- 27 Mayıs 2019
- 2.672
- 5.857
- 158
Aslında bir saat öncesi iki bardak yetermiş tam ayarındaymış canım da işleme ne zaman alacaklarını da tam olarak bilmeyince kötü oluyor. Neyse ama üstten biraz yapmak çok çok iyi oldu rahatladım yoksa kötürüm gibi olacaktım adım atamıyordumAyyy hadi Gözünaydin canım![]()
hayirlisi ile güzel haber vermek nasip olsun
sıkışmak biraz sıkıntı oluyor ama geçiyor oda ben çok çektim o sıkışma konusunda
![]()

Eşim de öyle dedi canımCanımm hayırlı uğurlu olsunnnüstten boşaltmayı nasıl yaptın yahu ben bi başlasam tutamam ki
![]()

Sonrasında 10 dakikaya gidebilirsiniz dediler ama ben yarım saat kadar daha dayandım canım. Aslında onlar da çok sıkışık istemiyorlar böyle az-orta ama ayarı tutturmak zormuşBekleyiş serüveni senin içinde başladı artık hadi hayırlı olsun
Ay bende aman aman sıkısmamistim ama sonrasında dinlenmeye gectigim oda soğuktu çok sıkıştırdı beni zor dayandım

Teşekkür ederin canım,cümlemiz inşallahHayirli olsun canım saglikla ilerlesin inşallah pozitif haberinide aliriz![]()

Amin canım benim çok sağolÇok şükür canım gözün aydınpozitifi görmek nasip olsun inşallah
![]()

Teşekkür ederin canımTransferin hayırlı olsun canımRabbim pozitifi görmeyi nasip etsin inşallah
O üstten boşaltma işini hiç sorma ben de yaşadım hemşire 3 defa üstten boşaltın dedi doktor da geç kalınca işlem işkenceye dönmüştü ama işte herşeye dayanıyoruz
![]()

Teşekkür ederim canım, hemen senin transfer günün de gelsin inşallahCanimm hayirli olsun, hosgelmis bebis sımsıkı tutunsun insallah❤