Tüp bebek başlangıcı

Tupbebek2026

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
55
Puanlar
13
Ben bu ay tüp bebeğe başlicam doktor adetin 2 yada 3. Günü gel dedi. Dün biraz lekelenmem başladı ama adet gibi değil henüz. Yinede gitmem gerekiyor mu yoksa rengi kırmızıya dönmesi ve adet gibi yoğunlaşması gerekiyor mu

sen doktor beyın asistanına bı haber ver canım duruma gore yonlendırıyorlar

Bence biraz yoğunlaşsın, benim 1-2 gün en yoğun 3.gün azalıyor 2.gün gittim, 3.günde yoğunsa 3.günde git

Bana da lekelenme gördüğünde ertesi gün gel demişti

Ben bu durumu doktoruma söylemiştim. Lekelenme adet başlangıcı olarak kabul ediliyor. Tamamen sökülmene gerek yok. Bence doktoruna veya asistanına yazıp haber ver.

Öyle mi diyorsunuz ben ozaman Doktoruma mesaj atayım tekrardan teşekkür ederim

Doktor beyle görüştüm yarın gel dedi bakalım kist falan oluşmuş mu ne durumda bu ay yapabilir miyiz bakalım dedi

Ben de bugün başlıyorum tüp bebeğe. İlk kontrol sirasindayim suanda
Cok heyecanlıyım ve hicbirsey bilmiyorum.
Bugün adetimin 2.günü ignelere hangi gün başlayacagim

Ben de bugün başlıyorum tüp bebeğe. İlk kontrol sirasindayim suanda
Cok heyecanlıyım ve hicbirsey bilmiyorum.
Bugün adetimin 2.günü ignelere hangi gün başlayacagim
Hayırlı olsun bugün başlayacaksınız iğneye yumurtaları büyütmek için

Doktor donduralım taze transfer yapmayalım dedi. Yumurta biriktirmek için galiba. Neden böyle dedi sizce

Üzülmeli miyim sevinmeli miyim bunun için
Yoğun ilaçtan rahmin ince kalacak en mantıklısı opudan sonra adet olursun diğer ay adetinle de estrofem başlanır sonra Progestan transfer olursun tutunması daha mantıklı kişiye göre değişir tabi şimdi önemli olan kaliteli yumurta ve embriyo olması

Ben bu ay gittim ama doktor önceki aydan kist lekesi var az yumurta çıkmasına sebep olabilir dedi duphaston verdi sonraki adette gidicem bat tarihim 15 mayıs ama opu süreci bayrama geliyor bayramda yapılıyor mu biliyor musunuz sonraki aya kal mı der yoksa

İlk gittiğim merkez cumartesi yarım gün pazar tüm gün tatildi. Yeni gideceğim merkezde cumartesi pazar, bayram tatili gecenin 4 ünde hasta iğnesini yanlış saatte attığı için opu yapıldığını görüyorum. Merkeze göre değişir bunu onlarla görüşün, bilgi alın belki bayram öncesi veya bayram bitimine yaparlar opuyu herkeste aynı ilerlemiyor kimi 8 günde kimisi 12-14 günde sürüyor tedavisi

`