TÜP BEBEK ANNELER 🧚‍♀️

melek3862

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2021
389
161
18
30
Tüp bebeğe karar. Verildi tüp bebek sürecindeyiz ve anneler 💐😅 LÜTFENN tüp bebek sürecinde kısa bi cevap olarak beni motiviye edin ben hiç narkoz anestezi almadım tek korkum bu 😒 aranızda tüp bebek yapanlar varsa lütfen bana ilac olun 😞 tedirginim gerginim

Tüp bebeğe karar. Verildi tüp bebek sürecindeyiz ve anneler 💐😅 LÜTFENN tüp bebek sürecinde kısa bi cevap olarak beni motiviye edin ben hiç narkoz anestezi almadım tek korkum bu 😒 aranızda tüp bebek yapanlar varsa lütfen bana ilac olun 😞 tedirginim gerginim
Hiç korkmayın zaten serum yerinden iğneyle veriliyor sonrada hemen uyuyorsunuz hiç nişey hissetmiyorsun 😊

Uyandığınızda herhangi bi bas dönmesi felan oldumu ya nasıl desem böyle normal uykuya daldığımız gibi mi hani bişe duymuyoz hissetmiyoz rüya görüyoruz sadece 😅 rüya gördün mü kız sen şimdi dicen nasıl tuhaf bi kız valla öyleyim

Uyandığınızda herhangi bi bas dönmesi felan oldumu ya nasıl desem böyle normal uykuya daldığımız gibi mi hani bişe duymuyoz hissetmiyoz rüya görüyoruz sadece 😅 rüya gördün mü kız sen şimdi dicen nasıl tuhaf bi kız valla öyleyim
Ben hep karısık sacma sapan rüyalar görürüm ama o sırada görmedim 🤣 sana narkozu veriyolar bi anda kendini uyuyup uyanmis buluyosun. Ben gozumu su istiyorum diye actim ama vermediler. 2 saaat yiyip icmek yasakmis. O gun boyunca surekli gaz sancısı vardi. Ertesi gune gecti bisey kalmadı

İlk tüp bebek yapışım. 30 Kasım'da başladım ve 15 Aralık'ta transfer oldum. Korkulacak hiç birşey yokmuş emin ol🙈

Merhaba cnm korkma ben 2 kez denedim c.tesi yine yumurtalarım toplanacak gönlünü ferah tut

Tüp bebek tedavisi gördüm. İlk transferi gerçekleştirdik herşey çok güzel giderken 12.haftada ikili tarama testinde trizomi 18 sendromu sebebiyle gebeliği sonlandırdık. Dondurulmuş embriyo transferi için şuan toparlanma sürecindeyim. Tüp bebekte sağlıklı embriyolar transfer ediliyor ancak size tavsiyem dondurmadan önce mutlaka genetik test yaptırarak dondurmanız. Süreci en başa almamak için elimizdeki embriyoları kullanmaya karar verdik. Tekrarlamaması için dua etmekten başka çaremiz yok.

İlk tüp bebek yapışım. 30 Kasım'da başladım ve 15 Aralık'ta transfer oldum. Korkulacak hiç birşey yokmuş emin ol🙈
Allah razı olsun napiyim ya işde bende panik atak biriyim peki o anestezı uygularken vücudunda herhangi bişe hissediyon mu uyuşma felan 😊

Merhaba cnm korkma ben 2 kez denedim c.tesi yine yumurtalarım toplanacak gönlünü ferah tut
Doktor bana yumurtaların gayet güzel dedi algerfertil vitamini verdi bizde sorun eşimde onun spermleri yetersizdi diye tüp bebeğe başladık işde geçen pazar günü kanamam oldu yumurtam çatlamış meğerse öğünün akşamı değerlendirdim bende işde bahtıma ya tutarsa inş bi umut tutar da tüp bebeğe gerek kalmaz amin

Narkozu öyle saatlerce bayılma gibi düşünmeyin. Hafif sedasyon şeklinde veriyorlar. Hatta ben ikinci opu da işlem devam ederken uyandım. Herhangi bir acı hissetmedim ama

Tüp bebek tedavisi gördüm. İlk transferi gerçekleştirdik herşey çok güzel giderken 12.haftada ikili tarama testinde trizomi 18 sendromu sebebiyle gebeliği sonlandırdık. Dondurulmuş embriyo transferi için şuan toparlanma sürecindeyim. Tüp bebekte sağlıklı embriyolar transfer ediliyor ancak size tavsiyem dondurmadan önce mutlaka genetik test yaptırarak dondurmanız. Süreci en başa almamak için elimizdeki embriyoları kullanmaya karar verdik. Tekrarlamaması için dua etmekten başka çaremiz yok.
Merhaba benim de aralık sonu sürecim başlyacak; genetik test hemen sonuçlanıyor mu? Yumurtanın toplantıyı döngü içinde testin başarılı gelip transfer yapılması? Doktora genetik testi sormadım, bilmiyordum gidene kadar merak edeceğim :(

Merhaba benim de aralık sonu sürecim başlyacak; genetik test hemen sonuçlanıyor mu? Yumurtanın toplantıyı döngü içinde testin başarılı gelip transfer yapılması? Doktora genetik testi sormadım, bilmiyordum gidene kadar merak edeceğim :KK43:
Genetik testi genelde ilk embriyoda yapmıyorlar eğer sizdede genetik bir durum yoksa sorular soruluyor sadece. Bu bizim başımıza gelen birazda şansmış. Gereklilik durumunu doktorunuz daha iyi bilir tabiki. Ben süreci yaşadıktan sonra dondurulmuş embriyolara genetik testi istedim ama ondada bilimsel olarak bir kanıt yok ama embriyoların bozulma olasılığı var tekrar çözüp işlem yapıp tekrar dondurma olduğu için. Bu genetik kısmı garantiye alsak bile Allah korusun başka sorunda çıkabilir gebelikte hiç birşey garanti değil maalesef. Çok üstelememek gerek sanırım. Bazı şeyleri yoluna bırakmak gerek. Şimdiden başarılar içinizi ferah tutun iğne süreçleri, toplama işlemleri hiç zor değil umarım kolayca atlatır, güzel sonuçlara ulaşırsınız.

Back
X