Tüp bebek aret kamar

sedanur6549

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2024
43
18
3
32
Merhabalar daha önce 2 defa başarız transfer yaşadım maalesef İstanbul’da doktor arayışındayım aret hoca ile ilgili bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz

Merhabalar daha önce 2 defa başarız transfer yaşadım maalesef İstanbul’da doktor arayışındayım aret hoca ile ilgili bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olur musunuz
Merhaba, kendisinde ilk denemem. İkizler şuan 7 haftalık işini çok iyi bilen her süreci takip eden . Biz çok memnun kaldık.

Merhaba sizin gibi farklı merkezde 2 adet başarısız denemem oldu. Sonra Aret hocaya gittim onun tedavisi ile ilk denemede ikiz kızlarıma hamile kaldım ve evlatlarımı 4 kasımda kucağıma aldım. Yoğun bir doktor ama tecrübesi ve ilgisinden biz çok memnun kaldık.

Allah analı babalı büyütsün ben de gittim inşallah güzel haberlerimi bende paylaşırım

Merhabalar. Ben de Aret kamarda klomen ile tüp bebek tedavisi görüyorum. Günde 3 kez 2 kutu klomen kullandım. Sadece 3 yumurtam oldu toplanacak. Normal tüp bebeklerde 10 civarı oluyordu çok az değil mi

Merhabalar. Ben de Aret kamarda klomen ile tüp bebek tedavisi görüyorum. Günde 3 kez 2 kutu klomen kullandım. Sadece 3 yumurtam oldu toplanacak. Normal tüp bebeklerde 10 civarı oluyordu çok az değil mi
Hiç bilgim yok maalesef , inşallah sağlıklı embriyolar elde edilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…