Tüp bebek anneleri ve anne adayları

Merhaba benim transfer sonrası 10.gunum 3.gun embriyosu taze transfer yapıldı ve dün bugün sabah test yaptım kaset idrar testi negatif inşallah kanda pozitif olur diye umutla bekliyorum

Ben kafayı yeme aşamasındayım.
Üç doktora gittim, hepside ayrı fiyat ayrı süreç.
Hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum.
İki saattir ağlıyorum.
Merhaba ben remzi abalı da tedavi gördüm ve 3 aylık hamileyim fikir olsun diye yazmak istedim kendisi çok iyi güleryüzlü içinde profesyonel bir doktor :)

tüp bebek acılı bir işlem mi
Merhaba yani şöyle acılı derken göbeğiniz den iğneler yapıyorsunuz acımıyor oda zaten sonunun güzel olacağını düşünerek yaparsanız onun dışında yumurta toplama oluyor oda zaten anestezili hiç bişey hissetmiyorsunuz sonrasında karın aşırısı vs 2-3 gün olabiliyor pcos varsa olmayanlar hiç bişey hissetmiyo sonra da transfer gibi

Ben kafayı yeme aşamasındayım.
Üç doktora gittim, hepside ayrı fiyat ayrı süreç.
Hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum.
İki saattir ağlıyorum.
Neden ağlıyorsunuz iyi olduğunu düşündüğünüz işlerine baktığınız da hangisi kafanıza yatıyorsa ondan başlayın ağlamayın güçlü olmanız gerekiyor

Biliyorum ama her biri farklı birşeyler söylüyor. Kimi diyor iki haftaya tamam. Kimi diyor dinlenmesi gerek rahmin. Hangisi doğru hangisi değil bilemiyorum artık.
Neden ağlıyorsunuz iyi olduğunu düşündüğünüz işlerine baktığınız da hangisi kafanıza yatıyorsa ondan başlayın ağlamayın güçlü olmanız gerekiyor

transfer sırasında rahme yerleştiriyor ya orda acıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…