- Emoji Skoru
- 55
- Puanlar
- 13
- Konu Sahibi Tupbebek2026
Kaç iğne var gündeŞişli Memorial’da başladım. 24 nisanda gonal f verildi ve başladım. İkinci kontrolümde 28 nisanda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç iğne var gündeŞişli Memorial’da başladım. 24 nisanda gonal f verildi ve başladım. İkinci kontrolümde 28 nisanda.
Artık çoğu merkez dondurarak yapıyor çünkü tutma şansını artırıyor. İlaçlardan ve OPU dan sonra rahim yorulduğu için dinlendiriyorlar ve vücudun normale dönmesini bekliyorlarBenim de çarşamba günü kontrolüm. Ay süreci birlikte konuşalım nolur
2 ignem var günde 2 tane de sabah aksam tablet ilaç
Dondurulacakmiş ama benim doktor oyle söyledi neden bilmiyorum
Bir dahaki ay da yumurta toplama yapacak mı peki dondurulmuş icin? O zaman rahmin dinlenmesi gibi bir durum olmayacak ki. 2.kez anestezi ve toplama ilaçlar olacak. Mayıs ayetinde hicbirşey yapılmayacak mı yani?İlaç dediğiniz yumurta büyütme ise 8-12 gün kişinin durumuna göre pcos larda daha erken oluyor büyüme onlar genelde kısa sürüyor.
Opu olursunuz
Opudan sonra ilaçlar bıraktırılır 3-7 gün gibi süre sonra adet olunur mayıs adetiniz
Haziran adetinizde rahim hazırlığına başlarsınız 15. Gün gibi ortalama transfer yapılır temmuzda öğrenirsiniz hamileliği tabi bu ortalama belki adetiniz kısa sürede hemen olur belki adet gecikmesi olur vs vs
Bende mayıs 6-10 arası adet ile yumurta gelişimine başlayacağım bir mani çıkmazsa.
Belki bayram civarı opu olurum
Mayıs sonu adet olur bir sonraki adet tarihimde transfere hazırlanmaya başlarız
Toplama 1 kere mi oluyor 2 kere mi peki?Artık çoğu merkez dondurarak yapıyor çünkü tutma şansını artırıyor. İlaçlardan ve OPU dan sonra rahim yorulduğu için dinlendiriyorlar ve vücudun normale dönmesini bekliyorlar
Kaç yumurta toplanacağına bağlı, yani 2-3 tane embriyonuz oluşursa ve transferleri tutmazsa bidaha başa sarar tedavi, toplama vs. Ama örneğin 3 embriyo oluştu ilk transfer tutmazsa kalan 2 embriyo dondurulmuş olacağı için bir sonrakine sadece transfer olacak toplama olmayacak. Mesela benim 3 embriyom oluştu, ilk transfer edilecek dışında kalan 2 tanesini ayrı tüplerde dondurtttum tutmama ihtimaline karşı. Çift embriyo transferi yaptırmayacağım için ayrı ayrı dondurttumToplama 1 kere mi oluyor 2 kere mi peki?
Günde bir kez gonal f 225 oluyorum sadece o kadarKaç iğne var günde
Benim de dondurulacak. Artık genelde dondurulmuş transfer yapıyorlar çünkü rahim dinlensin istiyor doktorlar. Fakat zaten benim tüplerimde sıkıntı var bir de ameliyat olacağım tüplerim alınacakBenim de çarşamba günü kontrolüm. Ay süreci birlikte konuşalım nolur
2 ignem var günde 2 tane de sabah aksam tablet ilaç
Dondurulacakmiş ama benim doktor oyle söyledi neden bilmiyorum
Anladım bazı kişilerde 3 iğne duydum da koldan göbekten ve kalçadan her gün o yüzden sordumGünde bir kez gonal f 225 oluyorum sadece o kadar
Siz yukarıda benim 2 defa toplama olacak demiştiniz yanlış anlamadı isem. Bende sizin amh düşük toplanan yumurta sayısı az çıkacağı için doktorunuz havuz yapacak sandım. Ama tek ise dediğim gibiBir dahaki ay da yumurta toplama yapacak mı peki dondurulmuş icin? O zaman rahmin dinlenmesi gibi bir durum olmayacak ki. 2.kez anestezi ve toplama ilaçlar olacak. Mayıs ayetinde hicbirşey yapılmayacak mı yani?
Mayıs adetinden sonraki 15.gün transfer yapsa keşke ya off beklemek çok zor
Dondurulacak dedi doktorum bende o yüzden 2 adet döneminde yumurta alıp en kalitelisini transfer edecek diye düşündüm ama net değil çarşamba günü belli olacak kongrede olduğu için kendi doktorum başka doktor baktı adetin 2.günü.Siz yukarıda benim 2 defa toplama olacak demiştiniz yanlış anlamadı isem. Bende sizin amh düşük toplanan yumurta sayısı az çıkacağı için doktorunuz havuz yapacak sandım. Ama tek ise dediğim gibi
24 nisanda başladıysanız 5 Mayıs gibi opu olursunuz -2 +2 değişebilir günü.
Ertesi gün sizi ararlar kaç tanesi döllendi söylerler
Sonra her gün ararlar sizi durumlarını anlatırlar.
3. Gün veya 5. Gün embriyolarınız dondurulur.
10 Mayıs gibi adet olursunuz
10 Haziran gibi adet olursunuz.
2. Veya 3. Gün doktora gidersiniz size estrofem diye ilaç başlar.
10-15 gün falan kullanırsınız
Embriyolarınız 3. Gün ise 3 gün iğne atarsınız göbekten Progestan iğnesi kimine hap veriyorlar.
Progestan fitili verirler yanına
Embriyo 5. Gün ise 5 gün iğne atarsınız 6. Gün transfere gidersiniz. Temmuz 1 civarıda bebek var yok ortaya çıkar
Opudan sonra dinlendirmeye geçiyorlar 1. Adet değil 2. Adette isterseniz 3. Adette de gidebilirsiniz. 1 ay dinlendirme oluyor 10-15 gün transfer hazırlığıDondurulacak dedi doktorum bende o yüzden 2 adet döneminde yumurta alıp en kalitelisini transfer edecek diye düşündüm ama net değil çarşamba günü belli olacak kongrede olduğu için kendi doktorum başka doktor baktı adetin 2.günü.
Peki 10 mayista adet olur 10 haziranda yeniden adet olursunuz yazmışsınız ya bu 10 mayıs ayetinde toplama veya transfer olmayacak direkt rahim dinlendirme mi yapacak bu şekil olursa? O kısmı anlamadım
Dondurma 1 aylık mı yoksa 5 - 7 günlük gibi mi?
Hangi merkez ve doktora gidiyorsunuz detaylı sorun onlar anlatırlar belki farklı yol izliyorlardırDondurulacak dedi doktorum bende o yüzden 2 adet döneminde yumurta alıp en kalitelisini transfer edecek diye düşündüm ama net değil çarşamba günü belli olacak kongrede olduğu için kendi doktorum başka doktor baktı adetin 2.günü.
Peki 10 mayista adet olur 10 haziranda yeniden adet olursunuz yazmışsınız ya bu 10 mayıs ayetinde toplama veya transfer olmayacak direkt rahim dinlendirme mi yapacak bu şekil olursa? O kısmı anlamadım
Dondurma 1 aylık mı yoksa 5 - 7 günlük gibi mi?