• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tüp bebek aşaması

• Konu Sahibi Konu Sahibi ACELE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zaten normelde 14gun kullanıyosun yumıslere gore 14gunden fazlada kullanabılıyosun bensımdılık vurduruyorum bakalım benımkı ne kadar surecek bılmıyom ama sende benden once hamıs olacaksın inş benımkı kucuk olacak artık sızınkıler onun ablası abısı olacah:emir_bebek::emir_bebek:jeyyarjeyyarnaniknanik

ben varım canım.merhaba..........lülülülülülü

canım adetin gecikmedi anlaşılan benimkini lucrin geciktirmişti. kafamçokkarıştı

ayyyyyyyyyyyyyy çoooookkk güselllllllllllllllllllllllllllllll yaaaaaaa bende istiyorum ikiz üçüzzzzzzzzzzzzzz allah bana da nasip eder inşallah.ama allah yardımcında olsun zor iş bakmak ama yinede değer bence yaaaaaaaaaa allah tamamına erdirsin canım.

hicrancım farkında olmadan bana nasıl moral oldun bilemezsin... transferim yapıldı sonucu bekliyorum ama 3 tane transferim olduğu için kendimi üçüz anası ilan ettim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: inan kesinlikle değer

benimde lucrın 5 6 gün geciktirmişti bi streste o zaman yaşamıştım ay stressiz hiçbirşeyim olmuyor ama olsun sonucum güzeldi hepinizki öyle olsun inşallah kısslar bu arada bizim bebişleri dondurdular ya 1 yıl ücretsiz yapıyorlarmışşş

benimde lucrın 5 6 gün geciktirmişti bi streste o zaman yaşamıştım ay stressiz hiçbirşeyim olmuyor ama olsun sonucum güzeldi hepinizki öyle olsun inşallah kısslar bu arada bizim bebişleri dondurdular ya 1 yıl ücretsiz yapıyorlarmışşş
cnm inş onlara gerek kalmaz da sen hamıs olup dogurursun bebıslerını

pazartesi kontrolüm var.bu arada bugün puregonun dozajını düşürdüler 150 ye düştü.işte göbeğim şişti kocaman.bi gerginlik ,bi sinir,bi yanma,bi üşüme,bi gülme dengem bozuldu yaaaaaaa kafamçokkarıştı :oklava:

pazartesi kontrolüm var.bu arada bugün puregonun dozajını düşürdüler 150 ye düştü.işte göbeğim şişti kocaman.bi gerginlik ,bi sinir,bi yanma,bi üşüme,bi gülme dengem bozuldu yaaaaaaa kafamçokkarıştı :oklava:

hadı sıkma kendını en son benım transfer olacak heral hayırlısı olsunda ne zaman olursa olsun senınkınede az kaldı

swetlana canım geç olsun güç olmasın

oyle cnm ya hepınıze tesekkur ederım boyle konusmak dertlesnek cok ıyı ya allah hıcbırımızın emegını bosa cıkarmasın inş kızlar ben cıkıyorum hepınız kendınıze ıyı bakın optum sızı gulseren hadı yeter ne zamandır burdasın gıt dınlen uzan bıraz yarın gırersın hadı :oklava::oklava:Şeniz bebıslerı yormaa

Back
X