Tüp Bebek Merkezleri Tüp bebek aşamaları

Cocuk sorunu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2021
5
3
1
37
Selamın aleyküm ben şuan tüp bebek aşamasındayım bugün yumurtalıklarim toplandı ve iki tane çıktı biri büyük diğeri 14 buçuk dendi döllenirmi bilgisi olan varsa cevap yazabilir lütfen

Büyüklüğünden ziyade kalitesi önemli. Döllenme kaliteye göre oluyor. Ve eşinizin sperminin de kaliteli olması gerek. embriyonun 3. veya 5. güne gelmesinde sperm kalitesi etkili oluyormuş

Selamın aleyküm ben şuan tüp bebek aşamasındayım bugün yumurtalıklarim toplandı ve iki tane çıktı biri büyük diğeri 14 buçuk dendi döllenirmi bilgisi olan varsa cevap yazabilir lütfen
Merahaba bende bu ay başlıyorum inşallah. Elinizde kalan raporlu ilaç var mı ödemesi de yapılır . Dollenir inşallah içinizi ferah tutun dua edicem sizin için

Merhaba arkadaşlar:)
Öncelikle Rabbim hepinizin gönlünce nasip etsin:) Hayırlı sağlıklı evlatlar inşaallah:)
Bende bu ay adetimle başlıyorum. Geçen ay toplam 7 yumurtam vardı. Az mı sizce? İğneler yumurta sayısını arttırıyor mu? Süreci hiç bilmiyorum yardımcı olur musunuz:)

Sayı olarak iyi çok şükür benimde 8 adet toplandı .9 tanesi de kendiliğinden catlamisti

Bildiğim kadarıyla var olan yumurtaları büyütmek için verilen iğneler , yeni yumurta oluşturmak için değil. Bende yeni başladım hiç tecrübem yok ilk tedavisi ama hemşire ve dr un sözlerinden çıkan sonuç o yönde...
İnşaallah isteyen herkesin kucağı sağlıklı, hayırlı evlatlarla dolar...

Ben bahçecide tedavi oldum 12 gün falan yumurta takibim oldu olan yumurtaları büyütmek için iğne kullandım sonra yumurta çatlatma iğnesi yapıp yumurtalarım toplantı rahim dinlendirme yapıldı bekledik biraz transfer için 5 gün embriyosu transfer edildi ve mutlu son

Merhaba bende şu an rahim dinlendirme işlemindeyim yumurta toplamadan 4 gün sonra adet oldum ikinci adetinde gel dedi 12 gün geçti halen olamadım sizin gecikti mi geciktiyse kaç gün gecikmişti

Merhaba bende şu an rahim dinlendirme işlemindeyim yumurta toplamadan 4 gün sonra adet oldum ikinci adetinde gel dedi 12 gün geçti halen olamadım sizin gecikti mi geciktiyse kaç gün gecikmişti
Mrb lar bende bugün opu da çıktım. Rahim dinlendirme banada önerdi doktr ankara bahçeci de tedavi goruyrm.sizde rahim dinlendirme dedikleri nasıl olmuştu süreç bu konu hakkında bilgim yokta

Mrb lar bende bugün opu da çıktım. Rahim dinlendirme banada önerdi doktr ankara bahçeci de tedavi goruyrm.sizde rahim dinlendirme dedikleri nasıl olmuştu süreç bu konu hakkında bilgim yokta
Benim opu yapıldı ilaçlar verdi kan cıvıtıcı igne 5 kutu cetrotide bide iki tane hap zaten 4 gün sonra adet oldum. Bana ikinci kez adet olunca ikinci gün gel dediler ama halen olamadım adetim 13 gün geçti bu gün doktora gittim tarlusal yani adet söktürücü verdi adet olunca tekrardan ilaçlar iğneler verecek sanırım rahmi hazırlamak için sonrada transfer yapacak

Benim 22 adet yumurtam toplandı vücuda sürekli hormon verildi rahim dinlendirme bebeğin sağlıklı şekilde tutunması için gerekliymiş hatta araştırdım böyle olunca tutma şansı artıyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…