Tüp Bebek aşamalari

Mutlaka haber bekliyorum umarım tutar eğer Zeynep Kamil hastanesi tutmazsa bende bahçeciye gitmeyi düşünüyorum ücret ne verdiniz öğrenebilir miyim
Biz de Aralık ayında bahceciye başladık. Eşimde azospermi var. Şimdiden 12 bin TL harcadık biz. Yani sorununuza göre fiyat da değişiyor. Her ay bin TL eşimin vitaminlerine para veriyoruz.

İnşallah ayın 6 sinda tahlilim var sonuç çıkar çıkmaz yazarım tüp bebek ücreti 12 bin tlydi bunun içinde ilaçlar yok yalnız embriyo dondurma rahim dinlendirme filan bunların hiç biri yok sadece takip ve transfer ücreti 12 bin TL zannediyorum ilaçlarla beraber 25 bin TL'yi buluyodur

Merhaba , bu fiyat zeynep kamilde mi ? Bahçeci de mi ?

Zeynep kamilde ücret ne kadar ödeniyor?

Eklentiler

• 1914DD81-6095-49E6-8A0F-1ABE8352334C.webp
    1914DD81-6095-49E6-8A0F-1ABE8352334C.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 80
Geçen hafta rapor çıkarmaya gittiğimde cekmiştim. Fiyatlar yazıyor burda

Allah isteyen herkese nasip etsin ben yıllardır buraya gelip okuyodum hamileyim yazanları acaba benimde olucakmi diyodum şimdi hamileyim çok garip bi duygu hala inanamiyorum inşallah bir sorun çıkmadan sağ salim hepimiz kucağımıza alırız hepiniz için dua edicem 🙏

Allah isteyen herkese nasip etsin ben yıllardır buraya gelip okuyodum hamileyim yazanları acaba benimde olucakmi diyodum şimdi hamileyim çok garip bi duygu hala inanamiyorum inşallah bir sorun çıkmadan sağ salim hepimiz kucağımıza alırız hepiniz için dua edicem 🙏
Amin inşallah. Sizin sorun neydi peki. Benim eşimde azospermi var 4 aydır tedavi görüyor.

Amin inşallah. Sizin sorun neydi peki. Benim eşimde azospermi var 4 aydır tedavi görüyor.
Bizde hiçbir problem bulamadilar nedeni bilinmeyen infertilite diye biliniyor normalde sorun olmasada 3 senedir uğraşıyoruz ilaç tedavisi aşılama vs ama olmadı şimdiki aklım olsaydı hiç uğraşmaz direk tüp bebek yaptirirdim

nasıl bir tedavi acaba ? ilaç mı ? birde değeri neydi acaba ?
Vitaminleri var. Gün aşırı klomen kullanıyor ayrıca çörek otu yağı ve keçiboynuzu özü. Her ay bunlara bin lira veriyoruz.

Bizde hiçbir problem bulamadilar nedeni bilinmeyen infertilite diye biliniyor normalde sorun olmasada 3 senedir uğraşıyoruz ilaç tedavisi aşılama vs ama olmadı şimdiki aklım olsaydı hiç uğraşmaz direk tüp bebek yaptirirdim
Merhabalar tüp bebeği nerede yaptırdınız? Hikayemiz aynı

Bizde hiçbir problem bulamadilar nedeni bilinmeyen infertilite diye biliniyor normalde sorun olmasada 3 senedir uğraşıyoruz ilaç tedavisi aşılama vs ama olmadı şimdiki
Aynı sorunu olan bi arkadaşımın bugün test sonucu pozitif çıktı. Zeynep kamilde tedavi olmuştu. İnşallah kap atışını da duyarız. 3. Denemesiydi

Back
X