim ama ondada bilimsel olarak bir kanıt yok ama embriyoların bozulma olasılığı var tekrar çözüp işlem yapıp tekrar dondurma olduğu için. Bu genetik kısmı garantiye alsak bile Allah korusun başka sorunda çıkabilir gebelikte hiç birşey garanti değil maalesef. Çok üstelememek gerek sanırım. Bazı şeyleri yoluna bırakmak gerek. Şimdiden başarılar içinizi ferah tutun iğne süreçleri, toplama işlemleri hiç zor değil umarım kolayca atlatır, güzel sonuçlara ulaşırsınız.Merhaba benim de aralık sonu sürecim başlyacak; genetik test hemen sonuçlanıyor mu? Yumurtanın toplantıyı döngü içinde testin başarılı gelip transfer yapılması? Doktora genetik testi sormadım, bilmiyordum gidene kadar merak edeceğim![]()