- Konu Sahibi ACELE
- #3.201
canım kocan bi göl içinde şahne balık var sayı sayılamicak kadar. canım okadar çok balık çektiki tutup yemek istedim ve arkamda bi ses duydum fakat yüzünü görmüyorum o kişinin,bana diyorki yazıketme balıklara çünkü bü göl içindeki balıkları sadece 7 sene besler süre dolduğunda içindeki balıklar ölür ve göl yeniden üretir diyor o sırada balığın biri kendini kucağıma atıyor ve birden elimde pişmiş şeklini alıyor fakat sadece bir lokmacık tadına bakabiliyorum
Canım rüyanı görmemişim, sadece yazayım dediğini okumuştum gerisini okumamışım, kusura bakma.
Şimdi okudum Biraz karışık gerçekten.Şimdi her insan farklı yorumlar bu bir.İkinciside sen içinden mutlaka iyiye yormalısın ne görürsen gör.
Ben şimdi içimden geldiği kadar sana yormaya çalışayım.İnşallah canını sıkmam canım.
Göl ve balık görmen çok güzel sanrıım bu isteğin anlamında.Ve sende farkındasın ki sansın çok fazla yalnız aceleci olmaman gerektiği konusunda uyarı almışsın, bunu yedi sene bekle olarak değilde şöyle yorabiliriz.
Beklemen gereken bir zaman var, ve bunun için sakın üzülme çünkü bu bekleme sana daha sağlıklı olan bebeği(Ben bebeğe yordum bilmem sen neye yoruyorsun) Sana getirecek.(İnş.)
Rüyanda sabırlı olman gerektiğini senin sağlıklı üretken bir kadın olduğunu çıkarabiliriz.
Sanırım sen bebeğine hiç beklemediğin anda o sana gelecek....
Canım ben bu kadar yorabildim.İnşallah hayırlı bi şekilde çıkar rüyan.
Gerçekten biraz karışık.Yaşın küçük belki onun etkisinde kalıp 7 sene yi görmüş olabilirsin.Kaç yıllık evlisiniz bu arada??
Öptüm canım inş. hayırlısıyla gerçek olsun dileklerin..