B brgunes Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2023 2 0 1 24 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi brgunes #1 Merhaba arkadaşlar benim 4.gün embriyo transferim oldu tek şuan 7.gündeyim idrar testi yapsam çıkar mı hiç belirtim olmadı
Merhaba arkadaşlar benim 4.gün embriyo transferim oldu tek şuan 7.gündeyim idrar testi yapsam çıkar mı hiç belirtim olmadı
candanileri59 Ɓir musallalık saltanatım bu benim... Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 20 Şubat 2022 4.755 En iyi cevaplar 1 2.917 83 24 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi brgunes #2 brgunes .!.: Merhaba arkadaşlar benim 4.gün embriyo transferim oldu tek şuan 7.gündeyim idrar testi yapsam çıkar mı hiç belirtim olmadı Genişletmek için tıkla... 10. Gunu bekle 7. Gun cok erken olur sabir sabir uzulme hic herseyin hayirlisi olsun bende 4 agustosda transfer olmusdum sana dua edicem insaAllah guzel sonuclar alirsin
brgunes .!.: Merhaba arkadaşlar benim 4.gün embriyo transferim oldu tek şuan 7.gündeyim idrar testi yapsam çıkar mı hiç belirtim olmadı Genişletmek için tıkla... 10. Gunu bekle 7. Gun cok erken olur sabir sabir uzulme hic herseyin hayirlisi olsun bende 4 agustosda transfer olmusdum sana dua edicem insaAllah guzel sonuclar alirsin
B brgunes Yeni Üye Kayıtlı Üye 23 Ağustos 2023 2 0 1 24 Ağustos 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi brgunes #3 Senin sonucun ne geldi ben sabah yaptım negatif kanı bekleyeceğim