Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba ben çarşamba günü progesteron tahlili vereceğim ve doktorum tüp bebek merkezine yönlendirecek bizi. Acaba bundan sonraki aşamalar neler? Bir de benim adetim çok düzensiz bir problem olur mu? Neler olacağını çok merak ediyorum lütfen yardım edin...
Transferden 12 gün sonra bhcg bakılıyor...Meraba tüp bebek tedavisindeyim pazartesi günü transfer yapılacak transfer zamanında neler yapmam gerekiyor kaçıncı gün test yapmam gerekiyor
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Tshhormonun yuksek adet düzensizliğin var ilaç kullanmaya başladım ama bu durum nasıl etkiler tedaviyi ertelerler mi acaba?Merhaba tedaviniz hayırlı olsun...
Hormon tahlilleriniz iyise adetin 2. Günü iğnelere başlayacaksınız... tahminen 10 ila 14. Gün opu yani yumurta toplama işlemi oluyor.. 5 gün sonra da transfer...
Transferden 12 gün sonra kan testi ile bhcg bakılıyor positif veya negatif ile sonuçlanıyor...
Diğer embriyolar donduruluyor..
Sormak istediğiniz bişey varsa buyurun sorun..
Benim 3. Tüp bebek tedavim nisan da başlanacak nasipse...
Amin amiiiiiin ama rahat olamıyorum çok stres yapıyorum her şeyi şuan bile uyuamıyorum sabah hastaneye gideceğim tahlil için ama uyuamıyorum sürekli bu süreci düşünüyorumTransferden 12 gün sonra bhcg bakılıyor...
Sadece tek tavsiyem rahat olmaya çalışın..
Rabbim sağlık lı hayırlı evlat versin Inşallah cümlemize.. emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun inşallah ...
Bnm de Tsh yüksekti düştü ilaçla bir ayda o önemli dgl hatta tüp bebekte inan en onemsixi. Rahim kalınlığı onemli taze mi dondurulmuş mu önemli ilaca çok tepki verebilirsin pco varsa. O yüzden hiç kafanı karıştırma doktorunu dinle derim sadexe zaten detyli anlatiyorlarVerdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Tshhormonun yuksek adet düzensizliğin var ilaç kullanmaya başladım ama bu durum nasıl etkiler tedaviyi ertelerler mi acaba?
Teşekkür ederim inşallah başka bir sorun çıkmaz rahim kalınlığına nasıl bakılıyor rahim filmi çektirdim ama doktor bir sorun yok dediBnm de Tsh yüksekti düştü ilaçla bir ayda o önemli dgl hatta tüp bebekte inan en onemsixi. Rahim kalınlığı onemli taze mi dondurulmuş mu önemli ilaca çok tepki verebilirsin pco varsa. O yüzden hiç kafanı karıştırma doktorunu dinle derim sadexe zaten detyli anlatiyorlar
Yaaa ne güzel çok sevindim sizin adınıza benimde kızım olursa ismini reyyan vereceğim ama nasip tabi önce bir guzel haber alayımda hayırlısıyla. Siz devlet hastanesinde mi yaptirmistiniz tedaviyiInslalah hayırlı bir evladımız olur benimde ths kötüydü ve hiç adet olmuyordum.ilk denemede minigim oldu şükür şuan kucağımda iki aylık rabbim her isteyene nasip etsin.rahat ol ilaçlar bu tedaviler için zaten ben 2 ayda hamile kaldım rahim dinlendirmek istedim.kardesimim düğünü vardı.sonra konuldu çok şükür umay reyyanim oldu darısı sizlere
bırde yumurta toplama ıslemı anestezılı mı oluyor can yakıyor muBende takıp edeyım burayı
Bende yaza düşünüyorum
Kactane ıgne vuruyoruz can yakıyor mu ıgneler
Ben henüz kullanmaya başlamadım ama yakarsa ilaç yakar iğnelerin ucu inceymis ve kendim yapıyormuşsun ama kullandığın ilaca göre yanma olabiliyormuşBende takıp edeyım burayı
Bende yaza düşünüyorum
Kactane ıgne vuruyoruz can yakıyor mu ıgneler
Bende onun nasıl olacağını çok merak ediyorum yakında inşallah iğnelere başlayacağım sonraki aşama o bir problem çıkmazsa genellikle anestezili oluyor diyorlar hep ben devlette yaptıracağım umarım anestezi uygularlar rahim filmi çektirirken çok canım yandı yumurta toplamada benzer şeyleri yaşamak istemiyorumbırde yumurta toplama ıslemı anestezılı mı oluyor can yakıyor mu
Benkendımyapamam yaBen henüz kullanmaya başlamadım ama yakarsa ilaç yakar iğnelerin ucu inceymis ve kendim yapıyormuşsun ama kullandığın ilaca göre yanma olabiliyormuş
Amin insallah Rabbim hepimizi güldürsün kimseyi evlat hasretiyle sınamasın insallahBende nasipse carsamba gunu ilk gorusmeye gidecegim amh 0.41 insallah yumurtalarim gelisir bi sorun olmaz. Rabbim hepimizin kucagina hayirli evlat nasip edip yüzümüzü guldursun insallah.
Hastanede yapmazlarmıBenkendımyapamam ya
Acildede yaptirilabiliyormussanırım ya da eşin yaparHastanede yapmazlarmı