• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

TÜP BEBEK BAŞARI ORANINDA TÜPLERİ ALINAN KADINLARIN ŞANSI DAHA MI YÜKSEK

Kadının yaşı, yumurta ve sperm kalitesi, hormonlar ve rahim içi sağlığı önemli olan

Tüplerde bir sıkıntı varsa sıvı birikimi rahme sıvı akışı o zaman tüplerin alınması gerekiyor. Eğer alınmazsa tutma şansı sıfır oluyor. Ama tüplerde sıkıntı varsa. Belki bunu duymuşsunuzdur siz

TÜP BEBEK BAŞARI ORANINDA TÜPLERİ ALINAN KADINLARIN ŞANSI DAHA MI YÜKSEK? BÖYLE BİŞEY DUYDUN DOĞRULUĞU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI
Bir üstteki arkadaş zaten güzel açıklamış. Tüplerinizde hasar yoksa kimse size aldırın demez. Ama sıvı biriktiyse tüp bebek sürecinde alınması, daha sonra bebeğin tutunması için önerilir. Önerilir diyorum çünkü ben sıvı olmasına rağmen transfer aldım, kendi insiyatifimde ve sonuç negatif oldu. Sonra ameliyat oldum ve sürece yeniden başladım. Sizin durumunuz nedir bilmiyorum ama doktorunuzu dinlemenizi öneririm.

Bir üstteki arkadaş zaten güzel açıklamış. Tüplerinizde hasar yoksa kimse size aldırın demez. Ama sıvı biriktiyse tüp bebek sürecinde alınması, daha sonra bebeğin tutunması için önerilir. Önerilir diyorum çünkü ben sıvı olmasına rağmen transfer aldım, kendi insiyatifimde ve sonuç negatif oldu. Sonra ameliyat oldum ve sürece yeniden başladım. Sizin durumunuz nedir bilmiyorum ama doktorunuzu dinlemenizi öneririm.
bende aldırmak istemiyorum ama iki tüpünde sıvı birikimi var almamak için uğraşıcam ama yüzde doksam almam gerekecek dedi. dediğiniz gibi tüp bebekte başarı oranını neredeyse yarı yarıya düşürüyormuş. hatta tutunma olsa bile ilerleyen süreçte düşük meydana gelebiliyormuş. yarın ameliyat için gün almaya gidicem inşallah hakkımda hayırlısı olsun

TÜP BEBEK BAŞARI ORANINDA TÜPLERİ ALINAN KADINLARIN ŞANSI DAHA MI YÜKSEK? BÖYLE BİŞEY DUYDUN DOĞRULUĞU HAKKINDA BİLGİSİ OLAN VAR MI
Sanmıyorum ama şu olabilir tüplerin yoksa dış gebelik ihtimali kalkar mesela 😌 dış gebelikte çünkü tüplerde tutunduğu için dış gebelik deniyor rahim içinde olmadığından

Back
X