Tüp bebek aşamaları

Bu çok geniş bir konu bende yaptrsm ama nerden başlıcagımı bilemedim biraz araştırmanı ve konunu daha dar alanda sormanı öneririm

Ben yeni yaptırdım canım . Cumartesi günü transfer oldum. Adetin 2.günü gidip gonal-f igne başladım . 3 günde bi hastane çağırıyor zaten . 8 9 gün sonra yumurta toplama işlemi yapılıyor . Sonra 3 5 gün arası döllenme bekleniyor bu arada senin rahmin hazırlanıyor ilaçlarla . Döllenme sonrası yumurta kalitesine ve sayısına göre seni çağırıyorlar ve transfer oluyorsun . Sonrasında 10 12 günlük bi bekleme sonrası kanda gebelik testi . İnşallah mutlu son . Tabi bularin hepsine başlamadan önce rahim filmleri kan testleri sperm tahlilleri hepsini yaptırMan lazım. İnşallah senin için de hayırlısı olsun

Herkese Merhabalar,

2 yıllık evliyim, 38 yasındayım. Tüp bebek tedavisine 6 gün önce başladım,
onun öncesinde aynı hastane ve hocaya yaklaşık 6-7 ay önce histeroskopi operasyonu olmuştum ama kendiliğinden yine hamile kalamadım.

gelelim tedaviye ;

11 Haziran'da adetin 3.günü gittim , kontrol oldum ve iğne verdi, karnımdan her aksam 7 de vuruluyorum.
dün yani 15.06 tarihinde 2.kontrole gittim, bende polikistik over olduğu icin cok sayıda yumurtlamam olmuş. tabi iğneninde etkisiyle. bu sefer aynı iğneden tekrar verdiler ve ekstra bugün ve yarın olacağım baska bir iğne daha verdiler, yine aynı saatte karnımdan vuruluyorum. perşembe günü tekrar kontrolüm var, yine yumurtalara bakıp ilac takviyesi yapacak mı bakalım. gelişmeleri burdan sizinle paylaşırım.

insallah herşey iyi gecer ve allah nasip eder.

Merhabalar inş güzel haberler alırız. Ne aşamadasnz

Sizde durumlar nasıl

Merhabalar inş güzel haberler alırız. Ne aşamadasnz
İnsallah, sagolun.
Yarin transferim olacak. Pazartesi gunu 13 yumurta toplandi, sali gunu aradilar 10 tanesi dollenmisti, bugun arayip yine bilgi verecekler ve yarin icin randevu olusturacaklar. Yarin allah nasip ederse transfer olacak. Yastan dolayi 2 embriyo yukleyecekler.
insallah guzel haberlerimide yazarim, allah isteyen herkese nasip etsin insallahhh

Aminnn benim de önümüzdeki hafta yumurta toplamaya hazrlk iğneye başlycam. Bu ikinci denemem . İçim kıpır kıpır

Kizlar yumurtası cabuk gelişip tedavisi iptal olan varmı süreç nasıl ilerliyor

Merhabalar kullandığınız iğne gonal f mi hangi dozu verildi acaba birde sonrasında verilen iğnenin ismi nedir sorabilir miyim bende pco hastasıyım da merak ettim:)

Merhabalar kullandığınız iğne gonal f mi hangi dozu verildi acaba birde sonrasında verilen iğnenin ismi nedir sorabilir miyim bende pco hastasıyım da merak ettim:)
Merhabalar,

- gonal-f / 150 doz
- Menegon 75ü 1 toz - 1 su karistirdim
- Cetrotide

yumurtalar toplandiktan sonra

-progynex fitil gunde 3 kere test yapana kadar devam

-Coraspirin gunde 1 kere - test yapana kadar devam

-Deltacortil gunde 3 kere (5 gun kullandirdilar yumurta toplama isleminden sonra tedavi icin sanirim. Bugun son kere ictim.

-tetradox ( gunde 2 kere , 5 gun kullandiriyorlar yumurta toplandiktan sonra ) bugun son kere ictim.

-Estofem - gunde 3 kere test yapana kadar devam

-folbiol - folik asit buda icmeye devam.
Bu ilaclari kullandim sadece, birde catlatma ignesi vurulmustum 1 kere.
Siz Basladinizmi tedaviye

ustte yazdiklarim yumurtaliklarin gelismesi icin verilen ilaclardi, diger yazdiklarim yumurta toplandiktan sonra verilen ilaclar :)

Bende regl imi bekliyorum tedaviye başlamak için hoca kullanacağım ilaçların isimlerini yazdı verdi ön görüşmede ama tedavinin gidişatına göre illaki değişiyodur diye bide sizede danışmak istedim tabii maddi boyutuda önemli benim için ortalama ne kdr tuttu ilaçların toplam fiyatı sorabilir miyim size?
Bu arada inşAllah olumlu sonuçlanır ve Rabbim kucağınıza almayı nasip eder

Hayirlisi olsun insallah, guzel haberleri vermek kismet olur
Tabi ilaclar kan testi sonuclarina gore veriliyor herkese farklidir. Ben tup bebege 9.250 tl
İlaclara 4000 tl ye yakin harcadim. Yarin eger transfer harici yumurta varsa birde embriyo dondurma olacak onun parasi eklenecek. sizin tedavinizde insallah cok iyi gecer, Ben yarin son asamasina geciyorum artik 12 gun nasil gecicek bilmem , rabbim hayirlisini versin insallah.

Evet sizin için zorlu bi bekleyiş olucak insan sabırsızlanıyo inşAllah sonu güzel olsun :) Siz bu arada bahçecide mi yaptırdınız bahçeciyse doktorunuz kimdi acaba?

Tetradox diye akne icin kullanilan bi ilac da yok muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…