- 3 Ağustos 2023
- 77
- 89
- 3
- 34
- Konu Sahibi tupbebekis
-
Bende transfer oldum anestezi olmadan oldu hiç acı hissetmedim eğer aşılama yaptırdıysanız aynı şekilde oluyo transfer detransfer sırasında rahme yerleştiriyor ya orda acıyor mu
Selam, acımıyor transfer işlemi sıkışık olarak gidiyorsunuz, ve çok heyecanlı oluyor. Sonrasında ilaçlara devam ediyorsunuz ve kasık ağrısı ve bel ağrısı oluyor hafif acı yokHenüz yaptırmadım ama acıyadabilir sorun değil sonunda ben bebeğimle kavuşacaksam acılarım sonra geçer …
Kafanızın karışması çok normal, biraz sakinleşince iyi bir araştırma ve değerlendirme yapıp içinize sinen iletişiminizin tuttuğu doktorla ilerleyeceksiniz. Canınızı sıkmayın lütfenBen kafayı yeme aşamasındayım.
Üç doktora gittim, hepside ayrı fiyat ayrı süreç.
Hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum.
İki saattir ağlıyorum.
Sali günü transferim var heyecanla o günü bekliyorum. Içimde olacakmis gibi his var ama negatif düsünsem daha mi iyi diyorum ümitlenmemis olurum. Ne kadar zor bir süreç bu ya rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Sali günü transferim var heyecanla o günü bekliyorum. Içimde olacakmis gibi his var ama negatif düsünsem daha mi iyi diyorum ümitlenmemis olurum. Ne kadar zor bir süreç bu ya rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Siz olumlu düşünün her şey güzel olur inşallahSali günü transferim var heyecanla o günü bekliyorum. Içimde olacakmis gibi his var ama negatif düsünsem daha mi iyi diyorum ümitlenmemis olurum. Ne kadar zor bir süreç bu ya rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Bebek istiyorsanız sigarayı bırakın fedakarlık yapmanız gerekiyor onu eğer gerçekten istiyorsanız ben de çok sigara için bir insandım bu süreçlere girmeden en başından bıraktımHanımlar merhabalar benim için eylül ayı sonunda transfer planlandı… Yumurtalar toplanmadan önce sigarayı bıraktım güzel güzel topladılar daha sonra genetik incelemeye gittiler o sırada da ben dayanamadım sigara içtim. Genetik sonuçları çıktı doktor transfer Eylül sonu dedi 2 gün önce de sigarayı yeniden bıraktım… ama içime sinmiyor napcam bilmiyorum da… doktora da söylemedim… sizce erteleyeyim mi ekime nasıl yapayım bu sigarayı 20 gün önce bırakıp transfer olup sorun yaşayan var mı
Gerçekten bırakıp başlamakta sorun yaşamıyorum sadece kafamı kurcalayan bir ay temiz kalıp transferim yapsam yoksa beklesem 2 ay sonra mı yapsam?Bebek istiyorsanız sigarayı bırakın fedakarlık yapmanız gerekiyor onu eğer gerçekten istiyorsanız ben de çok sigara için bir insandım bu süreçlere girmeden en başından bıraktım
Şimdiden bırakın ve bir daha hiç içmeyin sigara etkiliylorsa değerleri doktorunuz daha iyi bilir kaç ay bekleyeceğiniziGerçekten bırakıp başlamakta sorun yaşamıyorum sadece kafamı kurcalayan bir ay temiz kalıp transferim yapsam yoksa beklesem 2 ay sonra mı yapsam?
İnsallah hayırlısı ile güzel haberlerinizi alırızSali günü transferim var heyecanla o günü bekliyorum. Içimde olacakmis gibi his var ama negatif düsünsem daha mi iyi diyorum ümitlenmemis olurum. Ne kadar zor bir süreç bu ya rabbim hepimizin yardimcisi olsun
Perşembe transfer olacağım beklemedeyim, ilaçlar kullanıyorum
Çok sevindim canımÖğrendim doktor muayene edelim artık içmiyorsan ona göre yol izleriz dedi… muayene sonucunda belli olucak desteğiniz için çok teşekkür ederim
Transfer oldum 5. Eylül de kan vermek için bekliyorum inşallah pozitif görürümKızlar sohbet edelim tüp bebek süreciniz nasıl gidiyor hangi aşamadasınız
Transfer oldum 5. Eylül de kan vermek için bekliyorum inşallah pozitif görürüm
Yaaa inşallah canım o mutlu haberi almayı nasip etsin hepimize rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?