- 14 Mayıs 2023
- 1.694
- 1.802
- 63
- 37
- Konu Sahibi tupbebekis
-
Perşembe transfer olacağım beklemedeyim, ilaçlar kullanıyorumKızlar sohbet edelim tüp bebek süreciniz nasıl gidiyor hangi aşamadasınız
İnşallah pozitifi görürsünüz transfer de adetten kaç gün sonra transfer oluyorPerşembe transfer olacağım beklemedeyim, ilaçlar kullanıyorum
Adet olduktan sonra dr gidiyorsunuz, rahim hazırlığı için ilaçlara başlanıyor, yumurtlama takviminizi takiben 2 hafta sonraya denk geliyor.İnşallah pozitifi görürsünüz transfer de adetten kaç gün sonra transfer oluyor
Siz ne aşamadasınız?İnşallah pozitifi görürsünüz transfer de adetten kaç gün sonra transfer oluyor
Bende rahim dinlenme bu ay regl olunca transfer işlem için gidicemSiz ne aşamadasınız?
Ay ne güzel, inşallah ikimizinde tutar haberleşelim olur muBende rahim dinlenme bu ay regl olunca transfer işlem için gidicem
Sende mide bulantısı başladımı bende hala başlamadı yaAmin canım inşallaj
Verdiniz mi kanMerhaba benim transfer sonrası 10.gunum 3.gun embriyosu taze transfer yapıldı ve dün bugün sabah test yaptım kaset idrar testi negatif inşallah kanda pozitif olur diye umutla bekliyorum
Yok yarın inşallahVerdiniz mi kan
Kızlar sohbet edelim tüp bebek süreciniz nasıl gidiyor hangi aşamadasınız
Merhaba ben remzi abalı da tedavi gördüm ve 3 aylık hamileyim fikir olsun diye yazmak istedim kendisi çok iyi güleryüzlü içinde profesyonel bir doktor :)Ben kafayı yeme aşamasındayım.
Üç doktora gittim, hepside ayrı fiyat ayrı süreç.
Hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum.
İki saattir ağlıyorum.
Merhaba ben remzi abalı da tedavi gördüm ve 3 aylık hamileyim fikir olsun diye yazmak istedim kendisi çok iyi güleryüzlü içinde profesyonel bir doktor :)
Merhaba yani şöyle acılı derken göbeğiniz den iğneler yapıyorsunuz acımıyor oda zaten sonunun güzel olacağını düşünerek yaparsanız onun dışında yumurta toplama oluyor oda zaten anestezili hiç bişey hissetmiyorsunuz sonrasında karın aşırısı vs 2-3 gün olabiliyor pcos varsa olmayanlar hiç bişey hissetmiyo sonra da transfer gibitüp bebek acılı bir işlem mi
Neden ağlıyorsunuz iyi olduğunu düşündüğünüz işlerine baktığınız da hangisi kafanıza yatıyorsa ondan başlayın ağlamayın güçlü olmanız gerekiyorBen kafayı yeme aşamasındayım.
Üç doktora gittim, hepside ayrı fiyat ayrı süreç.
Hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum.
İki saattir ağlıyorum.
Neden ağlıyorsunuz iyi olduğunu düşündüğünüz işlerine baktığınız da hangisi kafanıza yatıyorsa ondan başlayın ağlamayın güçlü olmanız gerekiyor
transfer sırasında rahme yerleştiriyor ya orda acıyor muMerhaba yani şöyle acılı derken göbeğiniz den iğneler yapıyorsunuz acımıyor oda zaten sonunun güzel olacağını düşünerek yaparsanız onun dışında yumurta toplama oluyor oda zaten anestezili hiç bişey hissetmiyorsunuz sonrasında karın aşırısı vs 2-3 gün olabiliyor pcos varsa olmayanlar hiç bişey hissetmiyo sonra da transfer gibi
Henüz yaptırmadım ama acıyadabilir sorun değil sonunda ben bebeğimle kavuşacaksam acılarım sonra geçer …transfer sırasında rahme yerleştiriyor ya orda acıyor mu
Eger acı ıcın korkuyorsan ben de aynı sekıldeydım anestezi ile yaptırdımtransfer sırasında rahme yerleştiriyor ya orda acıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?