Tüp Bebek Bölümümüze Özel Listemiz!

Mer

Benim sıra 128 ve sonuç negatif ilk ddenenemdi.4tane dondurulmuş var.3. Denemede mi çift embriyo koyuyorlardi.

ka
Biz de kuzey kıbrıs'ta doğuş hastahanesinde yumurta donasyonu yaptırdık. tüp bebek. Doktor Mürüde çakartaş bizim doktorumuz. 3 gün sonra neticemizi alacağız. çok şükür herşey çok güzel geçti, inşallah sonucumuz da olumlu olur. sevgiler

yumurta bağışı veya sperm bağışı türkiye de olmuyormuş. kuzey kıbrısta yaptırabilir problemi olanlar. tavsiye edebileceğim doktor, kendi doktorum; dr. mürüde çakartaş. sevgiler

Merhaba arkadaslar,buay transferim olacakti,ancak rahim kalinligi az dedi dr,8dedi.
9 uzeri istiyoruz dedi,sizlerin nasildi?cok hayal kurdum bu ay olacak diye,cok uzuldum

Cnm evet çok düşük rahim kalınlığın en az 10 üzeri olcak benimki 12 idi transfer oldum 22 si test günüm dua et cnm

Cnm evet çok düşük rahim kalınlığın en az 10 üzeri olcak benimki 12 idi transfer oldum 22 si test günüm dua et cnm
Rabbim guzel hayirli haberler almayi sanada bizlere de nasip etsin cnm.
Benim de ctesi transferim var.Heyecan tepede :)
Rahim kalinligi 9 olmustu ilaci almaya devam ediyorum,jel verdi dr onuda basladim.
Transfere giderken nelere dikkat etmeliyim,bilgilerinize ihtiyacim var,ilk deneyimim cok stresim.

Cnm stres olacak bişi yok transfere giderken hafif kahvaltı yapıyosun gitmeden evel duş alıyorsun ve bolca idrara sıkış oluyosun bu kadar :) transfer zaten 5 dk sürmüyo

Arkadaşlar bende adetimin 2.gunumdeyım.bugun iğnelerime başladım puregon 300 verdı doktorum günde 225mg yapılacak.kullananlar var mı yumurtalarınız kaç günde Büyüdü bilgi verirmişsiniz rica etsem

Hosgeldin E egunal :)
Benim ctesi transferim var insallah 15 gune kadar hamis yazdircam oraya :)

Süper ötesi bişey olma olasılığında çok yüksek tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…