- 27 Mayıs 2019
- 491
- 877
- 33
Evet alıştık artık başından beri zordu zatenBen de tam bıraktım derken lekelenme olmuştu 2 hafta daha uzamıştı progesteron kullanımı. O psikoloji ile zor gelmişti valla.
Ay canım geçmiş olsun, gebelikte diyet de zor olur, iğnesi de ayrı zor. Sabır kuzum yarıladık sayılır çok şükür
Amin canım sağlıklı olsunlar da gerisi hallolurEvet alıştık artık başından beri zordu zatensağlıklı olsun önemli değil
Bende de aynı durum var da hiç sordun mu doktora acaba?Bikaç haftadır var canım hala da devam ediyo su gibi akıntı.
Normal dedi, arkadaşlarda da oluyo aynı akıntı.Bende de aynı durum var da hiç sordun mu doktora acaba?
Canım geçti oh ya bugün iyi uyandım çok şükür
Canım sen nasılsın?Günaydın kızlar
İyi çok şükür canım sevindimCanım geçti oh ya bugün iyi uyandım çok şükür
Sen nasılsın test gününe ne kadar kaldı?
Ben de öyleydim, sabah bişeler hisseder bebiş geliyo heralde derdim, akşam hiç belirti hissetmeyip olmadı heralde derdimİyi çok şükür canım sevindim
Ben iyiyim hep bir belirti aramaca iştebazen bir şeyler var gibi hissediyorum sonra bütün hepsi gidiyor hiç bir belirti kalmıyor falan. Geçen gün ayak bileğim ağrıdı onu belirtiye yordum, yani pek de iyi sayılmazmışım
En iyisi test yapmakİyi çok şükür canım sevindim
Ben iyiyim hep bir belirti aramaca iştebazen bir şeyler var gibi hissediyorum sonra bütün hepsi gidiyor hiç bir belirti kalmıyor falan. Geçen gün ayak bileğim ağrıdı onu belirtiye yordum, yani pek de iyi sayılmazmışım
İyiyim canım herhangi bi rahatsızlığım değişiklik yok bende dahaCanım sen nasılsın?
Test günleriniz yaklaşıyor arka arkaya güzel haberlerinizi alalım inşallah ya
En güzeli aramamak evetBen de öyleydim, sabah bişeler hisseder bebiş geliyo heralde derdim, akşam hiç belirti hissetmeyip olmadı heralde derdimgün günü tutmuyo, yine de belirti aramamaya çalış kuzum.
En zoru bu beklemek ama az kaldı sonuca, hayırlı haberler olsun inşallah
aslında bir yanım sabırsızlanıyor amaaa diğer yanım dur yapma diyorEn iyisi test yapmak
Yaa evet kuzum çok şükürCanım masallahh ya sen baya erken hissetmissin bebisi. İlk gebeliklerde 20den sonra hissedilir diyorlar genelde sen istisnasin
İnşallah canım kucağımıza sağlıkla aldığımız zamanları konuşalım inşallahInsallah Allah o günleri bize de nasip etsin
Bana başta hiç iğne vermemişti canım tüp bebek sürecim de doğala yakın oldu zaten. Progestan fitil kullanıyordum günde 3 sadece.Peki ne kullanıyorsunuz ?
Ben prolutex igne kullanıyorum maliyetli de geliyor sgk karşılamıyor
Çok sağol canım senin de transferin olmuşGeçmiş olsun canım . Şuan iyi olduğuna sevindimSağlıklı olun da yat dinlen iş yapma kaytar daha iyi
çok az kalmış canım takviye yumurta kalitesi için değil miSag ol canım ıyıyım. Sımdı takviye kullanıyorum, mart ortası doktor tamam derse yeni tedaviye başlıyorum
Zaten gelmesi gerekiyor canım, içindeki ilaç emiliyor kalanlar dolgu maddesiCanlar progestan 200 mg ı fitil olarak kullananınız var mı? Ben fitil olarak atıyorum 40 dakika kadar yattıktan sonra kalktığımda erimiş şekilde parça parça geri geliyorfaydası olmuyor mu acaba? Sorun bende mi?
Canım iyiyim çok sağol
İlk aklımın kaldığı yerde yaptırdım canım,Acıbadem Şahin hocaYaa evet kuzum çok şükürama çok iyi geldi bize bu kanamadan sonra ben çok endişeliydim bir şey olacak diye umutsuzluğa kapılmıştım, ben buradayım üzülmeyin dedi sanki
İnşallah canım kucağımıza sağlıkla aldığımız zamanları konuşalım inşallah
Bana başta hiç iğne vermemişti canım tüp bebek sürecim de doğala yakın oldu zaten. Progestan fitil kullanıyordum günde 3 sadece.
Çok sağol canım senin de transferin olmuşgüzel güzel tutunsun inşallah Bu arada nereye karar verdin hangi merkezdesin
çok az kalmış canım takviye yumurta kalitesi için değil mi
Zaten gelmesi gerekiyor canım, içindeki ilaç emiliyor kalanlar dolgu maddesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?